- Konu Sahibi EgeMeltemi
-
Televizyonlarda , Dergilerde, Kozmatik Dünyanların Tüm reyonlarında binlerce çeşit marka görüyorum,
ama içlerinden doğru markayı seçmek oldukça zor oluyor
Son zamanlarda Garnier ve Niveya aklım takıldı
Set Halinde kulanmak istiyorum ( yani nivea marka yüz silme toniği,arko marka yüz kremi olmasın hepsi aynı marka olsun istiyorum)
Acaca HANGİDİ DAHA KALİTELİ ,HANGİSİNDEN DAHA MEMNUNSUNUZ
Garnier Mi Nıvea mı?
Eki Görüntüle 437569 Eki Görüntüle 437568
kızlar şu BB kremi kullananınız var mı ya ben çözemedim fondöten mi cilt temizleyici mi cildi canlandıran bişey mi krem mi yoksa hepsi mi? iki tonu olduğunu tam olarak biliyorum sadece benm cildim karma sizce alıp bi denesem mi merak da ediyorum ama[/QU
Garnier bb krem gerçekten çok güzel hem fondoten hem nemlendirici özelliği var.yüzü çok ferahlatıyor sürünce ve çok doğal gösteriyor hiç fondoten yokmuş gibi tavsiye ederim
kızlar şu BB kremi kullananınız var mı ya ben çözemedim fondöten mi cilt temizleyici mi cildi canlandıran bişey mi krem mi yoksa hepsi mi? iki tonu olduğunu tam olarak biliyorum sadece benm cildim karma sizce alıp bi denesem mi merak da ediyorum ama[/QU
Garnier bb krem gerçekten çok güzel hem fondoten hem nemlendirici özelliği var.yüzü çok ferahlatıyor sürünce ve çok doğal gösteriyor hiç fondoten yokmuş gibi tavsiye ederim
cvp için teşekkürler canım fondötenlerde doğal durması çok öenmli yaa bende alıp bi deneyim sanırım iki tonu var demi..açık almam gerekecek..sen hangisini kullanıyosn uygunluğuyla ilgli neler söleyebilirsin canım..
cvp için teşekkürler canım fondötenlerde doğal durması çok öenmli yaa bende alıp bi deneyim sanırım iki tonu var demi..açık almam gerekecek..sen hangisini kullanıyosn uygunluğuyla ilgli neler söleyebilirsin canım..
cildi yagli olanlara garnier BB kremi tavsiye etmiyorlar genelde daha da yaglandiriyo diye haberiniz olsun kizlar
cildi yagli olanlara garnier BB kremi tavsiye etmiyorlar genelde daha da yaglandiriyo diye haberiniz olsun kizlar
benim cildimde karma şanstan..artık bi tarafa sürer bi tarafı bırakırımşaka maka denemeyi düşünüyorum uyardığın için tşk canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?