- 3 Eylül 2022
- 17
- 15
- 3
- 28
- Konu Sahibi gocmenkizii
3.5 yıllık sevgililik dönemimde alman usulü hesap ödedik. 2 ay önce nişanlandık. O zamandan beri o ödüyor çoğunlukla ben de tatlı vs ısmarlıyorum. Dışarı çıkarken veya şehirdışına kardeşimin yanına giderken 1 kere sormadı paraya ihtiyacın var mı diye. Açıkçası bekliyorum sormasını. 3 ay sonra düğünümüz var. İleride de böyle devam eder diye çekiniyorum. Yani henüz işlerim tam oturmadı. Çalışıyorum ama özel sektörde karışık biraz. Bunu ona belirtmek istiyorum. Sahiplensin benimsesin istiyorum. Yani her şeyimizin bir olacağı insanla bu senin bu benim hesabı yapmak istemiyorum. Ben daha çok kazansam sorarım çünkü ona. Hatta sormadan bulunsun diye atarım. Yani kendimi yük hissediyorum o ödemedikçe sormadıkça. Sonuçta nişanlıyız evlenicez yakında. Bunu nasıl söyleyebilirim. Direkt söylesem sen dedin diye yapıyorum diyecek. Ben durumu anlamasını istiyorum. Yaptığının yanlış olduğunu anlamasını istiyorum. Eşinle de hesap kitap yapmazsın yani bunu sen aldın bunu ben yedim diye. Ne yapmalıyım ve sizce evlilik arefesinde nasıl olmalı bu durumlar
Not: çeyizler vs tabi ki konu dışı. Kendim alıyorum almam gerekenleri. Ona katılsın demiyorum. Düşünsün beni istiyorm
Not: çeyizler vs tabi ki konu dışı. Kendim alıyorum almam gerekenleri. Ona katılsın demiyorum. Düşünsün beni istiyorm