nişanlıyım ama kararsızım. bazen diyorum ki ben ailemden nasıl ayrılacağım:( yardımmm

sad_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
247
0
46
Ankara
evlenmek ve ailemden ayrı yaşama fikri bana çok zor geliyor. yaşım 23 .bugüne kadar ailemden en fazla 1 hafta ayrı kaldım ondada tatilden hemen döndüm çünkü dayanamadım çok özledim. aynı şekilde nişanlımıda seviyorum ama evden ayrılmakda istemiyorum. kafayı yiycem. nişanlım 2012 de eylül gibi evlenelim istiyor ama çok korkuyorum. sizce ne yapmalıyım. nişanlıma bu durumu söyledim alışman zaman alır ama ömür boyuda ailenle yaşayamassın diyo oda haklı. bi düzen kurmak lazım ama mesela tüm gün beraberiz ya nişanlımla, gün sonunda eve gitceğimi bilmek çok rahatlatıyo beni. yani evli olmaktan korkuyorum sanırım ama nişanlımıda çok seviyorum. bu duygular normal mi ne yapmam gerek bilmiyorum. bazende keşke nişanlım aileme ben yaşasak diye dünüyorum ama saçmalıyorum sanırım:) yaa ama kafam karışıkk. lütfen benim gibi hissedenler varsa bana yazabilir mi. yada yardım amaçlı yazılara çok ihtiyacım var. ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
mrb bnde senn gbı nısanlıyım we aıleme ınanılmaz baglıyım ozllıkle anneme ama bu ewlenmek allhın emrı we bırgn mutlaka olacak bısey ben bartınlıyım we nısanlım edrnelı kısmet yaa taaa nerelere gelın gıdcem ewlenmeme dha 1 yıl war neredeyse ama bn smdıden aglıorum cnku nısanlımıda cook sewıorum dedıgım gbı bu allhn emrı mutlaka olack bısı alısrız mutlaka ıı seyler dusunelım bnce

Canım valla öyle bir alışıyorsun ki o an neye uğradığını şaşırıyorsun.Ben üniv.i de dışarda okuduğum için pek sorun yaşamadım evlenirken..

Ama ablam acaip anneme düşkün,baba evine felaket bağlı biriydi.Kına gecesinde ağlamaktan gözleri şişmişti,enişteme de deli gibi aşıktı..O bile evlenip baba evinden ayrıldıysa herkes ayrılır diyorum..Şimdi 3 yaşında bi şebeğimiz bile var yeğenim..

öylemii allah analı babalı büyütsün. ben bu düşünceler sadece bende var gibi hissediyorum. insan hem sevip hem nasıl evinden ayrılmak istemez bilmiyorum. ben de felaket baba düşkünüyüm. hatta bazen öyle anlar oluyor ki nişanlım bni üzecek bişi yapsa diyorum ki canım babam olsa asla böyle ypmazdı diyorum başlıyorum ağlamaya. ilerdede böyle olur diye korkuyorum o yüzden bu normal mi yoksa bende mi sorun var anlamıyorum

alışırsın canım ve sonrasındada kendi evinden başka hiç bir yerde rahat etmezsin baba evi olsa bile..tabi biraz alışman için zaman lazım:))

canım doğru diyosun da bazen öyle anlar oluyo ki çok deli gibide sevsem asla evlenmiyim hep aillemle kalayım diyorum yada bilmiyorum. bazende diyorum nişanlanmasa mıydım? aslında nişanlanmadan önce herşey çok güzeldi evlilik fikri evden gidicek olma fikri ilşkkimide etkiliyo sanırım. bide çok duygusal bi insanım duygularım allak bullak oluor bazen

dedıgm gbı bnde senn gbıyım asırı duygusalım ozellıkle da son zamnlarda nısanlnmadan snra dahada kotu oldm abmde yurt dısında yasıo bnde uzaga gdcem annm yalnz kalıo dıe ck uzuluorum ama napıım artık kımse annesnn babasınn yannda dıılkı zaten herkes ekmek parası derdnde bıyerlere calısmaya gıdıo ama bnde ısterdm kı hep annecıgımn yannda kalayım

canım bbenim ya kıyamam sana şimdi senin içinde ağlarım bak yanlız deiğilmişim enazından onu anladım. bende sorun bende sanıyodum çünkü

yok yok emn ol dıılsın we benm durummda olsan annenı hc bırakmak ıstemezdn yanı bnm gbı sorumsuz bı baban olsaydı

aileme yakın olcam da bu evde ailemle olamıyacağım diye çok kıskanıyorum bazende

daha ne istiyorsun canım ailesinden kilometrelerce uzakta olan o kadar cok insan varki
istediğinde gider görürsün anneni ne güzel..
bak ben 2ayda bir görüyorum ama senede 1 defa görenleri düşünüp şükrediyorum..
önemli olan sağlıklı olmaları seslerini duyman o bile yetiyor insana

yok yok emn ol dıılsın we benm durummda olsan annenı hc bırakmak ıstemezdn yanı bnm gbı sorumsuz bı baban olsaydı

ben babama aşık biriyim. yani ömrüm boyunca dedim ki inşallah babam gibi biriyle evlenirim. ama niaşanlımın babamla alakası yok. bazen kıyaslıyorum ama olmuyo. snra çok üzülüyorum. sonrada hata ypıyorum anlıyorum çünkü onu ben o olduğu için sevdim ama işte bilmiyorum. nişanlımda bilir yani bu hayatta ilk babam snra sen derim hep :)

bncede sen sukret kı yakınsın uzak olsan hıc ewlenemıcktın demekkı

yok ya evlenmezdim o kadar net söyleyebiliyorum. çünkü nişanlım biz sevgiliyken yurtdışına gitme durumumuz var iş için seni rahat yaşatıcam orda derdi bende yok istemmem derdim hep. oda gitmedi zaten iş için. burda dvam etti işe. ya bazen kızar hatta bana millet sevgilisi için kaçar sen benimle evlendikten sonra bile gelmiyosun yurdışına diyo:)

yanls anlama ama bısı soracm nısanlnla problemlern mı war

yok çok şükür iyiyiz. tamam aradasırada sorunlar yaşıyoruz ama aşıyoruz bi şekilde birbirimize katlanıyoruz diyelim. ama benim terazi hep dengede bi taraf ağır bassa o tarafa yönleridim zaten. bnim sorunum bu. yani nişanlımdan sıkıntı yaşasam nişannı atardım ailemden sıkıntı yaşasam hemen evlenirdim. ama bn istiyorum ki hem evleniyim hm ailemle yaşayım:) oda mümkün deil sanırım o yüzden işte bnm sıkıntım:)

ama sende cok sey ıstıosun be canım :))) bnm kuzenm war bayramdan sonra da dugunu war ama erkk arkdsyla hc anlasamıo dowuo hatta cocuk onu bu ewlılıkten ne beklneblırkı smdı ama ıste sırf ewlenmk ııcn ewlenıo

ayyy oda kendine yazık ediyo yok 3 senedir beraberiz sadece tartışmalarımız oldu ve elini dahi kaldırmadı bana. ki bazen çok çekilmez olmama rağmen. ya bnim nişanlımla bi sorunum yok çok şükür allahıma şükürler olsun ki ama işte bnm durum biraz duygusal yani evlendikten sonra hopp hopp hadi babamlra gidelim derseem nişanlımda kızar artık yani bunu biliyorum çünkü ben hergün gelirim heralde hadi hergün olmasada 2 günde bir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…