İğneli Epilasyon niye sonuç alamadım?

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
Kışın başladım igneli epilasyon macerasına. Benim sorunum yüzümde. O kadar fazla ki tüylenme hatta kıllanma bildiğiniz erkek gibi oluyor. Sürekli ayna ve cımbızla yaşıyordum. Yara oluyordu batık oluyordu. Artık yorulduğumu ve bıktığımı anladım. Igneli epilasyon arayışına girdim. Ama kimi arasam 2, 2.5, 3 tl dedi dakikasına benim fazla olduğu içim tüylenmem daha uygun bişey bulmam lazımdı. Baya araştırdım ve şuan kartal da biyere gidiyorum. Memnunum da yani benim tüylenmem aşırı olduğu için malesef akımı fazla veriyoruz buna rağmen kabuklanma, morarma gibi herhangi bişey olmuyor. Bana doktora gitmemi de söyledi tedaviyle birlikte daha hızlı sonuç alırız diye. Doktora da gittim kan tahlili falan hormonlarım da hiç bi sorun yokmuş.herşey normal dedi doktor. Ama kışın başladım İğneli epilasyona ki hafta da bir gidiyorum fakat buna rağmen hala bitmiş değil. Evet incelme azalma var ama fazla değil. Bunun altında bi hastalık elbet vardır diyorum. Çünkü tek yüzümde değil tüylenme sorunum. Bidaha doktora gitsem yine hormonlarda bişey yok diyip gönderecek. Sizce niye böyle olabilir? Hangi bölüme gitmem gerekiyor belki daha farklı bi hastalığım vardır. Lütfen yardım edin artık bıktım böyle yaşamaktan

Endokrinoloji bölümüne gittiniz değil mi? Altı ay oldu mu başladığınızdan beri? Ayrıca çalışılan akımın derecesi nedir ve diğer müşterilerle konuşma şansınız oldu mu, sizin gibi yapılan işlemden yeterli verim görmediğini düşünen var mı?

Sadece kadın doğuma gittim. Adetimin 2. Günü kan tahlili yapıldı. Hormonlarımın normal olduğunu söyledi. Epilasyona git dedi. 5 6 ay olmuştur başlayalı. Akımı 6 7 civarında veriyor. Çünkü kalın oldukları için çekerken hissediyorum yada çekmeye çalıştığın da gelmiyor. Mecbur yüksek veriyor. Diğer hastalarıyla konuşma imkanım olmadı ama baktığım kadarıyla en çok sorun yaşayan benim bu konuda. Diger gelen bayanlar 5 10 dk da çıkıyor. Benim 40 50 dk buluyor. Bıktım artık. bunun altında bi hastalık vardır diye düşünüyorum .

Geçmiş olsun öncelikle, anlıyorum sizi... Bir endokrinoloji bölümüne giderseniz daha ayrıntılı inceleme yaparlar, bir sıkıntı varsa ortaya çıkar, epilasyonla beraber tedavinizi olursunuz veya herhangi bir sağlık sorununuz yoksa sorunu epilasyoncunuzda arayabilirsiniz. Belki de yoğunluk-kalınlık durumundan dolayı sonuç almanız uzun sürüyor olabilir.

Endokrinoloji bölümünde randevu bulamadım. Dahiliye bakar mı acaba. Ondan randevu alsam

merhabalar, benim boyun bölgesi bitmek üzere, o yüzden kendi tecrübelerimi size aktarabiliceğimi düşündüm. benim tüylerim çok yoğundu, haziran başındayız, ben nisanda başladım ve boynumda sadece 3-4 adet kaldı. sürekli gittim ben. hiç ara vermedim. haftanın 2 günü iğnelideydim ve çok yoğundu. ayrıca tek seansta toparlanması imkansız.
mesela ben yüz için 7-8 kez gittim, bunların hepsi 3 seans etti. çünkü tek seasta bütün her yeri yapamıyolar. o yüzden belki azaldığını fark edemiyosunuzdur. ayrıca akım verildiği için kabuklanma yapar, bu kabuklar 2-3 günde oluşur, yaklaşık 1 haftada dökülür. eğer bu reaksiyonları yaşamıyosanız yerinizi değiştirin derim. çünkü sorun sizin bi rahatsızlığınız olması değil, gittiğiniz yerin yanlış yapması olabilir.
denemek için bir hastaneye gitmiştim yüksek akım bana bir kez yapıldı, koltuk altımda 3-4 adet iz kaldı düşünün. o yüzden gittiğiniz yeri değiştirmenizi öneririm.

Benim yüzümde de yüksek akımla çalışılıyor ama kabuk olmuyor, bu biraz kullanılan iğne ve hızla da ilgili. Yalıtımlı (sadece uç kısmı açık) iğne kullanılıyorsa ve çok çok hızlı çalışılmıyorsa kabuk oluşmuyor.

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama yazın yapılmaz falan diyorlar yazın tatile gidemeyeceğim ve iğneliye başlamak istiyorum yazın sorun olmaz mı

arkadaşlar bende başlamak istiyorum ama yazın yapılmaz falan diyorlar yazın tatile gidemeyeceğim ve iğneliye başlamak istiyorum yazın sorun olmaz mı
Bence iğneliye başlama tam bir eziyet cidden arkadaşım yaptırdı hormon bozukluğundan dolayı bıraktı sonra dahada çoğaldı laazere git bence boştan yere çektiğin acıyla kalıyosun kıllar beyazlıyo ama yokolmuyorlar..

yüzde lazer sadece yüzün geneline yayıyormuş en etkili çözüm iğneli diyor herkes ama bende yazın başlamak istiyorum olurmu ki yaz mevsimi

Azalma hissediyorum ama kışın başlayıp her hafta 1 kere gittiğim için daha fazla bi sonuç bekliyordum açıkçası. O yüzden dedim acaba bi hastalık var da etki mi etmiyor. Artık kurtulmak istiyorum. Sizin bi hastalık falan mi var yoksa genetik bisey mi

yüzde lazer sadece yüzün geneline yayıyormuş en etkili çözüm iğneli diyor herkes ama bende yazın başlamak istiyorum olurmu ki yaz mevsimi
Çok yoğunsa tuylenmeniz gidin zaten kışın bile başlasanız hemen bitmeyecegi için yazın da gitmek zorunda kalıyorsunuz. Ama değilse kışı bekleyin. Yazın bi zararı yok güneş kremi öneriyor yapan kişi zaten 1 2 gün güneşe çıkmazsanız sıkıntı yaşamazsınız.

benim lazerde yayıldı, düşünün sadece bıyık diye gittim şimdi boyuna kadar yaptırıyorum. 2 ablam var onlarda da aynısı oldu, lanet bişey yüze lazer yaptırmak. bir çok insanda bu yüzden başlıyor, insanları doktorlar bilinçlendirmiyo.
size dediğim gibi bence başka bi yer deneyin kışın başlamışsınız uzun bir süre, ben nisanda başladım ve boynu bitirdim, ayrıca daha önce lazer gibi işlem görmediyse ilk seansta daha fazla bitmesi lazım, göbek bölgesine deneme yaptırdım, daha önceden sadece ağda yapmıştım, yapılan bölgede bi kısmında tek seferde gitti. o yüzden size başka bi yerde denemenizi önerdim.

Uttu siz nereye gidiyodunuz ve kac seans oldu azalma yuzdesi nedir ?
Ben Ankaradayım. Güngör hanımla başladık aralık-ocak gibi, son bir-iki aydır Sevda hanıma da gidiyorum. İkisinin çalışmasından da memnunum. Yüzümdeki belirgin tüyler çok çok az, tek tük çıkıyolar. çenemdeki kalın kaşlarımdan farksız olanlar artık eskisi gibi değil ince ve tek tük çıkıyor. Ancak ben çok ince ayva tüylerini de bitirmek istediğim için sık sık gitmeye çalışıyorum.

Yok lazere falan gitmedim ben. Azdı tüylenmem. Küçüktüm. Kuzenimde iple alıyordu dudak üstü falan .ay dedim alsana çenemi boynumu ince ince var diye yattım önüne o günden beri böyle uğraşıyorum. Biraz kendi aptallığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…