Cilt Bakımı Ürünleri NİVEA 'nın ürünleri

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nanatam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2010
202
0
116
İstanbul
kızlar Nivea'nın ürünlerini nasıl buluyosunuz __? tonik,süt,krem türü şeyleri nivea'dan almak doğru mu _?

Cildim kuru ve hassas snce alim mi _?
*Nivea pearl&beauty duş jeli
*Nivea günlük besleyici bakım kremi (kuru ve hassas cilt)
*Nivea yumuşak yüz temizleme kremi (kuru ve hassas cilt)
*Nivea yatıştırıcı tonik (kuru ve hassas cilt)
*Nivea rahatlatıcı maske (kuru ve hassas cilt)
*Nivea hassas göz makyaj temizliyicisi (kuru ve hassas cilt)

Cildim kuru ve hassas snce alim mi _?
*Nivea pearl&beauty duş jeli
*Nivea günlük besleyici bakım kremi (kuru ve hassas cilt)
*Nivea yumuşak yüz temizleme kremi (kuru ve hassas cilt)
*Nivea yatıştırıcı tonik (kuru ve hassas cilt)
*Nivea rahatlatıcı maske (kuru ve hassas cilt)
*Nivea hassas göz makyaj temizliyicisi (kuru ve hassas cilt)

Duş jeli olarak Watsons öneririm, hem daha uygun fiyatlı, hem de daha memnun kalırsın :) Ama duş jeli çok özenilmesi gereken bi konu değil, hangisini istersen onu alabilirsin canım pek farketmez.
Bakım kremi olarak onu alma, Vaseline'in e ve a vitaminli olan kremini al, fiyatı 4.95, yapısı çok güzel, çok güzel nemlendiriyor, yağlı his asla bırakmıyor, kokusu çok güzel ve e ve a vitaminleri cilde en yararlı vitaminler :) Kesinlikle bunu almalısın Nivea yerine :)
Tonik ve yüz temizleme jelini kuru ciltlilere önermiyorum. Yok yere sivilce yapıyor, sizin cildiniz zaten porselen gibi, hiç gerek yok canım. İlla ki istiyorsan dene sonucunu kendin gör, memnun kaldıysan yine devam edersin :)
Makyaj temizleyiciyi de alabilirsin, Nivea'nın makyaj temizleme ürünleri çok hoş :)

Duş jeli olarak Watsons öneririm, hem daha uygun fiyatlı, hem de daha memnun kalırsın :) Ama duş jeli çok özenilmesi gereken bi konu değil, hangisini istersen onu alabilirsin canım pek farketmez.
Bakım kremi olarak onu alma, Vaseline'in e ve a vitaminli olan kremini al, fiyatı 4.95, yapısı çok güzel, çok güzel nemlendiriyor, yağlı his asla bırakmıyor, kokusu çok güzel ve e ve a vitaminleri cilde en yararlı vitaminler :) Kesinlikle bunu almalısın Nivea yerine :)
Tonik ve yüz temizleme jelini kuru ciltlilere önermiyorum. Yok yere sivilce yapıyor, sizin cildiniz zaten porselen gibi, hiç gerek yok canım. İlla ki istiyorsan dene sonucunu kendin gör, memnun kaldıysan yine devam edersin :)
Makyaj temizleyiciyi de alabilirsin, Nivea'nın makyaj temizleme ürünleri çok hoş :)

önerilerin için teşekkürler umarım başka arkdaşlar da yardımcı olur

bana da bişeyler önerebilirmisiniz cildim normal bisüredirde kuru =) temzleme jeli fln kullanmalımıyım derialtı sivilcelerim var alın bölgesinde defne sabunuyla yıkıyodum bebak süt ile siliyorum sonrada nemlendirici sürüyodum bşka ne yapabilirim niveanın süt ve toniği biarada ürününü fln gördüm önereceğiniz bişeyler olabilirmi :26::27:

niveanın ürünleri güzel bence ben pure naturel temizleme sütü, pure naturel rollon ve happy time vucut losyonunu kullanıyorum çok memnunum.özellikle pure naturel serisi daha doğal ve iyi sanırım o yüzden pure nutarelin diğer ürünlerindende almak istiyorum.

bana da bişeyler önerebilirmisiniz cildim normal bisüredirde kuru =) temzleme jeli fln kullanmalımıyım derialtı sivilcelerim var alın bölgesinde defne sabunuyla yıkıyodum bebak süt ile siliyorum sonrada nemlendirici sürüyodum bşka ne yapabilirim niveanın süt ve toniği biarada ürününü fln gördüm önereceğiniz bişeyler olabilirmi :26::27:

bebak sütü de ben yeni aldım denemek için fakat cildim senin gibi aynı hem kuru hem yağlı arada sivilce oluşuyor. o yüzden bebak iyi mi gelir kötü mü tereddütteyim. ama çok güzel nemlendiriyor bebakta güzel bi ürün bence. ama defne sabununu kullanma bence sonuçta temizleme sütü kullanıyormuşsun

nivea ürünleri tüylenme yapıyor diye duymuştum..ben tercih etmem bir kere nemlendiricisini denemiştim cildim hassas olduğundan tahriş etti.acı badem sütü iyi bir makyaj temizleyici. temizlik için dermokozmetik ürünleri kullan...eczanelerden cilt tipine uygun ürünler seçbence cnm..ayrıca saf gül suyuda tavsiyemdir

tşkler kızlar gülsuyunu bende düşünüyorum defne sabununu da alın bölgesinde derialtı sivilceleri var demiştim ya onlara iyi geliyo elleyince pürüzsüz oluyo ondan devam ediyorum sonrada sütü sürüyodum yumuşatsın diye ama kimileri temizleme jeli kullan diyolar bnde nivea ürünleri gözüme takıldı sizlere sormak istedim daha alıcağım çok şey var sanırım kayısı kremide iyiymiş ovar sırada =)) kızlar bide yazdığım gbi yapıyorum ya hani önce sabun sonra süt sonra nemlendirici doğru sırayla mı yapıyorum yanlışsa nasıl sırayla kullanmak gerekir yardımcı olurmusunuz neyi ne zmn sürmek gerek

Son düzenleme:
tşkler kızlar gülsuyunu bende düşünüyorum defne sabununu da alın bölgesinde derialtı sivilceleri var demiştim ya onlara iyi geliyo elleyince pürüzsüz oluyo ondan devam ediyorum sonrada sütü sürüyodum yumuşatsın diye ama kimileri temizleme jeli kullan diyolar bnde nivea ürünleri gözüme takıldı sizlere sormak istedim daha alıcağım çok şey var sanırım kayısı kremide iyiymiş ovar sırada =)) kızlar bide yazdığım gbi yapıyorum ya hani önce sabun sonra süt sonra nemlendirici doğru sırayla mı yapıyorum yanlışsa nasıl sırayla kullanmak gerekir yardımcı olurmusunuz neyi ne zmn sürmek gerek

sabunu sadece alın bölgesi için kullanıyorsan önce onu kullan sonra ya temizleme jeli ya da temizleme sütü ikisinden birisini seç çünkü ikisi de aynı amaç için kullanıyor ikisini bi arada kullanmak gereksiz bence. arkasına da tonik kullanmak istiyorsan tonik, en son da nemlendirici. cildin yağlıysa temizleme jeli, kuruysa temizleme sütü kullanman daha iyi olur.

Back
X