Bebek Beslenmesi Nivea mi yoksa garnier gunes sutumu?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ysmnfth

اسما اليف فاتيه ياسمين
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2010
1.927
2.305
248
Kizlar temmuzun ilk haftasi tatile cikiyoruz.suan disarda alusveristeyim.10 aylik kizim var ve onunla ilk tatilimiz olacak. E haliyle kizim icin gunes kremi tarzinda bisi almam lazim.bu ikisi arasinda kaldim. Lutfen bana yardimci olun. İkisinden birini kullunip memnun olan veya olmayan varsa,veya baska biside tavsiye edebilir.bu soyledigim markalarda 50+ faktorlukleri. Cevaplarinizi bekliyorum.
 

Tatlım bebişin için bence nivea almalısın.benim yeğenlerimde kullanıyo,nemlendirici özelliği olduğu için çocuğu rahatsız etmiyo diye biliyorum.şahsen kendimede niveadan vazgeçmiyorum.
 
Cok saol cnm ilgilendigin icin.simdi geziniyorum.banada en mantikli nivea geldi.onu alcam galiba.
 
Tatlım bebişin için bence nivea almalısın.benim yeğenlerimde kullanıyo,nemlendirici özelliği olduğu için çocuğu rahatsız etmiyo diye biliyorum.şahsen kendimede niveadan vazgeçmiyorum.

Hatta fazla beklemeden alin,bende haziran 10 da taile ciktim ve nivea 50+ faktor kullandim. Isterseniz fotosunu koyabilirim.Gayet guzeldi. Tabiki gunesle direk temasi olmamasi daha hayirli olur. Saglikla buyusun,iyi tatiller :))
 
Tesekkurler cnm aldim niveanin 50+ faktorunu ilk defa kullanicaz bakalim.
 
Bizde pazargunu cikcaz bakalim,yeteri kadar koruycsm sma yinede gunesi gorecek sonucta:) surerim bol bol bisicik olmaz Allahin izniyle.gecenkerde sort giydirdim gezmeye cikmistik,eve geldik bi baktim beyaz bacaklari eesmen amele yanugi olmus.oldum gulmekten.hrmde krem almaya ciktigim gun:) anladimki gunes aninda etkiliyo.
 
tüm doktorlar sebamed 50 faktörü tavsiye ediyor. Bana ve başka dr lara giden tüm arkadaşlarıma tavsiye edilen sebamed oldu.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…