• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye böyle oluyor anlamıyorum?

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
516
296
53
30
Merhaba kızlar
31 günde bir regl olurum genelde 26 ocakta regl olmam gerekiyordu ve 8 gün oldu hâlâ olmadım. İki kere test yaptım negatif çıktı teki baya bı sonra pozitif çıktı, 15 dk dan sonra olduğu için yanlıştır dedim. Dün böyle afedersiniz wcden sonra peceteye kahverengi bı akıntı geldi heralde regli geldi diye düşünüp ped taktım ama hiç bir şekilde bugünde gelen giden yok sadece 2 3 kere wcden sonra kahverengi çok açık pembe bı lekelenme oldu. Neden böyle oluyor anlam veremiyorum. Aralık ayında kadın doğuma gitmistim kontrole her şey gayet yolunda hiç bir sıkıntınız yok demişlerdi kan ve ultrosona göre. Kadın doğuma gitme sebebim de geçtiğimiz mayıs ayında bı kist oluşmuştu geçmiş mi diye baktirmaya gitmiştim ve dediğim gibi bı sıkıntı yok dediler. Neden böyle bı lekelenme olur yaşayan var mı

Ben böyle lekelenme yaşadığım ay hamile olduğumu öğrendim. Kan testi verin bence

Sizin adet gününden önce mi oldu kanamaniz adet gününden sonra mi

Olabilir mi, olursa sevinirim ama internette yerleşme kanaması adetten önce olur diye okudum üzülmüştüm
Bazılarının adet günü olur bazılarının sonra da olur. Arkadaşımın adet gününde oldu mesela. Geç olanlara da geç döllenme olduğu için öyle olduğu söyleniyor.
İlişkiden sonra 6 ile 12 gün arasında oluyormuş. Benim tam 12. Gün olmuştu.

Doğrudur yarın sabah bı kan veriyim bende direk o zaman inşallah hamileyimdir

Back