- 18 Şubat 2017
- 3.852
- 4.811
Benim 2 gün var ve aşırı silikti canımBenim kaset testte çıktı düşğn reglime 8 gün vardı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 2 gün var ve aşırı silikti canımBenim kaset testte çıktı düşğn reglime 8 gün vardı
Aminnn canım allah razı olsunnn inşallahhhhya işte gebelikte regl sancısına başlıyor benmde bar benimde çok silik çizgiydi vallaCanım Rabbım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin eşim çöpe attı çöpü de kapıcı almış baktım şimdi. üzülüyorum diye çok kiziyor psikopat gibi aşırı silik çizgiye bakıp bakıp yorum yaptırdım şuan da karnim ağrıyor ve aşırı gazım var. Belki de regl olacağım:) pazar günü batim
Evet yap yap ama kaset test ile yap olur mu erken gebelikle değil ay hadi inşallah ya allahın izniyle olsunKızlar testi tekrarladım şimdi 9.gün ve igne etkisi tamamen geçmiş sizce yarında yapıyım mı
Yaaa ay umut oldun inşallah canimmmAminnn canım allah razı olsunnn inşallahhhhya işte gebelikte regl sancısına başlıyor benmde bar benimde çok silik çizgiydi valla
Kuzum elimde bunun aynısı var başka yok yarında hafta sonu ama erken degil bu normal testEvet yap yap ama kaset test ile yap olur mu erken gebelikle değil ay hadi inşallah ya allahın izniyle olsun
Kuzum ilaç mı yaptı noldu anlamadım eklemlerin ve kasıklarım cok agrıyor ılacın yan etkısı de eklem agrısı yazıyor ama bılemedım
Çok teşekkür ederimCanım iğne ile ovülsayon testi sağlıklı olmuyor çünkü iğne bhcg hormanı taşıdığı için.çatlayıp çatlamadığının doğru sonucunu doktor kontrolünde alabilirsin şimdide yapsan yarında koyu çıkar
Kuzum ilaç mı yaptı noldu anlamadım eklemlerin ve kasıklarım cok agrıyor ılacın yan etkısı de eklem agrısı yazıyor ama bılemedım
D Dgnmasal ben geliyorum sen gidiyorsun bugun bi denk gelemedikKuzum ilaç mı yaptı noldu anlamadım eklemlerin ve kasıklarım cok agrıyor ılacın yan etkısı de eklem agrısı yazıyor ama bılemedım
İnşallah canom haberdar etYaaa ay umut oldun inşallah canimmm
Oh çok iyi o zaman yarında yap canım benimKuzum elimde bunun aynısı var başka yok yarında hafta sonu ama erken degil bu normal test
Evet evet oluyo bende okumuştum ama bende dediğim gibi ilk başladığımda olmuştu sonra alıştımKuzum ilaç mı yaptı noldu anlamadım eklemlerin ve kasıklarım cok agrıyor ılacın yan etkısı de eklem agrısı yazıyor ama bılemedım
Geldim geldim bitsnemmm
Kuzum birşey sorucam afedersin ama ishal ve gaz problemin varmıydı ya seniOh çok iyi o zaman yarında yap canım benim
Resmen grip oldum sandım ama ıkı sat ıcınde geçti kuzuEvet evet oluyo bende okumuştum ama bende dediğim gibi ilk başladığımda olmuştu sonra alıştım
Evet ishalim var ama ilaçtan dolayı oluyorKuzum birşey sorucam afedersin ama ishal ve gaz problemin varmıydı ya seni
Valla doğru bitanem zorluyo bünye alışana kadar öyle 3.günün oluyo dimi yarın?Resmen grip oldum sandım ama ıkı sat ıcınde geçti kuzu
Benimde aşırı halsizliğim var ya ve bel kasık feci ağrıyoResmen grip oldum sandım ama ıkı sat ıcınde geçti kuzu
Birde canım igne gününlemi 10. Gündü anladınEvet ishalim var ama ilaçtan dolayı oluyor