- 31 Aralık 2013
- 1.111
- 576
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öğrendin de ne oldu. Boşu boşuna üzdün kendini.ben bizzat kendim öğrendim.. içimdeki şüphe yemişti beni öğrenmeliydim işte tamda öğrendiğim gibi çıktı
Gebersin diye dua ederdim..
Saka saka
Azcik kinciyimdir ama ben dogruya dogru..
konu da benim dikkatimi ceken tek birsey var eski nisanlısınız kac yasında?lise sona giden bir kızla sevgili demissinz suan lise son olan kızlar 97 doğumlu cocuklar yani daha resit bile değil coğu adamın yasını merak ettim buyüzden
Öğrendin de ne oldu. Boşu boşuna üzdün kendini.
sapıkmıs zaten baksana 25 yasında adam 97 li kızla ne isi var iyiki kurtulmussun25 yasında eski nişanlım
Hahaha gece gece muthis güldüm cok tatlisin :) gebersin hahaha :)Gebersin diye dua ederdim..
Saka saka
Azcik kinciyimdir ama ben dogruya dogru..
Bence goZyasiniza bile degmez en buyuk ceza karsidaki insani degersizlestirmek ve umursamamayi ogrenebilmek...Zor olsada yapmaliyiz yani gozyasi olayina girmeden direkt saymaya sovmeye baslaak daha makul :)2-3 ağlar sonra sövmeye başlardım muhtemelen
bende iki ay boyunca ağladıgıma üzüldüğüme kızıyrum canım
Bence goZyasiniza bile degmez en buyuk ceza karsidaki insani degersizlestirmek ve umursamamayi ogrenebilmek...Zor olsada yapmaliyiz yani gozyasi olayina girmeden direkt saymaya sovmeye baslaak daha makul :)
o adamin ne oldugunu gormen icin buna bile luzum yoktu bence.. yaptiklari yeterliydi.. soguman icin bi sebep daha.. rahatla..ÖNCELİKLE ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İYİYİM BAZI ARKADAŞLAR YİNE MI SEN DEMESİN DİYE :) arkadaşlar benim eski nişanlım iki ay bile dolmadan yiğenin en yakın arkadasıyla (lise sona gidiyr kız) sevgili oldugunu öğrenseniz. ve bu kızda bizim nişan fotolarını begenmişti zamanında hey gidi günler.. yani demem o ki gercek seven bir erkek böyle birşey yaparmı ? üzülüyorum iki ay boşa gözyaşı döktüm diye ruh gibi gezdim diye o ise sevgili yapmış çoktan zoruma da gitmedi değil siz olsanız napardınız .. yada başından böyle sey gecen oldu mu? yorumlarınızı bekliyrum teşekkürler..
:) kesinlikle buna acinizi sonuna kadar yasaymakul ama insan başlangıçta hemen öyle yapamıyor malesef
o yüzden önce bir atacaksın içinden o hissi
bir ağlayıp, silkelenip artık hangisini tercih ediyorsan
sonra başlayacaksın saydırmaya
oh mis miss
Biz insanogluna Allah izler gonderir iZleri gormezsek daha buyugunu isaretleri gosterir ama biz bunuda gormek istemeyip israr edersek olaylari gosterir yani musibetleri ...ben hayatimda bunu yasadim..hayati olaya cevirmemek icin musibete cevirmemek icin aslinda Allahin bazi isaretlerini gormemz gerektigini dusunuyorumo adamin ne oldugunu gormen icin buna bile luzum yoktu bence.. yaptiklari yeterliydi.. soguman icin bi sebep daha.. rahatla..
Pardon az once eksik paylasmisim dedginiz cok dogru biraz acinizi yasayip silkenmek lazimmakul ama insan başlangıçta hemen öyle yapamıyor malesef
o yüzden önce bir atacaksın içinden o hissi
bir ağlayıp, silkelenip artık hangisini tercih ediyorsan
sonra başlayacaksın saydırmaya
oh mis miss
o adamin ne oldugunu gormen icin buna bile luzum yoktu bence.. yaptiklari yeterliydi.. soguman icin bi sebep daha.. rahatla..
Bosver daha kotu seylerde olabilirdi .
Mesela boyle biriyle evlensen omur boyu aglardin ..