Cilt Bakımı Ürünleri Nivea bb-krem

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Delidolu30

Guru
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
635
571
303
Şimdi birgün kozmetiğe girdim göz altı morluklarım wardı onu gecırmek ıstedıgımı ve aydınlatıcı kullanmka ıstedımı soledım...Bana nıvea nın bb-cream verdıler ılk basta cok hosuma gıtı kokusu falan daha sonra suratıma suruyorm dagılmıyor mosmor duruyordu cıldırımm...deneyen war mı?? kimisi kıllandırma yapıyo dıyolar kımısıde surmeden once altına krem sur oyle dagılır dıyolar off yardımmm :D

o kremden genelde pek memnun deiller diye biliyorum.garnier in bb kremini kullanıyorum ben çokta memnunum.

Cildin çok kuruyasa garnier bb iicene kurutur gözaltı morlukların için ayrıca bi aydinlatıcı almalısın

bb krem göz altlarına bir etki etmez ki renkli nemlendirici o.. renk tonunu filan ayarlıyo bildiğim kadarıyla cildin. Ayrıca bir kapatıcı kullanman lazım.Benimde mordur babamın sülalesine çekmişim sinir oluyorum o morluklara kapatıcı sürüyorum hafifliyo biraz.. sende kapatıcı kullansan daha memnun olursun sanırım.

canım garnier in göz altı bb si var onu al mutlaka. yüzüne fondoten falan hereseyini yaptıktan sonra gözünün altına t şeklinde sür :)

kızlarr normalde ben fondöten pudra vs hıcbırsey kullanmam...yuzumun ıhtıyacı yok bunlara sadece goz altıydı neyse...yuzume surdugumde nebılım bı hos gelmıstı makyajıda tutuyodu yuzumde yumusacıktı falan ama kıllanma yapıyo dıyolr ondan sınır oldum :) ha bıde dogal makyajdan yanayım o yuzden bb yı terch ettım...bırkac arkadasımda maybelline bb krem onerdı sızceee??? uff bu konuda cok kafam karısık herseyı alıp surmekte ıstemıyorum...esmer zaten tenım..

Yüz için üretilmiş bir kremin kıllanma yapmaması lazım, öyle olsa hiç bir anlamı kalmazdı o kremin ve kimse kullanmazdı...

Bılmıyorum canım her telden bır ses ıste...Hepsını deneyesım war ama yuz bu ya sakaya gelmez kı :)

karlı bir sabahta evde yanımda çayla burda gezmek çok keyifliymiş yaa.. çok zaman olmuş.. herkese günaydınnnn..

ben nivea bb'yi 4 aydır kullanıyorum kıllanma falan yapmadı hiç, ben her gün sürüyorum hem de. bb kremleri çok az sürüp onu yedirmek gerekiyor. yoksa cilt zaten kusar yani bol sürersen. kışın hem de çok iyi oluyo şimdi, makyaj altı nemlendirici olarak sürüyorum

Ben de nivea bb kullanıyorum açık olanını ama bana koyu geliyo o yüzden pudra kullanıyorum üstüne. Göz çevresine uygulanmasında bi sakınca olmadığını söyledi aldığım yerdeki kadın. Genel olarak memnunum güzel nemlendiriyo ama cildi yağlı olanlar kullanmasın fazlasıyla parlar. Eşit dağıttmak için biraz özen göstermek gerekiyo kıvamından dolayı.

Back
X