• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Nivea parlama karşıtı tonik

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

princess7

✌
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2008
1.258
39
158
İstanbul
nivea-visage-yagli-ciltler-icin-parlama-karsiti-tonik-200-ml.jpg

bu ürün parlama karşıtı,matlaştırıcı diye geçiyor ama bununla yüzümü sildiğimde sanki içine yağ damlatılmışçasına parlaklık yapıyor..deep clean alkollü tonik kılcal damar oluşumuna sebep oluyor,hassas cildimde kızarıklık yapıyor diye ondan vazgeçtim,deep cleanın alkolsüz toniği su gibi diye çok yorum okuduğumdan onu da almadım,satıcı bayanın övgü dolu sözleri, ısrarcı tavrı, ne alacağıma zaten tam olarak karar verememişliğin, hadi bi deneyeyim düşüncesinin de etkisiyle gittim bu toniği aldım..2 keredir kullanıyorum kokusu nivea kremlerin kokusundan ama sanki temizlemiyor,üstüne cildimde parlaklık yapıyor..kullanan var mı bu tonikten?

bende daha yenı aldım bu tonıkten ama benımde yuzumde yapıs yapıs bı hıs bıraktı ve bende temızledıgıne pek ınanmıyorum .s bana alkollu tonıkler daha ıyı temızlıyormus gıbı gelıyor zararlı bılıyorum ama alkollu tonıkle sıldıgımde yuzumu yıkasam bıle pamuga yuzumdekı yaglar cıkıyor bu tonıkte pamuk bembeyazdı .s

Back