Konu sahibesi ve benimle karsit goruste olanlar;
Buradaki uyeligim boyunca ilk defa yonetim tarafindan engellendim... Sebep ne; konu sahibinin ve nisanlisinin uckuru...
Aslinda evet digerleri gibi erkek arkadasiyla yapanlari ornek gosterip " ufkumu acip at gozluklerimi cikarip" gaz verseydim, boyle bir durum yasanmayacakti.
İnsanlar degisir,devir degisir fakat bazi ahlaki ve toplum degerleri degismez. Allah askina hanginizin annesi ya da babasi bu durumu "ahlaksizlik" olarak tanimlamaz soruyorum size... Madem oyle tanimlamayacaklar; bu insanlar neden ailelerine soylemekte cekiniyorlar... Birisi babam tutucu hala bilmiyor diyor,abim kurtaj olmami istedi annemin tansiyonu dustu diyor; birisi onu doguran buyuten bu yasa getirip telli duvakli gelinligiyle namusuyla evinden cikmasini isterken; o aileyi bir kenara atiyor, namusunu, hayallerini,umutlarini bir kenara atip nisanlisiyla herseyi yasayip ustune hamile kaliyor ve bunu gayet gulen yuzlu smileylerle pekistiriyor... En az 20 yasindadir sanirim bu kizimiz, sen 20 senelik aileni sil, git nisanlinla biseyler yap hamile kal,sonra nisanlinin ailesine herseyi anlat,kendi aileni dis kapinin dis mandali yerine bile koyma...
Evet suan senin cocugundan daha degerli hickimse olmayabilir, ama ailen icin de sen cok degerlisin.. Onlari nasil bir utanca surukleyeceginin farkinda misin!!! Hic mi babanin yuzune bakarken utanmiyorsun,anneme nasil soylerim,babam bilse ne dusunur ne yapar diye hic mi haya etmiyorsun...
Birakin su modernizmi... Boyle ucuz,ahlaksiz seylerle degil,ilim irfanla genisletin ufkunuzu...
Flort etmeyin demiyorum. Biz de flort ettik,biz de cok guzel zamanlar gecirdik..Ama hamile kalmak da neyin nesi...
Madem bu kadar masum birseyden soz ediyoruz, cik babanin karsisina soyle bakalim " ben boyle boyle birsey yaptim ama benim cocugum daha onemli kusura bakma" desin bakalim...
Biz de Turkiye de yasiyorsak, bu toplumun %90 i bunu babasina anasina abisine soyleyemez... Demek ki neymis; sizin tabirinizle ne kadar modernize edilmis,cag atlamis kafalariniz olsa da,ailevi acidan belli kaliplar disina cikamazsiniz... Cikanlarin da durumu ortada...
Nikahsiz hamile kalmak kadin icin , somurulmek,asagilanmaktan baska birsey degildir. Resmi nikah kadinin guvencesidir.. Eger evlilik disi iliski masum birsey olsaydi,kizlik zari dikimi bu kadar ticaret haline gelmezdi...
Neyse siz yine bildiginizi yapin...