konuyu okuyunca yazmak istedim bende 2-3 ay önce burdan böle bir konu açmıstım..yapılan yanlış yada ahlaki olarak ve topluma göre ters olabilir ama kötü şelerde iyi şelerde insanlar için herkes doğru yolu tutturabilse ve yanlış yollara sapmasaydı tüm Dünya güllük gülistanlık olurdu ve sanırım buraya gelmemizin amacı sınav olmazdı değil mi..doğru yaşayanlar kadar arada hata yapanlarda olucaktır yargılayanlar bunu bir hatırlasın öncelikle ahlaksızlık diye tabir edilmiş zaten bu zihniyetle cinayetler işlenmiyormu hamile bir insana heleki sıkıntı ceken bir hamileye utanc verici o şu bu denilmez düşene vurmak bizim dinimizde varmı?madem ahlak yolundan bakıyorsunuz o zaman tamamıyle dine uygun kırıcı olmadan yaşayacaksınız herneyse gelelim konuya bende nişanlıyken 5 haftalık hamile oldugumu öğrendim ve nikahım 3 ay sonraydı.ablama söledim ilk oda abime anlatmıs kürtaj yapmamı istediler ama nişanlım asla istemedi o yüzden cok cok zor olarak annemle konustum tansiyonu düştü fena oldu sinirlendi ama kürtaja yazık dedi ve doğuracak dedi ben evleneli 12 gün oldu şuan 16.haftamdayım benimde erkek eylülde doğması bekleniyor ama erken doğarsa herkes anlar babam hala bilmiyor ve çok tutucu aşırı derecede. sana yardım etmek isterdim ama malesef ben uyanık oldugum her dakka babamı ve ne olacagını düşünüyorum çünkü bir dezavantajım var aile apartmanımızda oturuyoruz yani çocuklugumdan beri komşular aynı erken olursa doğum büyük olay o yüzden nişanlının durumu varsa uzak bir semtte oturun ben farklı bi yerde otursaydım daha rahat olurdum umarım sen baba yönünden daha şanslısındır metin ol Allahtan yardım iste sana kolaylık versin nikah tarihiniz bellimiydi ve gelişmelerden haberdar et bizi olan oldu sen benim gibi olma daha dik dur kendini bu ruh halinden kısa sürede kurtarmaya bak arkadaşım dualarım seninle
Bak arkadasim; aenin daha once ayni problemi yasaman, bu olayin ahlaksiz bir durum oldugunu degistirmiyor.
Hala yaptigini savunuyorsun, abine annene yasattiklarinla ovunuyor musun sen simdi?
Yani onlarin namusu,utanci,hayalbkirikliklari,dusurdugun psikoloji herseye ragmen gurur verici oyle mi...
Bilmemkac haftalik evli olabilrisin,bilmemkac haftalik da hamile olabilirsin ama suan evlenmis olman, bu durumun bir utanc oldugunu degistirmiyor...
Yuzup yuzup kuyruguna geliyorsunuz, arinizla namusunuzla gelin olacaksiniz,sozlenmissin nisanlanmissin artik zaten birkac hafta sonra evleneceksin,nefsine hakim olacaksin. Hemen yatmanin ne manasi var canim...
Yarin oburgun esinin basina kakmayacagi ne malum, erkek ister,erkeknbu anlamda talepkardir. Kadin tutacak kendini kardesim...
Ayrica namus cinayetleri bu mantaliteye sahip kisilerce isleniyor demissin. Ne alaka??? Bunu yapani oldursunler demiyorum. Ama bir anlik zevkiniz icin anne babayi agabeyi rezil etmek niye?
Telli duvakli gelin olmanin sarti da bu degil mi? Nikahli esinle yasamak.
Aslinda benim tepki gosterdigim sey suydu; ben bir hata yaptim,biliyorum cok kotu birsey,yazarken cok utaniyorum ama lutfen bana destek olun, tarzinda bir konu degil; gayet gulen suratli smileyli, kimin ne dedigi umrumda degil tarzi bir yaziya tepki gosterdim. Utanma yok sıkılma yok,ailem bilse ne duruma duser dusuncesi yok, pismanlik yok... Hadi nisanlim kalp krizi gecirip oldu ben naparim dusuncesi, babama anneme utanmadan nasil aciklarim dusuncesi yok. Gayet rahat gayet large bir arkadas var karsida...
Neyse size de cocugunuz ve esinizle mitluluklar dilerim. Senin durumun cok az olnakla beraber biraz daha farkli. En azindan hep dusunuyorum ne olacak diye,diyorsun. Yani bunun yanlis bir yol oldugunun bilincindesin,uzgunsun ve kafanda sorular var. Konus sahibi gibi rahat ve umirsamaz degilsin.