Arkadaslar,
Benim canim yandi, sizin yanmasin diye buraya deneyimimi yaziyorum.
Nisantasi Ogretmenevinden uzak durun! Sakin ama sakin aldanmayin. Yer cok guzel, mekan cok guzel, manzarasi cok guzel. Fatma Hanim diye bir Halkla Iliskiler sorumlusu var, bize cok guven verdi, cok rahat davrandi, ama sonrasinda bize cok problem cikardi.
Bi kac web sitesinde bu yer ile yazilmis yazilar bulduk, hepsi cok kotu, ve hemen hemen ayni konulardi. Mesela ornekler:
Şikayetvar - Sikayetler
ŞİŞLİ ÖĞRETMEN EVİ Düğünümüz Her Yönüyle Çok Kötü Geçti!
ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ Sünnet Düğünümüzü Mahvettiler!
ŞİŞLİ ÖĞRETMENEVİ Organizasyon Aksaklıklarla Doluydu!
Bunlari okuduktan sonra icim ekurt dustu ve iptal etmek istedim. Ilk once tamam dediler, sonra beni surundurduler. Hala parami almis degilim. Nerdeyse 2 ay oldu, ulasamiyorum da, telefonlarima cevap vermiyorlar. En sonunda ulastim, cok zorluklarla, ve simdi odemeyle ilgileneceklerini soylediler. Bilmiyorum daha ne kadar surecek. Ama sunu soyleyim, tavirlari birden degisti. O yardimseverlik gitti, tamamen vurdumduymazlik geldi.
Bir kac yerde de okudum, bu arada fiyatlandirmalri da cok belli degil. Herkese farkli bi fiyat veriyorlar. Kime ne satabilirlerse gibi.
Sizi uyarayim dedim. Gec kalmadan burdan uzak durun. Ben cok korktum yorumlari okuduktan sonra (ne bileyim birinin dugununu mahvetmisler vs).