• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nivea Dry Comfort

__TanRIcA__

AfroDİt
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
7.352
10
156
Diğer
bayram şekerlerim,sizlerle niveanın ter kokularına karşı olan stiğini paylaşmak istiyorum:12:
benim uzun zamandır kullandığım bir ürün,terlemeyi önlüyor:34:hiç bir üründen bu kadar memnun kalmamıştım
ter kokmak istemeyenlere duyurulur:96:
fiyatları 6 tl civarı:13:marketlerde ve kozmetikçilerde kolaylıkla bulursunuz:8:
daha önce eklemiş olduğum bir resim olduğu için,rexonada yanında çıkmış:1:
fa33a1b8.jpg

kankam gercekten kullanınca farkediyo
bihter bilem reklamında oynadı rexonanın,çok terleyince heç belli olmuyodu yanii :27:
öhöö öhöö rexona da iyidir ama konumuz nivea,ek reklam soktuk araya nese :örgü:

misal spor yapınca bazen kullanmayı unutuyorum,kullanıldııgnda ki gibi rahat edemiyorum..
aşırı terleyen biri değilmdr ama günlük kullanmamz gereken birşey bana göre :81:

Son düzenleme:
kankam gercekten kullanınca farkediyo
bihter bilem reklamında oynadı rexonanın,çok terleyince heç belli olmuyodu yanii :27:

misal spor yapınca bazen kullanmayı unutuyorum,kullanıldııgnda ki gibi rahat edemiyorum..
aşırı terleyen biri değilmdr ama günlük kullanmamz gereken birşey bana göre :81:

kanka sen rexonaya kaymışın:27::60:
olum başlık nivea:57::60:rexonayı kesemedim resimden:1:
rexonayı ayrı severim o ayrı:23:vazgeçilmezimdir

Nivea Dry Comfort'ı bayağı uzun zaman kullanmıştım kankaların mis kokulusu...:29:
Güzeldir, candır kendisi...
:64:

Terlemeyi tam anlamıyla önleyen roll on, stick bulamadım niveanın sıvısını denedim ama bunu denemedim kanka eğer terlemeyi önlüyosa kesin denerim.

Puahahhaha:60::60::60: patim gel yanaş öpeceğim seni:38:

nivea favorilerimdendir kankaa:23:
tek geçerim kuzu:23:
kanka ben rexona kullandım ama bühüüüü :(( nivea degil :19:
o zaman sizi topik dışına alalım yorumlarınızla beraber tatlım:50::60: :60:
olsun kanka,yabancı değil oda olur:)))

Nivea Dry Comfort'ı bayağı uzun zaman kullanmıştım kankaların mis kokulusu...:29:
Güzeldir, candır kendisi...
:64:
:64: :64: :64: kankamda kullanmış yihuuuttoo:62:
sevinme belirtisi:)

Terlemeyi tam anlamıyla önleyen roll on, stick bulamadım niveanın sıvısını denedim ama bunu denemedim kanka eğer terlemeyi önlüyosa kesin denerim.

Puahahhaha:60::60::60: patim gel yanaş öpeceğim seni:38:

kanka niveanın diğer çeşitlerinide denedim ama ıı ııhhhh:19:
bunun üstüne tanımam ter kokusunda:29:
pati yanaaşşşş piper öpücek seni:55: :55: :10: :9:

Back
X