Bebek Beslenmesi nişastalar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar oğlum 17. ayında gidiyo ve ben 1 aydır ona buğday,patates,mısır nişastaları ve pirinç ununu hepsini saklama kabında karıştırdım artık öyle muhallebi yapıyorum...1buçuk bardak süte 2 tatlı kaşığı dolusu nişasta ve 3 tatlı kaşığı şeker koyup karıştırarak pişiriyorum mis gibi oluyo...kemikleri daha çok kuvvetlendirirmiş nişasta ve daha faydalı..paylaşmak istedim yapmak isteyen olurdur diye

Canim kacinci aydan sonra vermek gerek bu karisimi?nisastayi hazmetmesi zor oluyormu bebeginin benimki 6 aylikda

Canim kacinci aydan sonra vermek gerek bu karisimi?nisastayi hazmetmesi zor oluyormu bebeginin benimki 6 aylikda

hayır cnm hazmı zor olmuyo gayet normal 6 aylıksa sende verebilirsin...hem nişasta kemikleri güçlendirir pirinç unundan daha sağlıklı...benim eşim çok zayıf doğmuş 1 kilomu yada var yok arası kaynanama doktor nişasta önermiş 4 ayından sonra sanırım sonra çok güzel gelişmiş ve kilo almış...hem zırt pırt pirinç unu almak zorunda kalmıyosunuz 1,1buçuk ay yedirebiliyosunuz karısımı

nişasta bebekler için ağır gelebilir ayrıca kan şekerini hızlı yükseltir diabete zemin hazırlar kof şişmanlık yapar pirinç unu daha uygun bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…