Sivilceli Ciltler nivea bye bye spot

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
niveanın bye bye spot gece kremini kullanıp tavsiye eden var mı? en azından fikri olan var mı?

canım aldım ben bye bye spotu ama gece kremi değil. yeni çıkan iltihaplı sivilcelerin üzerine sürüyosun ( aslında sürmüyosun bile ) kalem gibi bişi bastırıyosun böle hafifçe. onuda 2 gün falan sürüyodumda aknenin üzerine öyle hafif engelliyodu işte.aldım bıraktım öylece kaldı.

ayrıca daha bugün gittim dermatoloğa adama gösterdim bu işe yararmı diye. baktı şöyle bi eh işte kurutucu gibi öyle etkili olmaz bunlar ergenler için öyle at gitsin çantaya hafif kırmızılık olursa sürersin dedi.

alma değmez yani...

teşekkür ederim cevap yazdığın için. çok stresli günler geçiriyorum tek mutlu eden şey de bitter çikolatalı danette günde 2 tane yiyorum hem stres hem çikolta sivilcelere bi çözüm bulmam lazım ergen sayılırım sanırım 18 yaşım

canım ... senin daha ergen sivilceleridir onlar ben 28 yaşındayım.. internetten falan bakma sen yanlış uygulamalar geri dönüşümü olmayan sonuçlara yol açar.. suratında izler kalır bak ..doktora gitmek okadar zor bişey değil. dermatologtan al bi randevu bide doktoru dinle. genceciksin sen cildine yaık kozmatik falan kullanma. dermatolog sana yapman gereken herşeyi söyler zaten.

bende dün aldımm bu üründenn adet öncesi cıkan kızarıklık ve sivilceler için denicem bakalım faydası olcakmıı:44:baska deneyen yokmu kızlar:KK53:

17 yaşındayım.Aldım.Yıne de bır ışe yaramadı.Kı cıldım aşırı sıvılcelı falanda degıldır.Tavsiye etmıyorum anlıcagın (=

almıştım bi heves param boşa gitti zaten şok olmuştum gece kremi nasıl bu kdr ucuz olur diyeee... yarısı kaldı bileeeee almayınnnn:KK52:

X