Pudra, Fondöten, Kapatıcılar NIVEA BB Cream Medium-Dark & Cream Light- Kullanıcı yorum/deneyimleri

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.458
Thumbnail.aspx

NIVEA

BB Cream Light

NIVEA® BB Krem Mineraller, Provitamin B5 ve makyaj dokunuşu içeren formülüyle cilt tonunu eşitler ve gözeneklerin görünümünü azaltır.

Pürüzler, lekeler, yorgunluk belirtileri, göz altı morlukları, renk farklılıkları, kırmızılık görünümü ve ince çizgiler gibi cilt kusurlarını kapatır.

Cildin doğal tonunu destekleyerek aydınlatır.

Hafif ve hızlı emilen nem sağlar. GKF10 ile cildi güneşin neden olduğu çevresel etkilerden ve erken cilt yaşlanmasından korumaya yardımcı olur.

Thumbnail.aspx

NIVEA
BB Cream Medium-Dark

NIVEA® BB Krem Mineraller, Provitamin B5 ve makyaj dokunuşu içeren formülüyle cilt tonunu eşitler ve gözeneklerin görünümünü azaltır.

Pürüzler, lekeler, yorgunluk belirtileri, göz altı morlukları, renk farklılıkları, kırmızılık görünümü ve ince çizgiler gibi cilt kusurlarını kapatır.

Cildin doğal tonunu destekleyerek aydınlatır.

Hafif ve hızlı emilen nem sağlar. GKF10 ile cildi güneşin neden olduğu çevresel etkilerden ve erken cilt yaşlanmasından korumaya yardımcı olur.

kaynak:watsons​

deneme amaçlı aldım fakat hiiiç memnun kalmadım çok ince ve homojen bir biçimde uygulasam da yüzümde kalın bir tabaka varmış hissi veriyor. yağlı değil rahatsız edici bir yoğunluk hissi :KK43:

yıllar önce indirimden denemek için almıştım açık tonunu denemeden almıştım birde tenim çok beyaz ama bunu sürünce kapkara oldum resmen kesinlikle açık tonu bile kopkoyu ayrıca pütür pütür durmuştu o yüzden hiç kullanamamıştım

Hiiç ama hiiç beğenmediğim bb krem. Merak amaçlı almıştım çok açık tenliyim sanırım yada açık tenlere göre olanı çok koyu. Sabah sürdüğümde bir yeri dağıtmayı gözden kaçırmış olayım iş arkadaşımın ''kııııızzzz yüzüne naptıın?'' sorusuna maruz kalıyordum:-)
Alnıma sürdüğüm kısmın saçımın ön tarafını yağlandırması da cabası..

X