Göz Çevresi Bakımı nıvea vısage Q10 göz çevresi kremi

pazzo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
70
4
mrh kızlar nıvea nın göz çevresi kremini kullanıpta memnun olan var mı yaşım daha 25 ama ince çizgiler var bunlar için etkili bir yöntem var mı bildiğiniz deneyipte memnun olduğunuz ben bu kremden aldım ama kullanmakta kararsızım yaşım için uygun dedi bayan ama daha önce hiç kullanmadığımdan cok kararsızım cok uzun oldu kızlar kusura bakamyın şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

mrh kızlar nıvea nın göz çevresi kremini kullanıpta memnun olan var mı yaşım daha 25 ama ince çizgiler var bunlar için etkili bir yöntem var mı bildiğiniz deneyipte memnun olduğunuz ben bu kremden aldım ama kullanmakta kararsızım yaşım için uygun dedi bayan ama daha önce hiç kullanmadığımdan cok kararsızım cok uzun oldu kızlar kusura bakamyın şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

ben de aynı problemi yasıyorum yasım 23, bu kremin tanıtım amaçlı çalıştıgım yerde dagıtmışlardı ufak deneme paketini aldım, dün gece kullandım güzel fena deil sanırım 2 3 gün daha kullanırım, ama uzun vadede nasıl olur bilemem ama ilk izlenimim güzel, yaglı deil kolay emiliyo. ama ürünü alıp kullanan arkadaslar fikir verirse sevinirim ben de

niveanın etkisi güzel fakat herkeste aynı etkiyi gösterir mi bilmiyorum sonuçta herkesin metabolizma farklı olduğu gibi ciltten cilde farkedebilir

X