nişantaşı clinist estetikde fransız askısı yaptıran var mı? ACİLLLLLL !!!! LÜTFEN

SEVGIburak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2019
5
2
48
clinist estetikte pazar günü fransız askı yaptırmak için randevum var ama fiyat 2500 tl olduğu için bir tereddüd yaşıyorum burada, yani forum da frasnız askısı yaptıranların yorumlarını okudum çok acı çeken 15gün ödem şikayeti yaşayan yüzünde çukurlar oluşan arkadaşlar var ama klinik ödemim başkası tarafından görünmeyecek kadar az olacağını belirtiyor, klinik istenbulda ben bursadan gideceğim bu yüzden bilgisi olan arkadaş varsa çok acil cevaplaya bilir mi lütfen !!!!!!

rakamlarını bildiğim kadarıyla bu kadar düşük değil , hemde hiç değil

o yüzden bana çok sıcak gelmedi

rakamlarını bildiğim kadarıyla bu kadar düşük değil , hemde hiç değil

o yüzden bana çok sıcak gelmedi
evet ama instagram hesabında sürekli işlem yapıyor ve herkes çok memnun bende fiyattan zaten emin olamadım, sonrasındaki komlikasyonlarda çalıştığım için çok önemli (

merhaba kızlar
sıvı yüz germe, mineral dolgu + lipoliz uygulaması yaptıran var mı ? varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi? ücret ? sonrasında yaşanan ödem yada ağrı sancı, nelerdir ?

merhaba kızlar
sıvı yüz germe, mineral dolgu + lipoliz uygulaması yaptıran var mı ? varsa lütfen deneyimlerini paylaşabilir mi? ücret ? sonrasında yaşanan ödem yada ağrı sancı, nelerdir ?
Siz askıdan vazgeçtiniz sanırım.Rndevum var yazmıştınız

Siz askıdan vazgeçtiniz sanırım.Rndevum var yazmıştınız
ip askı yaptırdım nihayet 12 adet ip kullanıldı, 15 gün oluyor ama bir değişiklik var mı derseniz sanırım hiçbir değişiklik yok, hatta üstüne gençlik aşısı yaptıdım ama onun etkiside sıfır, cildim daha kuru ve hatta elime gelecek kadar pütürlü kurulukta, sanırım dolandırıldım gene ama merkez istanbulda olduğu içinde yapacak birşey yok, sonuçta o da ilgilenmeyecek bile çünkü bunlar yaptırana kadar iyi sonrasında yüsünüze bakmayan tipler oluyor biliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…