river21 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 141 194 18 28 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi river21 #21 __BADE__ .!.: Nisanda düğünüm. Kötü yorumları duymamaya çalış çok daha stres yaratıyor. Nikah ne zaman? Güzel yanlarını düşünmek lazım zor oluyor ama yapabiliriz bence. Hem özgür özgür öpecebilcez kocaları daha ne Genişletmek için tıkla... Oyy ben onun yerım elini kolunu mayıs da düğün canım nikah da o gün olcak.Sen benden 1 ay öndesin:) nerde yasıyorsun?
__BADE__ .!.: Nisanda düğünüm. Kötü yorumları duymamaya çalış çok daha stres yaratıyor. Nikah ne zaman? Güzel yanlarını düşünmek lazım zor oluyor ama yapabiliriz bence. Hem özgür özgür öpecebilcez kocaları daha ne Genişletmek için tıkla... Oyy ben onun yerım elini kolunu mayıs da düğün canım nikah da o gün olcak.Sen benden 1 ay öndesin:) nerde yasıyorsun?
Novamber wind 🧿 March, 2019 👑 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 2 Temmuz 2013 16.466 12.868 498 29 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi river21 #22 river21 .!.: Oyy ben onun yerım elini kolunu mayıs da düğün canım nikah da o gün olcak.Sen benden 1 ay öndesin:) nerde yasıyorsun? Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ya sen? Aslında bizde mayıs istiyorduk ramazan bayram falan derken mecbur böyle oldu.
river21 .!.: Oyy ben onun yerım elini kolunu mayıs da düğün canım nikah da o gün olcak.Sen benden 1 ay öndesin:) nerde yasıyorsun? Genişletmek için tıkla... İstanbuldayım ya sen? Aslında bizde mayıs istiyorduk ramazan bayram falan derken mecbur böyle oldu.
river21 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 26 Ocak 2018 141 194 18 29 Ocak 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi river21 #23 __BADE__ .!.: İstanbuldayım ya sen? Aslında bizde mayıs istiyorduk ramazan bayram falan derken mecbur böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bende istanbuldayım:)
__BADE__ .!.: İstanbuldayım ya sen? Aslında bizde mayıs istiyorduk ramazan bayram falan derken mecbur böyle oldu. Genişletmek için tıkla... Bende istanbuldayım:)