Nişantaşı’nda kıyafet polemiği

O konuya yazmamistim cünkü sacma geliyor bana insanlarin hararetle kisilerin giyim kusam tercihini konusmalari..

Bu konudada ayni sekilde sacma, kim ne isterse onu giysin banene, kimene?

Ama yazmadan edemedigim bir durum var, Türkiye li olmayan biri ( en azindan Rus oldugunu söylemisti) giyim kusami yüzünden insanlari Türkiye den kovmus..

Siz kim oluyorsunuzda Türkü giyim kusami icin Türkiye den kovmaya kalkiyorsunuz....

Buna dagdan gelip bagdakini kovmak denir..

Begenmiyorsan git denilecek biri varsa oda bagdakini kovmaya kalkanlardir!

Gelmis biri, giyim kusami, tercihi, düsüncesi dolayisi ile bizim dedelerimizin kaniyla sulayarak aldigi topraklar üzerinden, yani bizim topraklarimiz üzerinden bizim insanimizi kovmaya kalkiyor, cürete bak ya...

Son düzenleme:
Ben demiştim bu adama kadın az bile diyor diye adam biz Osmanlıyız derken altında yatanlar bunlarmış işte.Millet başladı geçmişimiz o bu diye.Geçmişi değil bu adam gününü de Osmanlı sanıyor.

e,işte gelmemişlermi. gelmişler. diğer konudan belli değilmiydi. ama işte böyle kandırılıyoruz maalesef. oyun oynanıyor üstümüzde..

Okyy ben zaten en başta açıklamamamı yapmştım bu haber uydurma olsa da olmasa da böyleleri var demiştim.
Ve de üyelerin tepkilerinden haklı olduğumu da görmüştük...
(bunu açıklama gereği duyuyorum çünkü haberi paylaşan bendim)

Neden bu adama yobaz,gerici diyoruz ki, demokrasi laiklik,ınkılaplar adına benim çarşafımı eleştirenlerin bu adamın yaptığı yobazlıktan farkı ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…