Nivea mı? Garnier mi?

Bence Nivea'nın ürünleri daha iyi. Garnier'in de iyi ürünleri var ama saç boyaları fiyasko desem abartmış olmam. Bu da son çıkardıkları BB Krem ile ilgili yazım, merak edenler için ; xxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:

Nivea nın içeriğinde BHT denilen zararlı bir madde var. Ayrıca DMDM Hydantoin içeriyor ki bu da ürün içeriklerinde kırmızı renkle uyarı ile gösteriliyor.
Garnier de ise nivea ya oranla daha çok yeşil renk var yani daha güvenli ama onunda bir kaç ürününde Triethanol amine var..

Seçim size kalmış kızlar :))

Kalite bakımından Garnier derim bende. Nivea krem konusunda başarılı el kremi ama diğer ürünlerinden memnun kalmadım.

kızlar şu BB kremi kullananınız var mı ya ben çözemedim fondöten mi cilt temizleyici mi cildi canlandıran bişey mi krem mi yoksa hepsi mi? iki tonu olduğunu tam olarak biliyorum sadece benm cildim karma sizce alıp bi denesem mi merak da ediyorum ama

Nivea BB aldım ama BB olayını hala çözemedim :)

Bildiğiniz fondötene benziyor.

Makyajı silince,pamuğa çok fazla boya çıkıyor.

her ikisini de kullanan birisi olarak rahatlıkla diyebilirim ki nivea. özellikle yeni keşfettiğim q10 serisi niveanın en iyi ürünleri bence.

karşılaşamazlar bile tek kelime ile nivea derim.benim cildim çok hassastır bana alerji yapmayan tek krem nivea markalı olanlar bu yüzden niveayı seviyorum :) ayrıca dudak koruyucuları sarı renk olanı hariç :) rolonlardan pearl beuty olanı yok böyle bi koku süper. ben bi ara parfum kullanmayıp ıkı rolon kullanıyodm biri koltukaltı biri bilek ve boyun için iki rolonda pearl beuty olandı.sonra şişe fresh parfümünü keşfettim oda çok hoş.

garnier nin şu yeşil olan göz roll on unu kullanıyorum bi süredir başlarda yok ya bundan bişi çıkmıcak dedim daha az önce farkettimki göz altımdaki ufak şiş duran çizgilerimi diyeyim epey azaltmış :26: gerçi bnm uyku düzensizliğim var nedeni buydu biliyordum ama kullandm eh yani idare eder şimdilik ama şunu sölemek istedim ilk dkda yok etmeyince kötü dememek lazım en azından bitene kadar devam etmek gerekiyo bi süre dha devam edelim bakalım..bu arada ikisinide çok fazla kullanamamkla birlikte niveanın garnier ye göre daha iyi olduğunu söleyebilirm..tabi garnier nin de boyaları güzel oluyo özellikle şu son çıkan çiçek özlü olanları bayıldım sürülen kremi bile apayrı ve boya kokusu yok kokusundan rahatsız olanlara duyurulur :)

bence ikisi de değil çünkü çok fazla kimyasal barındırıyorlar. her türlü zararlı mevcut :)
ama bu ikisi içinden nivea daha iyi bana kalırsa. lise dönemimde young serisini kullanmıştım. kokusu, temizliği, her şeyi çok hoşuma gitmişti. ama kremlerinin uzun dönemli kullanımda tüylenme yaptığı çok yaygın bir söylenti.
garnier in ise üçü birarada temizleme jeli var ya onu kullandım ve sonuç kesinlikle berbattı. zaten yağlı olan cildi parlatıp durmuştu ve temizlik hissi de vermemişti. beğenmedim yani. o günden sonra da hiçbir ürününü almadım

valla şu BB krem çok çalkantılı oldu her markanın var artık hatta markasız bile satılıyo
denemediğim bişiyi almaktansa gidip golden rose pudra aldım daha rahatım hem yumuşacık hem de fondöten gibi
ama garnier nin göz roll on unu kullanıyorum aradada nivea kremlerden aldığım oluyo
kremde tek kıstasım gliserin olduğundan nivea işimi görmüyor tam anlamıyla garnier nin de saç boyası filan hoş diğer ürünlerini biemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…