sen gel insanları eleştir hakaret et,ve tepki verincede bana bunları dedi de.
buyrun insalara yansıtılan kısmı. ve buyrun benim paylaştığım diğer yönü. bu kadını bu duruma getiren kim peki. tahrik et. sonrada bak bak laikçi bana neler dedi diye haber yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724152
bu diğer konudaki haber. birşey var bunda demiştim. vede doğru tahmin etmişim.
sen gel insanları eleştir hakaret et,ve tepki verincede bana bunları dedi de.
buyrun insalara yansıtılan kısmı. ve buyrun benim paylaştığım diğer yönü. bu kadını bu duruma getiren kim peki. tahrik et. sonrada bak bak laikçi bana neler dedi diye haber yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724152
bu diğer konudaki haber. birşey var bunda demiştim. vede doğru tahmin etmişim.
sonrada orada mazlumu oynuyor bak bak bana grdi kadın diye sadece o kısmı veriyor.İşte provakasyon ve yandaş medya
Sabah görünce bende yuh dedim..
Edepsiz!!"Fatih görse gençlerin halini bir daha fethedermiş Istanbul u.."
" çarşafla gezmesi gerekenler göbek deliği açık geziyormuş"
Bababaaaa
Hertürlü hakareti kendi edip sonrada saygı bekliyor!!!
gazetecimi olsaydım ne:))Tam bir araştırmacı gazeteci ışığı gördüm sende okypte
İşin ucunu bırakmamışsın,utansın yurdum gazetecileri.
'Osmanlı ecdadından koparılan' ne demek? Atatürk'e laf mı soktu, anlamadım ki? Biri açıklayabilir mi lütfen?
sonrada orada mazlumu oynuyor bak bak bana grdi kadın diye sadece o kısmı veriyor.
Ve sadece yandaş medyayı takip edenler gaza geldikçe geliyor
Doğru anlamışım öyleyse. Saltanatın, halifeliğin olduğu ülkeye gitsinler beğenmeyenler diyorum, noktayı koyuyorum =)Muhtemelen,çünkü malum halifelik ve saltanat kaldırıldı,daha sonrasında da hanedan üyelerinin Türkiye'ye girişi yasaklandı.Osmanlı ecdadın kullandığı Arap alfabesi de kaldırıldı.Bu konuya çok takık oluyor bu tipler.
Hayır bunun gibi cahiller esas osmanlı torunlarının yurtdışında ne kadar modern yaşadıklarından haberi yok.
Esas osmanlı torunları modern giyinip yaşarken buna ne oluyorsa?
Ne aşağıladı insanları ya.
LG-P710 Tapatalk
Bunu bende ifade etmiştim. senin osmanlı torunu denilince anladığın sadece biyolojik sanırım diyerek saldırgan bir tutum sergilemişti..Çevir gazı yanmasın misali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?