• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekeler, Çiller NIYADERME ilaci

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
ilaç değilde solüsyon ve kremini kullandım sivilceler için iyi geldi diyebilirm hala kullanıyorum solüsyuonu memnunum cildim karma

annem ben kendimi bildim bileli krem ve solusyonunu kullanıyor cildi karma bende denemiştim ama her eczanede bulamıyorsun birdeçok yağlı bir krem göz altlarında dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa sanırım küçük yağ bezeleri çıkabiliyor kremi kesince tekrar azalıyor sivilce ve lekelere birebir bence ama gece kullanılması öneriliyor

bu kremi nerden buluyorsunuz yahu inanarmısın haftalardır gezmediğim kozmetik eczane kalmadı ve hala bulamadım internetted satılmıyo çıldırıcammm

arkadaşlar kesinlikle öneriyorum tek faydasını gördüğüm krem ve solüsyon sivilci lekelerim tamamen kayboldu...bu kadar emin olmasam söylemem çünkü bende bu konuda ağzı yananlardanım ,hiç beklemeyin ama heryerde bulunmuyo sorun o işte....

Ama çok siyah nokta yapıyor.. Aldığım bayan sadece lekelerin üzerine sür yoksa siyah nokta yapar demişti ben başta aldırmadım ama hakikatten öyle..

Eki Görüntüle 803706
En baştaki mavi küçük kutu gece kremi 20-24 tl civarında solüsyonda 18-20 ytl arasında..

Annem yılllaardır solüsyonunu ve gece kremini kullanır.Sonra bi3-4 yıl kullanmadı ve güneşte kalmaktan cildi mahvoldu.Sonra yeniden başladı.Cilt rengi eşitlendi sivilcelerden ve lekelerden kurtuldu.
Kesinlikle gece kremi ve solüsyonu kullanıp geçirdi ve gündüz güneş kremi kullanmaya başladı onlada desteklemiş oldu.
Küüçüklüğümden hatırlıyorum bu kremlerini çok güzel kokardı birde... Direkt kullanıp güneşe çıkmayın kızlar solüsyon bile olsa bilginize.

Back
X