İnşallah bebişin seninledir kuzumKızlarrrr bana da dua edin adetime bir hafta var. Zaman geçmek bilmiyor test için. 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum.İnşallah hamileyimdirhepinizi öptüüüüüm
İnşallah vardır isteyen heeerkeseee nasip etsin Allahım. Amin amin amiiiiiiinİnşallah bebişin seninledir kuzum
Aminnn rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın benimde yarın 10.günğm ignemin bakalım hayırlısıİnşallah vardır isteyen heeerkeseee nasip etsin Allahım. Amin amin amiiiiiiin
Ayyy hadi bakalım güzel sonuçlar alalımAminnn rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın benimde yarın 10.günğm ignemin bakalım hayırlısı
Yarın senin testi bekliyorum kuzum inşallah pozıtıftirAminnn rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın benimde yarın 10.günğm ignemin bakalım hayırlısı
Normal kuzum ya adet agrısı olurmuş ilk aylarBenimde aşırı halsizliğim var ya ve bel kasık feci ağrıyo
İnşallah senledir bebişi kaçıncı günü iğnenin kuzumKızlarrrr bana da dua edin adetime bir hafta var. Zaman geçmek bilmiyor test için. 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum.İnşallah hamileyimdirhepinizi öptüüüüüm
Ayy canım ya sabah ilk işim onu yapmak hala buralarda dolanıyorumYarın senin testi bekliyorum kuzum inşallah pozıtıftir
Test varmı elindeAyy canım ya sabah ilk işim onu yapmak hala buralarda dolanıyorumbakalım neler bekliyor beni
Son 1 tane var 2 olsa yapardım da bide hafta sonu aslında akşam dayanamayıp yapınca yine kaldım ortada yoksa yapardım çoktanTest varmı elindeben olsam şimdi yapardım ahahahah
Sabaha şurda ne kaldı valla ben yapar öyle uyurduj git yap kız ben valla duramam asla uyuyamazdım görmeden sonucu cok sabırsızım kendım nasıl dayancam bakalım bu hafta benSon 1 tane var 2 olsa yapardım da bide hafta sonu aslında akşam dayanamayıp yapınca yine kaldım ortada yoksa yapardım çoktan
Yok yok kuzum şimdi yaparsam yarın ve pazar açıkta kalıyorum işte o zaman çatlarımSabaha şurda ne kaldı valla ben yapar öyle uyurduj git yap kız ben valla duramam asla uyuyamazdım görmeden sonucu cok sabırsızım kendım nasıl dayancam bakalım bu hafta ben
Sabahı bekle canım o zamanYok yok kuzum şimdi yaparsam yarın ve pazar açıkta kalıyorum işte o zaman çatlarım
Senindemi minnoş kedin var bendede varSabahı bekle canım o zamanvarmı belırtı
Ben şu anlık iğnesiz deniyorum öyle yazışmalarınızı okuyunca içimden yazmak geldiiii. İğnesizim diye beni atmayın gruptanİnşallah senledir bebişi kaçıncı günü iğnenin kuzum
Ben şu anlık iğnesiz deniyorum öyle yazışmalarınızı okuyunca içimden yazmak geldiiii. İğnesizim diye beni atmayın gruptan
Canımsınnnn. 6 senedir evliyim. Son bir senedir deniyoruz. Ama öyle çok düzenli bir ilişkimiz yoktu iş yoğunluğundan. Bilinçsiz deniyorduk yani. Bu ay Ovülasyon testiyle iyi bir start verdim ama nasip :) 29 aralıkta pik oldu 30 unda çatladı. Değerlendirdik hep iki güne bir. Şimdide bekliyorum adetime bir hafta var. Ama zaman geçmiyoooooorrrrr geçmiiiiyoooorrr :)Olurmu kuzum hiç öyle şey ne zamandır istiyorsun bebişi sonuçta hepımız aynı dertten muzdaribiz
Yok hayır igne kullanmadimSizin ilki çatlatma iğnesi ile mi oldu acaba