Nissan Micra Kullanan Var mı?

simal84

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2010
81
0
36
İstanbul
arkadaşlar benbu arabaya hastayım otomaatik vites ikinci el düşünüyorum yalnız hiç kullanmadım.bilginiz varsa bekliyorummmmgamyoncuiremsu

Son düzenleyen: Moderatör:
konunuz içerik sebebiyle taşınmıştır bilginize a.s.

micra yı bilmem ama nissan çok güzel bi araba.hem çok konforlu hemde yol tutuşu harika ha bu arada benimki düz vites:))

micra yı bilmem ama nissan çok güzel bi araba.hem çok konforlu hemde yol tutuşu harika ha bu arada benimki düz vites:))

bende ilk defa otomatik kullandım daha doğrusu 3 gündür kullanıyorum acayip araht ya yokuşlarda derin nefes almaktan bir hal oluyodum. ama düz viteside bilmem ekstra avantaj seninki ne marka.

Bnde citroen c3 var otomatik vites
otomatik vites süper kolaylık mış yaa

cıtroen c3 çok güzel bir araba evet ben zaten ya nissan micra yada cıtroen istiyodum cıroenin ikinci eli pek fazla yoktu bende acemi olduğum için illa ikinci el istedim şimdi micram evin önünde bana koca gözleriyle şirin bekıyo çok rahat.a.s.

Ben 2 senedir kullanıyorum mükemmel bi araba tam bi bayan arabası beni hiç zor durumda bırakmadı :lepi:

canım öncelilkle resmindeki sensen süper çıkmışsın bende memnunum arbamdan yalnız rengi beni bazen düşündürüyo ben elma yeşilini çok istemiştim ama olmadı gümüş gri oda güzelde biraz erkek rengi gibi ama avantajlarını düşünce ısınıyorumm leke belli etmiyo istresen 4 ay yıkama senin hangi renk mikin mikin diyorum ben mik isim taktım benim micraya a.s.

cok begendgm ve istedgım bir araba ama motorlardan anlamadgım için hangisi iyi hangisi kötü yada ne anlma gelıyor anlamıyorum 1.2 tekna passıon falan yazıyor.cok sewmlı içini görmedm ama genışmı kızlar ben 1.76 yım sıgarmym içine:D

Back