Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlarrrr bana da dua edin adetime bir hafta var. Zaman geçmek bilmiyor test için. 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum.İnşallah hamileyimdir hepinizi öptüüüüüm

Son 1 tane var 2 olsa yapardım da bide hafta sonu aslında akşam dayanamayıp yapınca yine kaldım ortada yoksa yapardım çoktan
Sabaha şurda ne kaldı valla ben yapar öyle uyurduj git yap kız ben valla duramam asla uyuyamazdım görmeden sonucu cok sabırsızım kendım nasıl dayancam bakalım bu hafta ben

Sabaha şurda ne kaldı valla ben yapar öyle uyurduj git yap kız ben valla duramam asla uyuyamazdım görmeden sonucu cok sabırsızım kendım nasıl dayancam bakalım bu hafta ben
Yok yok kuzum şimdi yaparsam yarın ve pazar açıkta kalıyorum işte o zaman çatlarım

Olurmu kuzum hiç öyle şey ne zamandır istiyorsun bebişi sonuçta hepımız aynı dertten muzdaribiz

Olurmu kuzum hiç öyle şey ne zamandır istiyorsun bebişi sonuçta hepımız aynı dertten muzdaribiz
Canımsınnnn. 6 senedir evliyim. Son bir senedir deniyoruz. Ama öyle çok düzenli bir ilişkimiz yoktu iş yoğunluğundan. Bilinçsiz deniyorduk yani. Bu ay Ovülasyon testiyle iyi bir start verdim ama nasip :) 29 aralıkta pik oldu 30 unda çatladı. Değerlendirdik hep iki güne bir. Şimdide bekliyorum adetime bir hafta var. Ama zaman geçmiyoooooorrrrr geçmiiiiyoooorrr :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…