Nişanlıyım eski erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı bana yardım edin

bayanmonster

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2015
6
0
38
Merhaba arkadaşlar yeni nişanladım ve peşimden koşan ve benden hoşlanan erkek arkadaşım ayaklarıma kapanıp ağladı beni bırakma diye. Beni aldatmadı aramızda bişey olmamıştı pek yüz vermedim kendisine. Gözlerim doldu dayanamadım karşımda ağlayınca napacağımı şaşırdım beni çok sevdiğini söyledi. Görüşlerinizi bekliyorum.

öncekiyle neden bitmişti ki?

buraya yazacak çok şey varda..
banlanmaktan kaçıyorum.

sevmeseydin nişanlanmazdınız diye düşünüyorum. eğer sevmeyerek nişanlandıysanız nişanlınıza yazık olmuş.
eski sevgiliinizin size ulaşmasını engellemelisiniz.

Eğer nişanlınızla, eski sevgilinizden oluşan bir anlık boşluk ile nişanlandıysanız; nişanlandığınız kişi için çok kötü bir durum.. Düzgün bir şekilde düşünün taşının; ikisi arasında karar verin.. niye eskisine yüz vermemiştiniz? sebebi neydi?
Evet şuanda sizi sevdiğini söyleyebilir ama eskiden onda sizin hoşunuza gitmeyen ya da sevmediğiniz bişey vardı ki, başkasıyla nişanlandınız.. bence sakin kafayla eksilerini artılarını iyi düşünün..

biraz karmaşık oldu.. kusura bakmayın :)

sorman bile saçma geldi. aşık değilsen neden nişanlandın? ki aşık olsaydın boyle bi soru ışareti kalmazdı kafanda

Adi uzerinde eski erkek arkadas... Mis gibi nisanlanmissin yuvani yikma gecmisi gecmiste birak. Esen kal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…