• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nişantaşı’nda kıyafet polemiği

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
<font color="#000000"><span style="font-family: arial"><font color="#272727">[video=youtube;GKPZDu6j5nM]http://www.youtube.com/watch?v=GKPZDu6j5nM[/video]

Kapalı devre yayın yapan EhliSünnet.tv'nin muhabiri Nişantaşı'nda gezerken kadınların kıyafetlerini eleştiriyor sonra da bir kadınla polemiğe giriyor.

EhliSünnet.tv, internette kapalı devre yayın yapan bir TV kanalı. Ehlisünnet tv muhabirinin Nişantaşı sokakları izlenimleri sosyal medyada büyük ilgi çekti.
Ehlisünnet muhabiri önce Nişantaşı’nda gezerken eleştirilerde bulunuyor. Sonrasında ise karşılaştığı bir kadın ile kadınların nasıl giyinmesi gerektiği üzerinden bir tartışmaya giriyor. Muhabir ayrıca Fatih Sultan Mehmet’in bugünleri görse İstanbul ‘u yeniden fethedeceğini iddia ediyor.

http://sozcu.com.tr/2014/gundem/nisantasinda-kiyafet-polemigi-524592/

neymiş laikçi (!)
kadının konusunun bir öncesi varmış. sen gel orada insanları tahrik et sonrada mazlumu oyna.:ssz:

Son düzenleme:
Bana kalırsa kendi büyük günah işlemiş.
Sen nerden biliyorsun da kalplerini atıp tutuyorsun be adam.
Sanane göbek deliklerinden?
Amacın ne?
Müslüman diyor bir de kendine.

LG-P710 Tapatalk

sen gel insanları eleştir hakaret et,ve tepki verincede bana bunları dedi de.
buyrun insalara yansıtılan kısmı. ve buyrun benim paylaştığım diğer yönü. bu kadını bu duruma getiren kim peki. tahrik et. sonrada bak bak laikçi bana neler dedi diye haber yap.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=724152
bu diğer konudaki haber. birşey var bunda demiştim. vede doğru tahmin etmişim.

Son düzenleme:
buyrun insalara yansıtılan kısmı. ve buyrun benim paylaştığım diğer yönü. bu kadını bu duruma getiren kim peki. tahrik et. sonrada bak bak laikçi bana neler dedi diye haber yap.

İşte provakasyon ve yandaş medya:ssz:
Sabah görünce bende yuh dedim..
Edepsiz!!"Fatih görse gençlerin halini bir daha fethedermiş Istanbul u.."
" çarşafla gezmesi gerekenler göbek deliği açık geziyormuş"
Bababaaaa:19:
Hertürlü hakareti kendi edip sonrada saygı bekliyor!!!

'Osmanlı ecdadından koparılan' ne demek? Atatürk'e laf mı soktu, anlamadım ki? Biri açıklayabilir mi lütfen?

Tam bir araştırmacı gazeteci ışığı gördüm sende okypte:1:
İşin ucunu bırakmamışsın,utansın yurdum gazetecileri.

İşte provakasyon ve yandaş medya:ssz:
Sabah görünce bende yuh dedim..
Edepsiz!!"Fatih görse gençlerin halini bir daha fethedermiş Istanbul u.."
" çarşafla gezmesi gerekenler göbek deliği açık geziyormuş"
Bababaaaa:19:
Hertürlü hakareti kendi edip sonrada saygı bekliyor!!!
sonrada orada mazlumu oynuyor bak bak bana grdi kadın diye sadece o kısmı veriyor.

Son düzenleme:
'Osmanlı ecdadından koparılan' ne demek? Atatürk'e laf mı soktu, anlamadım ki? Biri açıklayabilir mi lütfen?

Muhtemelen,çünkü malum halifelik ve saltanat kaldırıldı,daha sonrasında da hanedan üyelerinin Türkiye'ye girişi yasaklandı.Osmanlı ecdadın kullandığı Arap alfabesi de kaldırıldı.Bu konuya çok takık oluyor bu tipler.

Amaaan adamda ne sempatik duruyordu diğer video da... :53::53::53::53: Biz kadının üslübunu eleştirdik, adamın efendiliğini savunduk. Adamdaki o tebessüm meğerse basın mensubu olmaktan ileri gelen "elimize iyi malzeme çıktı" psikolojisinin verdiği tebessümmüş.. Ben öyle anladım...

O kadar yolsuzluklar yapılırken neredey miş bu zat-ı muhterem cübbeli herif !!

çıksaymış sokaklara ey ehli sünnet ahali, müslüman haram yermiy miş, rüşvet alırmıy mış, rüşvet paralarıyla umreye gidermiy miş, havuza para doldurur muş, vatanı yabancı sermayecilere peşkeş çekermiy miş, diye tepkisini göstersey miş ya !!

Iplik pazara cikmis, alkislar Oky'ye:46:
Buram buram art niyet kokuyordu zaten diger haber de yazilanlar da...
Diger haber gibi bu haberin de gunlerce en basta olmasini diliyorum, azicik gercekleri gorelim di mi ama?

Muhtemelen,çünkü malum halifelik ve saltanat kaldırıldı,daha sonrasında da hanedan üyelerinin Türkiye'ye girişi yasaklandı.Osmanlı ecdadın kullandığı Arap alfabesi de kaldırıldı.Bu konuya çok takık oluyor bu tipler.
Doğru anlamışım öyleyse. Saltanatın, halifeliğin olduğu ülkeye gitsinler beğenmeyenler diyorum, noktayı koyuyorum =)

Hayır bunun gibi cahiller esas osmanlı torunlarının yurtdışında ne kadar modern yaşadıklarından haberi yok.
Esas osmanlı torunları modern giyinip yaşarken buna ne oluyorsa?
Ne aşağıladı insanları ya.

LG-P710 Tapatalk

Yuh:53: Resmen kandirildik. Bu adama mi efendi dedim ben. O kadar savunduk isteyen istedigini giyiyoe " laikci " kadina neymis diye. Hani bu adam "müslüman " ya ben de beni kandirdigi icin bu zata hakkimi helal etmiyorum.:19:

Son düzenleme:
Hayır bunun gibi cahiller esas osmanlı torunlarının yurtdışında ne kadar modern yaşadıklarından haberi yok.
Esas osmanlı torunları modern giyinip yaşarken buna ne oluyorsa?
Ne aşağıladı insanları ya.

LG-P710 Tapatalk

Bunu bende ifade etmiştim. senin osmanlı torunu denilince anladığın sadece biyolojik sanırım diyerek saldırgan bir tutum sergilemişti..Çevir gazı yanmasın misali :51:

Back