Cilt Bakımı Ürünleri Nivea Sun Light Feeling Sun Lotion Hakkında Yardım ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Rana_Yurdanur

Sevgi ispat ister
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2008
168
0
Ben aranıza yeni katıldım, ve cilt hakkında bilgi sahibi değilim, sizden yardım istiyorum.

Ben Nivea Sun Light Feeling Sun Lotion (hızlı emilen güneş sütü) kremi aldım, bu güneş kremini yüzümede sürebilir miyim ?
Ve bu ürünü kullanıp memnun kalan var mı ?

Yardımlarınızı bekliyorum
.

Son düzenleme:
Nivea nin yüz icin günes kreminin adi NIVEA SUN DNAge
Ben bu yaz Lancome nin SÔLEIL DNA GUARD - Protective Face Cream SPF 30
kremini kullanmistim,memnun kaldim tavsiye edebilirim.

canım elbette ki yüzüne de kullanabilirsin. Evet yüz için ayrıca güzenş kremleri var ama güneş kremini sadece yüzüne değil tüm açıkta kalan yerlerine sürmelisin. Sadece yüz değil kollar eller ve gerdan bölgesi de güneşten yaşlanır.

Hem sen almişsın zaten daha fazla masraf yapmana hiç hiç gerek yok.

Ben nivea light feeling lotion 50 faktör kullaniyorum ve yüzüme de kollarıma boynuma enseme açıkta neresi varsa artık - güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürüyorum. Azıcıkta tam dışarı çıkmadan evvel sürüyorum. Oldukça da memnunum. Sadece yüz için olanlarını alayım diye bir ihtiyaç hissetmedim. Çünkü dediğim gibi heryere kullanıyorum.

Yaklaşık 12 yıldır falan da düzenli olarak güneş kremi kullanırım. Eskiden güneş kremleri vıcık vıcık olurdu. Son birkaç yıldır resmen devrim yaptılar :)

canım elbette ki yüzüne de kullanabilirsin. Evet yüz için ayrıca güzenş kremleri var ama güneş kremini sadece yüzüne değil tüm açıkta kalan yerlerine sürmelisin. Sadece yüz değil kollar eller ve gerdan bölgesi de güneşten yaşlanır.

Hem sen almişsın zaten daha fazla masraf yapmana hiç hiç gerek yok.

Ben nivea light feeling lotion 50 faktör kullaniyorum ve yüzüme de kollarıma boynuma enseme açıkta neresi varsa artık - güneşe çıkmadan 15 dakika önce sürüyorum. Azıcıkta tam dışarı çıkmadan evvel sürüyorum. Oldukça da memnunum. Sadece yüz için olanlarını alayım diye bir ihtiyaç hissetmedim. Çünkü dediğim gibi heryere kullanıyorum.

Yaklaşık 12 yıldır falan da düzenli olarak güneş kremi kullanırım. Eskiden güneş kremleri vıcık vıcık olurdu. Son birkaç yıldır resmen devrim yaptılar :)

Ben Yüz için güneş kremi bulamadığım için, Nivea Light Feeling 20 faktörü olanını aldım belki yüz içinde geçerlidir diye ama eminde olamadım çünkü kremin arkasında hem yüzüzüne hem vücudunuza rahatça kullanabilirsiniz diye belirtmiyor bu nedenle emin olamadım ve fazla sürmüyordum yüzüme ve faydasını göremedim, ben 20 yaşındayım, henüz cilt ve kremler hakkında bilgi sahibi değilim, yeni öğrenmeye başlıyorum.

Bir sorum daha olacak; güneş kremi diyorlar ama bazıları kışında sürüyormuş, kışın nasıl ne gibi bir faydası var güneş kremin ?

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Ben Yüz için güneş kremi bulamadığım için, Nivea Light Feeling 20 faktörü olanını aldım belki yüz içinde geçerlidir diye ama eminde olamadım çünkü kremin arkasında hem yüzüzüne hem vücudunuza rahatça kullanabilirsiniz diye belirtmiyor bu nedenle emin olamadım ve fazla sürmüyordum yüzüme ve faydasını göremedim, ben 20 yaşındayım, henüz cilt ve kremler hakkında bilgi sahibi değilim, yeni öğrenmeye başlıyorum.

Bir sorum daha olacak; güneş kremi diyorlar ama bazıları kışında sürüyormuş, kışın nasıl ne gibi bir faydası var güneş kremin ?

Cevabınız için çok teşekkür ederim.

Evet sormakta haklısın tabi bunu yazmıyorlar, bir de yüz için olan kremler ayrı olunca işler iyice karişiyor.
Bana kalırsa yüz için olanların pekte bir farkı yok biraz daha hafifler sadece clinique ve estee lauderin yüz güneş kremlerini kullanmıştım. Nivea light feeling lotion da hafif olduğu için diğer kremlerden daha az yağlı duruyor ciltte.

Güneş ışınları dediğimiz cildi zaman içinde yaşlandiran UVA - UVB ışınları. Ve bu ışınlar güneş ışığının olduğu her yerde var. Kimisi camdan UVA geçmez falan diyor ama bal gibi de geçiyor. Biz cildimize genç yaşlardan itibaren ne kadar iyi bakarsak o da bize ileride o kadar iyi cevap verir. Ben bunun meyvelerini toplamaya başladım bile hafiften :)
Ve senin için tam güneş kremine başlama zamanı diyebilirim. Düzenli kullanırsan sen de ileride benim gibi sonuçlarından memnun kalırsın inşallah :)

Şimdilik 20 almışsın onu kullan ama bundan sonrasında o şişeyi bitirdiğinde mümkün olduğunca yüksek faktörlü krem almaya çalış. Teninin rengi nedir bilmiyorum ama benim gibi beyaz tenliysen bulabildiğin en yüksek faktörü almanı tavsiye ederim :)
Sadece güzellik değil artık sağlık içinde bunu kullanmamız gerekli güneş ışınları artık daha kanserojen.

Ve kış konusuna geleyim.
Kış mevsiminde güneş ışınları yazın olduğu kadar dik gelmese de gene de uva - uvb kışın da cilde zarar vermeye devam ediyor. Bu ışınlar hava kapalıyken de dünyamıza ulaşabiliyorlar çünkü. Ayrıca örneğin kar yağdığında kardan yansıyan ışınlar da zararlı. Bu yüzden güneş koruyucuyu yaz kış kullanmak lazım. Ama kışın örneğin 60 faktörlü gibi yüksek faktörlere çok ta ihtiyaç yok bence. Ben kışları genellikle güneş koruma faktörlü nemlendiriciler kullanırım 15 - 20 faktörlü oluyorlar. Ama bu kış nivea light feeling i kullanmaya devam edeceğim çünkü nemlendirici yerine kullanilabilinecek kadar hafif. Soğukta benim cildim biraz daha yoğun kremlere ihtiyaç duyuyor zaten yeni krem almayacağım.

Umarım yardımı olur canım sevgiler. kaydirigubbakcemile5

Haklısınız sağlıkta çok önemli.

Şimdi anladım neden kışında durduk yerde yüzümde sarı lekelerin çıktığını.
Bundan sonra sabah akşam güneş kremi kullanacağım. Tavsiyenize uygulayacağım ve 50 faktörlü olanını alacağım yaza.

Açık tenliyim.

Çok sağolun beni bilgilendirdiniz. Allah razı olsun sizden.

Son düzenleme:
X