Canım valla öyle bir alışıyorsun ki o an neye uğradığını şaşırıyorsun.Ben üniv.i de dışarda okuduğum için pek sorun yaşamadım evlenirken..
Ama ablam acaip anneme düşkün,baba evine felaket bağlı biriydi.Kına gecesinde ağlamaktan gözleri şişmişti,enişteme de deli gibi aşıktı..O bile evlenip baba evinden ayrıldıysa herkes ayrılır diyorum..Şimdi 3 yaşında bi şebeğimiz bile var yeğenim..
mrb bnde senn gbı nısanlıyım we aıleme ınanılmaz baglıyım ozllıkle anneme ama bu ewlenmek allhın emrı we bırgn mutlaka olacak bısey ben bartınlıyım we nısanlım edrnelı kısmet yaa taaa nerelere gelın gıdcem ewlenmeme dha 1 yıl war neredeyse ama bn smdıden aglıorum cnku nısanlımıda cook sewıorum dedıgım gbı bu allhn emrı mutlaka olack bısı alısrız mutlaka ıı seyler dusunelım bnce
sen aılene yakın mı oturacaksın yoksa uzak mı olacaksın
alışırsın canım ve sonrasındada kendi evinden başka hiç bir yerde rahat etmezsin baba evi olsa bile..tabi biraz alışman için zaman lazım:))
dedıgm gbı bnde senn gbıyım asırı duygusalım ozellıkle da son zamnlarda nısanlnmadan snra dahada kotu oldm abmde yurt dısında yasıo bnde uzaga gdcem annm yalnz kalıo dıe ck uzuluorum ama napıım artık kımse annesnn babasınn yannda dıılkı zaten herkes ekmek parası derdnde bıyerlere calısmaya gıdıo ama bnde ısterdm kı hep annecıgımn yannda kalayım
aileme yakın olcam da bu evde ailemle olamıyacağım diye çok kıskanıyorum bazende
yok yok emn ol dıılsın we benm durummda olsan annenı hc bırakmak ıstemezdn yanı bnm gbı sorumsuz bı baban olsaydı
bncede sen sukret kı yakınsın uzak olsan hıc ewlenemıcktın demekkı
yanls anlama ama bısı soracm nısanlnla problemlern mı war
ama sende cok sey ıstıosun be canım :))) bnm kuzenm war bayramdan sonra da dugunu war ama erkk arkdsyla hc anlasamıo dowuo hatta cocuk onu bu ewlılıkten ne beklneblırkı smdı ama ıste sırf ewlenmk ııcn ewlenıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?