Gelinlik Modelleri Nişanlısının Kıskançlığından Dolayı istediği gelinliği giyemeyecek Olan Gelinler :(

sanırım gelinlik bakmaya gittiğimz gün ayrılma aşamasına gelirizKötü Kazen
konuştuğumuz zamn tamam istediğini giyersin çok fazla açık olmamak şartıyla dio
sonra bi kaç gelinlik fotosu gösteriorum gereğince kapalı yok dio beyfendi
bi kere giycem diorum istediğm olsun :asigim: evde hergün giyersin benim istediğim olsun dio
ne yapcam bilmiorum.ama zaten straplez giymem ince askılıyada hayır diemem jeyyar
aahhh ahhh

benimde nişanlım çok açık ve dekolte olmasını istemiyor kıskanclıktan deıl ama dekolte yada çok açık bi gelinlik gelinin masumıyetını öldürüyor o gece sadece damada ait olucak gelinin dügündeki diger erkekler tarafından başka bi gözle görülmesi hoş olmaz açıklık şıklık anlamına gelmez gelinlikte dekolte gelini basit gösterir asil göstermez diyor bencede haklı düşünüyorumda dekolteli bir gelinligi asla tercih etmicem dekolteyi arada kullanırım ama gelinlikte nişanlımın fikirleriini haklı buluyorum...

dekolteden dekolteye degisir bence bazen cok sik ve zarif durabiliyor ama abartildiginda hos olmuyor

Atalarimiz bosuna dememis Azi Karar Cogu zarar.. :)

benımde suan nışanlığım dıkılıyo kızlar benımkıde ınanılmaz kıskanc yaa ılk basta baska bısey ıstedı o gıttı bız ablam fıkır değiştrdık suan benım ıstedım dıkılıyo onada dedım tabı bısey demedı sana guvenıyom dedı zaten cok acık deıl straplez ustune ucken seklınde kalın askılı turkuaz rengı

Valla Benimki... Her Konuda Kiskançliği Had Safhada Yapar Ama Ne Hikmekse Gelinlik Konusunda öyle Birşey Söz Konusu Olmadi.. Zaten Ben Hevesimi Almiş Gibi Oldum.. Nikahim 26 Nisanda Oldu Eşimin Memleketinde Orda Bir Model Giydim Kiralik Olarak,şimdi Ağustosta Düğünde Kendi Diktirdiğimi Giyicem...

kızlar istediğinizi yaptırın bikere evlniosunuz içinizde ukte kalır valla mesela benim annemeis tediği gbi giymesine izin vermemişler halamlar babanemler babam karışmış..kaç yıl geçmiş annem hala kısa kollu gelinlik görse iç geçirir canım annemm yaa!!

Benim sözLümde çok kıskanç ya şubatta nişanımız var deli ediyo beni onun burası açık şunun şurası açık diye..Ama geçen gün yanında bi tane denedim çok hoşuna gitti straplez hariç hepsi olur dedi hihoyyyt Bence direk öyle açık falan göstermeyin kızlar üstünüzde görünce çok hoşuna gidiyo dedim ben birde saçlarımda açık olucak zaten gözükmez bi yerim kaydirigubbakcemile3 Hayatta bir kere oLuyor sonra içimizde kaLır vaLLa..

Anammm herkes aynı şeyden şikayetçi, ahh bu kıskanç erkekler..

Benim boyum kısa, göğsümde olmadığı için öyle dekolte falan filan olamayacak, istediğim gibi asklı bir model diktiricem şuan halâ seçme aşamasındayım ama tabiki üzerinde küçük şirin bir bolerom olacak malesef. :dilcikar:

sorun etmeyin kızlaaar siz istediğini gelinliği bir an önce diktirmeye bakın onlar bizi ööölece bembeya gelinliğin içinde görünce dekolteyi falan görmezler zaten ancak düğünden sonra derse der yada düğün fotolarına bakarken o zaman da konuyu değiştirmekte üstümze olmayan biz bayanlar yapacaz bişeyler hadi hepimiz için hayırlısı:)) ben kış gelini olacam ama dekoltesiz gelin olmas:)))

hahhahahhaha:roflol: ayh kızlar anlatınca aklıma benim de sözlümle aramdaki muhabbet geldi durun anlatayım
sözlüm biraz lamba lumba konusur lafını sakınmaz bu gelinlik mevzusu acıldı ilk dedigi laf suydu sakın gidiyim strablez bilmem gögüsler ortada bişeler begenme almam giydirtmem benden önce salondakiler mi gircek gerdege senle ccatlarım sinirimden dedi:1no2: daha 3 aydır cıkıyoduk

nasıl takılmışsa bu konuya sen ne düşünüyosun peki benim için farketmiyo kızlar benim nışanlımın karışabileceği bir şekilde giyinenem zaten ben askılı falan giymiyorum bu yönden rahatım nşanda boynumu açık görmüştü onuda takmadım bile gayet iyi geçti iyşallah düğünümdede istediğim gib olucak

benim sözlümde bana fazla dekolteli bir gelinlik giymemi istemedigini söylemisti. ama valla kusura bakmasin istedigi gibi tepinsin dursun istedigim gelinligi giyerim ben :umursamaz:
nede olsa hayatimda bir defa giyecegim o gelinligi benim icime sinmesi lazim o mu giyecek dimi ama )

o benim en güzel günüm ve istediğimi giyerim
benim kayınvalidem gidip dekolte gelinlik modellerine bakıyor nişanlımda annesine anne hep senin başının altından çıkıyor bu işler diye kavga ediyorlar
amannn onlar etsin kavgasını ben sırtı dekolte gelinlik istiyorum

Ya kızlar yapmayın etmeyin daha evlenmeden tüm haklarınızı süslü paketle teslim etmişsiniz koca adaylarınıza.. Tesettürlü değilseniz straplezin nesi varmış hem de sizin gelin olduğunuz o gecede. Siz giymiyceksinizde kim giyicek yahu?
Abartılı dekolte transparan falan belki evet fazla gelebilir bizim insanlarımız için ama evlenirken de bıraksınlar da biz seçelim giyiceğimizi.. Yani siz seçin ben seçtim zamanında :)

galiba içinizde en şanslınız benim:) benim nişanlım pek karışmıyo öyle şeylere, sadece ortamına göre giyin, rüküş olma diyor. hatta onu denemek için en açık gelinliğin resmini gönderdim. sen bilirsin rahat edebileceksen giy dedi. tabi çok açık giyinmiyorum ben. benim gelinliğim de inşallah strapllez olucak. gelinin birazcık gizemi olmalı, çok teşhire gerek yok

ben de aynı dertlerdeyim maalesef arkadaşlar evlendikten sonra sıfır kol kesinlikle yasak hatta inatlaşma benle sıfır kol badilerimi en üste koyarım kıyafetlerimi eve getirirken dedim o da bana getirirsen ben de bunları bekar bi kıza al ablan bekarken giyerdi diyip veririm hem sevap da işlerim demişti
şimdi ocakta nişanımız var ve ben straplez bir model beğendim. msj olarak gönderdim kendisine fotoyu ve barbi bebek gibi olmuşsun dedi.normalde isteyeceği bi tarz değil çünkü hafiften transparan bir kısmı var nişanlığımın ama olsun:)düğün için de bu taktiği uygulicam işe yaradı arkadaşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…