Nisantasi Sisli Ogretmenevi

binkymio

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2012
9
0
Arkadaslar,

Benim canim yandi, sizin yanmasin diye buraya deneyimimi yaziyorum.

Nisantasi Ogretmenevinden uzak durun! Sakin ama sakin aldanmayin. Yer cok guzel, mekan cok guzel, manzarasi cok guzel. Fatma Hanim diye bir Halkla Iliskiler sorumlusu var, bize cok guven verdi, cok rahat davrandi, ama sonrasinda bize cok problem cikardi.

Bi kac web sitesinde bu yer ile yazilmis yazilar bulduk, hepsi cok kotu, ve hemen hemen ayni konulardi. Mesela ornekler:

http://webcache.googleusercontent.c...izasyonu-cok-kotu/+&cd=17&hl=en&ct=clnk&gl=uk

ŞİŞLİ ÖĞRETMEN EVİ Düğünümüz Her Yönüyle Çok Kötü Geçti!

ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ Sünnet Düğünümüzü Mahvettiler!

ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ Organizasyon Aksaklıklarla Doluydu!

Bunlari okuduktan sonra icim ekurt dustu ve iptal etmek istedim. Ilk once tamam dediler, sonra beni surundurduler. Hala parami almis degilim. Nerdeyse 2 ay oldu, ulasamiyorum da, telefonlarima cevap vermiyorlar. En sonunda ulastim, cok zorluklarla, ve simdi odemeyle ilgileneceklerini soylediler. Bilmiyorum daha ne kadar surecek. Ama sunu soyleyim, tavirlari birden degisti. O yardimseverlik gitti, tamamen vurdumduymazlik geldi.

Bir kac yerde de okudum, bu arada fiyatlandirmalri da cok belli degil. Herkese farkli bi fiyat veriyorlar. Kime ne satabilirlerse gibi.

Sizi uyarayim dedim. Gec kalmadan burdan uzak durun. Ben cok korktum yorumlari okuduktan sonra (ne bileyim birinin dugununu mahvetmisler vs).

Arkadaslar,

Size son bir guncelleme yapacagim. Size yazdigim gibi Sisli Ogretmenevi'ne 3 aydir ulasamadim, parami da vermediler. Ben de Milli Egitim Bakanligi'na sikayet ettim. Ogrendim ki benim gibi parasini alamayan ya da sikayet eden bircok kisi varmis. Sorusturma acildi. Soz verdiler belli bir tarihte parami odemeye, ama yine odemediler. Sagolsunlar Milli Egitim Bakanliginda sorumlular cok iyi calistilar. Tekrar bir sikayet edildi. Bugun itibari ile parami alabildim. Nihayetinde size demek istedigim. Bu yer ne profesyonel bir sekilde calisyor ne de etiksel. Kaporamdan kesinti yapmaya calistilar, haksiz yere, soz verdiler, sozlerini tutmadilar, telefonlarima cikmadilar, ulasildiginda da telefonlari yuzumuze kapattilar, yalan soylediler..Yani acikcasi bu yerden kurtulduguma ne kadar mutluyum anlatamam. Simdiye kadar yazilan cizilen sikayetlerin hepsinde de ortak nokta su: SISLI OGRETMENEVI VERILEN SOZLERI TUTMUYOR, PROFESYONEL BIR IS YAPMIYOR, ETIKSEL DEGIL, INSANLARI DAHA DA MAGDUR BIRAKIYOR, OZELLIKLE BOYLE OZEL BIR GUN PLANLARKEN INSANLAR. Daha da fenasi, insanlari salak yerine koymalari. Sozlesme diye 1 sayfalik kagidi imzalatip, sonra "ama sozlesmede kapora verilmiyor yaziyor" deyip insanlari salak yerine koymalari, paralarini vermemek icin ellerinden geleni yapiyorlar. Ortada ne sozlesme var ne de resmi bir yazi. Dikkat edin, sizi kandirmalarina izin vermeyin.

Umarim size bir sekilde ornek olmusumdur.

hepinize sevgiler!

ay canım tam da bu mekanı araştırırken yazını görmem çok iyi oldu. direkt eledim aklımdan.. paylaştığın için teşekkürler.

ay canım tam da bu mekanı araştırırken yazını görmem çok iyi oldu. direkt eledim aklımdan.. paylaştığın için teşekkürler.

Fydam olduysa cok sevindim canim. Perisan ettiler bizi 3 aydir, kimsenin basina gelmesini istemem olanlarin...Sonunda aldik paramizi..Simdi cok daha guzel bir yer tuttuk. En azindan isin profesyonelleri gibi gorunuyorlar, icim rahat..Sana da bol sanslar!!

arkadaşlar ben düğünümü geçen haziran ayında şişli öğretmenevi'nin nişantaşı teras restoranında yaptım ve benim için büyülü bir gündü.. hem fatma hanım, hem de ışıl bize ellerinden gelen her şekilde yardımcı oldu. orası hakkında böyle şeyler yazılmasına çok üzüldüm.. kesinlikle bana soran herkese tavsiye edeceğim bir mekan..
bir de eğer yanlış anlamazsanız iptal konusundaki fikrimi yazmak istiyorum.. doğrusunu isterseniz biz mekan araştırdığımız sırada vazgeçerseniz paranızı iade ederiz diyen bir yerle karşılaşmadık. biraz düşününce bu insana makul de geliyor çünkü mekanlarını size angaje ediyorlar ve vazgeçmeniz demek o günü boş geçirmeleri demek olabilir.. eşimle birlikte hem istediğimiz tarihin boş olduğu hem de beğendiğimiz bir mekan bulmak için çok uğraştık. düğünün yapılacağı tarihi ve mekanı belirlemek gelinlikten sonra en önemli konu bana kalırsa. tamamen emin olmadan atılmaması gereken bir adım..
ve doğrusu ben nişantaşı teras'ı seçtiğim için çok çok memnunum.
bu da salona giriş fotomuz.. baktıkça gülümsüyorum hala.. :))

kızlar yazılanları okudum ve şoktayım
ya ben eylül 2014 e orayı tuttum ve yemekli şekilde
gerçekten organizasyon çok mu kötü yoksa sadece nette yazanlar mı
düğünü güzel geçen arkadaşım bana bilgi verebilir mi ? Rave nasıldı düğünün?

Kesinlikle verdiğiniz tüm bilgiler doğru Ben de aynı durumlardan müzdaripim tüm bilgileri ekstra olarak eklemek istediğim de pandemide bize yasak yok dediler 3-4 saat sürecek olan nişanı Bir saate sığdırdılar dans şov İçin hazirlanmıştık giriş ile beraber Show yaptıktan sonra insanların masasına hoşgeldine gidemeden takı töreni yapıldı daha takı töreni bitmeden acele ile yemek servisleri yapıldı ve insanlar da her şey bitti Nasılsa diye kalkmaya başladı ne hoş geldin diye Bildik Ne hoşçakalın tüm işlemler pasta töreninde dahil olmak üzere 1 saatte bitti Ayrıca tanıtım yapılırken yemek menüsü abartılarak anlatılıyor Oysa gelen tabak sadece bir tabak içinde iki dilim patates az pilav az et parçası ve bir dilim küçük börek salona toplamda 9 bin lira para ödedim ama karşılığı 2000 liralık tı tüm bunlar bir kenara nişan biter bitmez garsonlar babama ve damada yapıştı ikisinden de ayrı ayrı para aldı hem de haraç keser gibi o kadar tam teşekküllü okadar tam teşekküllü hazırlandığım nişan töreni mi berbat ettiler Hiç kimseye tavsiye etmeyeceğim aksine sor Masalar bile ben özellikle anlatıp müşteri kaybetmelerine sebep olacağım

Bana çok yakın bir yer bir gün organizasyon yaparsam burada yaparım diye düşünürdüm hep, iyiki yazınızı okudum teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…