Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar oğlum 17. ayında gidiyo ve ben 1 aydır ona buğday,patates,mısır nişastaları ve pirinç ununu hepsini saklama kabında karıştırdım artık öyle muhallebi yapıyorum...1buçuk bardak süte 2 tatlı kaşığı dolusu nişasta ve 3 tatlı kaşığı şeker koyup karıştırarak pişiriyorum mis gibi oluyo...kemikleri daha çok kuvvetlendirirmiş nişasta ve daha faydalı..paylaşmak istedim yapmak isteyen olurdur diye
hayır cnm hazmı zor olmuyo gayet normal 6 aylıksa sende verebilirsin...hem nişasta kemikleri güçlendirir pirinç unundan daha sağlıklı...benim eşim çok zayıf doğmuş 1 kilomu yada var yok arası kaynanama doktor nişasta önermiş 4 ayından sonra sanırım sonra çok güzel gelişmiş ve kilo almış...hem zırt pırt pirinç unu almak zorunda kalmıyosunuz 1,1buçuk ay yedirebiliyosunuz karısımı