• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Niye bana yardım eden olmuyoo sılıvrıde dogum yapan yok muuu???

ebrunun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
91
8
96
Merhaba arkadaslar sılıvrıde dogum yapan arkadaslarla konusmak ıstıyorum kıme gıttınız ne kadar odedınız onerebılecegınız doktor yokmuuuuu lutfen yardım edınnnn

Merhaba, ben 11 haftalik hamisim ve silivri kolan hastanesindeki hasim beye gidiyordum ve kendisini biraktim kesinlikle tavsiye etmiyorum onun yuzunden sagligimdan oldum. Anadolu hastanesinde tanidigim bir dogum hemsiresi var ve ondan tavsiye aldim ben normal dogumcu oldugunu duydugum icin meral hanimi tercih ettim ilk randevumda da inanilmaz memnun kaldim insallah herzaman boyle devam eder. Birde emine hanimi cok tavsiye ettiler ama dedigim gibi ben normal dogumu tercih ettigim icin meral hanima gidiyorum.

Merhaba, ben 11 haftalik hamisim ve silivri kolan hastanesindeki hasim beye gidiyordum ve kendisini biraktim kesinlikle tavsiye etmiyorum onun yuzunden sagligimdan oldum. Anadolu hastanesinde tanidigim bir dogum hemsiresi var ve ondan tavsiye aldim ben normal dogumcu oldugunu duydugum icin meral hanimi tercih ettim ilk randevumda da inanilmaz memnun kaldim insallah herzaman boyle devam eder. Birde emine hanimi cok tavsiye ettiler ama dedigim gibi ben normal dogumu tercih ettigim icin meral hanima gidiyorum.

bende aslında hasımbeye gıdıyordum bırde meryem hanımla gorusecegım tavsıye ettıler neden saglıgınızdanoldunuzzzz

Cok fazla istifra ettim ve bunu hasim beye soyledigimde ne bekliyordun ki dedi bana ekstradan hic vitamin falanda vermedi vucudum asiri susuz ve vitaminsiz kalmis kalp carpintisiyla acile kaldirildiktan sonra ogrendim simdi hala toparlanmaya calisiyorum hic bilgilendirmedi ve ihmal edildim. Acildeykende acil dr u hasim beyi cagirdi gasim beyde acil doktorunu tersleyerek beni ne cagiriyosunuz diyince benim icin bitti.

Merhaba arkadaslar sılıvrıde dogum yapan arkadaslarla konusmak ıstıyorum kıme gıttınız ne kadar odedınız onerebılecegınız doktor yokmuuuuu lutfen yardım edınnnn

slm canım ben silivride hayat hastanesindekii ümit beye gidicemm onuu çok övdülerr çok ii olduğunu söyledilerrr bende ona gidiceemmm :26:

Back