Saç Kesim Şekilleri niye kestirdim ? :(((

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

çok fazla duş yapmak saç uzamasına fayda etmez tam tersi kötek olur.. saçını bazen biraz yağlı bırakacaksın kafadaki o yağ saçları besler arada bir bunu yapman lazım hergün hergün kafanı yıkarsan o besleyici yağıda alıp götürür...

Aynı deliliği bende yaptımhemde kısacık kestirdim gaza gelip Şimdide uzatmak için kılı kırk yarıyorum

cnm alışmadığın için yadırgamış olabilirsin bir süre sonra sende dert etmezsın belkı ne dersın.olumsuz tepkıler fılanmı aldınki?

cnm alışmadığın için yadırgamış olabilirsin bir süre sonra sende dert etmezsın belkı ne dersın.olumsuz tepkıler fılanmı aldınki?

olumsuz tepkiler almadım da yaz da geldi şimdi toplayamıyorum tavşan kuyruğu gibi duruyor arkada bir de kat kestirdim baya bekleyeceğim galiba bunun uzamasını

maalesef spor yaptığım için hergün duş almak zorundayım

hem kısa hem kıvırcık sorunumuz bu ne yapsakta olmaz,bende buyadan ve maşadan yanan saçlarımı kestırdim,topluyorum hep daha çabuk uzuyor bence,birde demir ve b12 vitamınıde iyi geliyor hamileyken ne uzamıştı belimi geçmişti hayatımda ilk defa.birde küçük siyak kelebek tokalarla topuz gibi sağdan soldan her tutamı tutturup da toplayabilirsin tepende.

merhaba kızlar canım benim kısa saçı bende pek kullanamam ama arada bir kestirmekte gerekiyor çabuk uzaması için ben şampuanıma çam terebentini koyuyorum. haftada bir kerede acıbadem yağıyla masaj yaıyorum hem çabuk hemde sağlıklı uzuyor birde benim saçım kıvırcık kırılmayı engelliyor elektikleşmeyi önlüyor.pahalıda deyiller artı saç boyamın içinede acıbadem yağını ekliyorum süper oluyo.denemende fayda var derim.

Canım bu konuda Zinco çinko kapsüllerinin çok işe yaradığını en yakın arkadaşımdan biliyorum. Onun dışında birsürü kaynaktan da aynı yorumları okuyunca ben de aldım bugün. Eczanede 40 kapsüllük kutusu 18 tlye satılıyor. Tek dezavantajı diğer tüyleri de hızlı uzatmasıymış, eğer bu senin için sorun olmayacaksa dene derim:)

Emin ol uzun saçın bakımı da kolay olmuyor.
Ayrıca kısayken çabuk toplanıcak hale gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…