Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
annem ben kendimi bildim bileli krem ve solusyonunu kullanıyor cildi karma bende denemiştim ama her eczanede bulamıyorsun birdeçok yağlı bir krem göz altlarında dikkatli kullanmak gerekiyor yoksa sanırım küçük yağ bezeleri çıkabiliyor kremi kesince tekrar azalıyor sivilce ve lekelere birebir bence ama gece kullanılması öneriliyor
kızlar ben aranıza yeni katıldım niyaderme kullanmayı düşünüyorum internette biraz araştırdım iyi bir ürüne benziyor kullanan arkadaşlar bizi bilgilendirir misiniz lütfen
arkadaşlar kesinlikle öneriyorum tek faydasını gördüğüm krem ve solüsyon sivilci lekelerim tamamen kayboldu...bu kadar emin olmasam söylemem çünkü bende bu konuda ağzı yananlardanım ,hiç beklemeyin ama heryerde bulunmuyo sorun o işte....
Eki Görüntüle 803706
En baştaki mavi küçük kutu gece kremi 20-24 tl civarında solüsyonda 18-20 ytl arasında..
Annem yılllaardır solüsyonunu ve gece kremini kullanır.Sonra bi3-4 yıl kullanmadı ve güneşte kalmaktan cildi mahvoldu.Sonra yeniden başladı.Cilt rengi eşitlendi sivilcelerden ve lekelerden kurtuldu.
Kesinlikle gece kremi ve solüsyonu kullanıp geçirdi ve gündüz güneş kremi kullanmaya başladı onlada desteklemiş oldu.
Küüçüklüğümden hatırlıyorum bu kremlerini çok güzel kokardı birde... Direkt kullanıp güneşe çıkmayın kızlar solüsyon bile olsa bilginize.