How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Nişanlınızla nişanlılık donemi

ladygaga0550

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
11
1
8
Arkadaşlar nişanlınız bir ihtiyacın var mi paran var mi vereyim gibi şeyler soruyor mu, sorar mıydı? Böyle şeyleri erkeğin sorması gerekir mi? Not: çalışmıyorum.

Arkadaşlar nişanlınız bir ihtiyacın var mi paran var mi vereyim gibi şeyler soruyor mu, sorar mıydı? Böyle şeyleri erkeğin sorması gerekir mi? Not: çalışmıyorum.
gerekmez ama sorması çok normal sonuçta siz birbirinizin müstakbel eşi olacaksınız. benim nişanlım arada sorar kartıma yardımcı olur bende arada ona yemek ısmarlarım böyle şeylerin lafı olmaz yani.

Sorar bende ona sorarım. herhangi birimiz sıkışıksa diğerine yardım eder. vazifesi değil elbette. hepimizin bir tane sırtı bir tane midesi var ve bana göre herkes kendininkine bakmakla yükümlü. tabi bu kişiye göre değişir. kısaca illaki yapması gerekmez ama sorarsa hoşluk olur. seninde yapman gerekmez ama yaparsan hoşluk olur :D

ben de çalışmıyorum nişanlım da elinden geleni yapıyor ihtiyaçalrım konusunda var mı yok mu paran diye soruyor yanı. yapmakta zorunlu degıl ama benı düşünmesi her konu da ıyi bır sey

Benimki sevgililik dönemimizde çok sorardı ama çok gurur meselesi yaptım, tepki gösterdim... belki davranışım doğru değildi bu kısmı bilmiyorum ama şimdi nişanlıyız hiç sormaz :KK51:

benim nişanlım da sorar calıştıgım halde her zaman ben de hep gerek yok derim ama sorması hoşuma gider çünkü birine bakma sorumluluğuna sahip oldugunu gosteriyo bir de aile reisi gibi hissettiriyo :):KK68:

ben de çalışmıyorum. nişanlım sık sık sorar ben de ona sorarım. ilişkiyi kuvvetlendirdiğini düşünüyorum. bu dönemde yardım etmeek mecburi bir durum değil ama düşünmek güzeldir.

ben çalışıyorum benimki bana sormaz ama çalıştığım halde sormasını isterdim çünkü bi erkekle birlikte olduğunun farkına varıyosun sorunca :)

bana kalırsa gerekir...
bu bir gönül yapma işi...
ihtiyaç sahibi muhtaç değiliz , aç da açık da değiliz çok şükür.. ama sorarak gönül yapması hoş...

ve evet nişanlım sağ olsun sorar, sevgililik dönemimizde de sorardı şimdi de soruyor...
ihtiyacım yok diyorum teşekkürümü ediyorum ve sorması hoşuma gidiyor...

ve bunu soran erkek de kendisini mutlu hissediyor diye düşünüyorum...

gözün bir şeye kalıyorsa al, giymek istediğin şeyler varsa al giy şeklinde söylemekten ne zarar gelir ki...
sahiplenmek, ilgilenmek, sorumluymuş gibi davranması bunlar güzel şeyler... ilişkiyi kuvvetlendiriyor.

Vallahi bir koca gibi bakıyor bana, hiçbir şeyimi eksik etmez Allah razı olsun. Yapmasa yapmaz, mecbur değil ama herseyimle ilgilenir sağolsun.

Back