Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlarrrr bana da dua edin adetime bir hafta var. Zaman geçmek bilmiyor test için. 2 gündür çok sık idrara çıkıyorum.İnşallah hamileyimdir ❤️ hepinizi öptüüüüüm 😍

Son 1 tane var 2 olsa yapardım da bide hafta sonu aslında akşam dayanamayıp yapınca yine kaldım ortada yoksa yapardım çoktan 😂
Sabaha şurda ne kaldı valla ben yapar öyle uyurduj git yap kız ben valla duramam asla uyuyamazdım görmeden sonucu cok sabırsızım kendım nasıl dayancam bakalım bu hafta ben 🤣

Olurmu kuzum hiç öyle şey ne zamandır istiyorsun bebişi sonuçta hepımız aynı dertten muzdaribiz

Olurmu kuzum hiç öyle şey ne zamandır istiyorsun bebişi sonuçta hepımız aynı dertten muzdaribiz
Canımsınnnn. 6 senedir evliyim. Son bir senedir deniyoruz. Ama öyle çok düzenli bir ilişkimiz yoktu iş yoğunluğundan. Bilinçsiz deniyorduk yani. Bu ay Ovülasyon testiyle iyi bir start verdim ama nasip :) 29 aralıkta pik oldu 30 unda çatladı. Değerlendirdik hep iki güne bir. Şimdide bekliyorum adetime bir hafta var. Ama zaman geçmiyoooooorrrrr geçmiiiiyoooorrr :)

X