Nivea mı? Garnier mi?

Çocukluğumdan beri Nivea ile içiçeyim, annem kullanırdı hep, ben de seviyorum. Ama kesinlikle Garnier yada kesinlikle Nivea diyemem. İkisinin de çok güzel ürünleri var. Ve ikisinin de kötü ürününe rastlamadım. Ancak Nivea'nın kokusunu çok seviyorum...

kızlar ben hiç inanmazdım daha önce böyle ürünlere ama nivea kullandım pek memnum kalmadım fakat geçen banyo dolabında garnier 3 ü bir aradayı gördüm daha önce almıştım ama unutmuşum bir deneyeyeim dedim ilk kes kullanmama rağmen yüzüm yumuşacık oldu ve ben esmer biri olduğumdan dolayı göz altlarımda biraz mor onu bile geçirdi diyebilirm kesinlikle kullanın ben çok memnun kaldım

Sadece temızleme ürünü ise tabı kı garnier etkını kısa zamanda görüyorsun bb kremlerıde 3 ü bir arada temızleme kremı maskelerı cok etkıleyıcı nıveanın da el kremı ve göz kalemı muhtesem dıyebılırım..

garnierın temizleme jellerini kullandım pek bi işe yaramadı ama nıveanın gunesten koruyucu kremlerını bronzlastırıcılarını kullandım mukemmel koruyuculuguda cok iyi bronzlastırmasıda:)

Nivea canim kesinlikle ben daha garnierin hic dogru duzgun malina rast gelmedim :) o goz alti morluk rolonlari hikaye

canim ikisi de bos marka
Loreal kullan bosver bunlari, yzuunu de bebek sampuani veya bebek sabunuyla temizle derim en yumusak temizleme budur cunku yaslanmazsin

Bence kesinlikle ne nivea ne de garnie kullanmayın.
Hiç olmazsa noutregena ve ya Diadermine kullanın.
Daha dermotolojik ürünlerdir,doktor tavsiyesi ile Diadermine alan bile biliyorum.
Nivea 5 para etmez.

NIvea'nın peelingini kullanıyorum çok memnunum

Garnier 'ın bb kremini ve toniğini kullanıyorum onlardanda çok memnunum.

Ben daha önceki yorumumda garnier demiştim fakat bisüredir niveanın ürünlerini kullandım yüz peelingi kremleri vücut sütleri vs. garnier da tahriş sorunu yaşarken niveada hiç yaşamadım ve garnierın peelingini kullandığım zaman cildim kuru olurdu nemlendiriciyle idare ederdim fakat niveanın all in one ürününü kullandığımdan beridir yüzüme nemlendirici kullanma ihtiyacı duymuyorum. Hem cildimi temizliyo hem nemlendiriyo kısacası çook memnun kaldım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…