Nişanlımla sorunlarımız :(

Eğer evlenince degisir deyip kendini kandırıyorsan hemen vazgeç canim benim... Evlenince dahada üzerine gidecek ve o evde ne huzur ne mutluluk kalacak... Evlenince daha çok üzerine gelecek.nasil olsa karim gidemez bir yere benden ayrılamaz diye seni iyice bunaltacak

Iyyykkk yol ver gitsin ben daraldım okurken!

Eşimin arkadaşı biz eşimle tanışmadan arkamdan bir dünya laf etmiş bi kere demedim görüşme o dangalakla diye.

Nişanlın senin tapulu malın olduğunu düşünüyor! kişiliğine de saygısı yok sana da bırak defolsun gitsin fanusun içine yem atabileceği bir balık bulsun onla evlensin!

He dogru, anne'nin ne söz hakki yok degil mi? Bu güne kadar dogurup, büyüttügü kiz'in üzerine ne hakki var? Neticede o söz gününde anne kizini mal gibi satiyor. Artik o günden sonra, kiz baskasinin himayesinin altinda oluyor. Sonucta kiz ya, mecburdur sürekli izin almaya. Bir kiz asla kendi basina is yapamaz, dogruyu yalnistan ayirmaz. Bunun icin kesinlikle bir erkekten onay almasi lazim degil mi?

Hayir nasil böyle düsünülebilir? Izin almak nedir allasen? Ben 20'li yaslarimda bile izin sormazdim annemlerden. Sadece nereye gittigimi anlatirdim. Yada bazen hic söylemeden gidip, beni aradiklarinda anlatirdim. Bir kiz yada kadin olmadan önce bir bireysin. Yetiskin. Kendi kararlarini kendi verecek kapasitede.

Lütfen konu sahibi, senin üzerine ego tatmini yapan ezik ve manyak bir insan ile evlenme. Yarin birgün seni ne markete yollar, ne anneneni görmeye. At su yüzügü. Hem sen, hem anneneni rahatlarsiniz.

Ben annenin söz hakkı yok demedim. Il dışı gibi bir gezi de nişanlının da söz hakkı vardır dedim. Yanlış anlamissiniz..

Ben annenin söz hakkı yok demedim. Il dışı gibi bir gezi de nişanlının da söz hakkı vardır dedim. Yanlış anlamissiniz..

Niye söz hakki olsun? Anne yetmiyor mu? Bide üstelik konu sahibin nisanlisi "annen niye bana danismadi" diyor. Bu nasil agir birsey haberin var mi? O kim ki anneligi sorguluyor?

Il disi gidilince ne oluyor ayrica? Kiz kardesi ile gidiyor, annesinin onay ve bilgisi var. Hani desen bir kac ayligina gidecek, birbirini uzan zaman göremeyecekler, elbette o zaman derin derin konusulmasi lazim cünkü o zaman iliski etkilenmis oluyor. Kisa bir il disi gezide iliski etkilenmiyor ki. Nisanlisina "keyifini cikar, vardiginda bir mesaj yolla" demek düsüyor sadece.

Ben öyle düşünmüyorum esinin söz hakkı olduğu gibi nişanlının da vardır böyle bir konuda. Bakış açısı elbette..

Ben öyle düşünmüyorum esinin söz hakkı olduğu gibi nişanlının da vardır böyle bir konuda. Bakış açısı elbette..

Es yine farkli oluyor. Niye? Ayni evde yasaniliyor, bir sekilde evdeki hayati ve iliskiyi etkiliyor. Dedigim gibi bu nisanli döneminde öyle degil. Ha elbette bildirirsin gidecegin yeri fakat izin almaya hic gerek yok.

Bu kadar kendini ezdirip hala napayim diye üzülüyosan hayatın boyunca üzülmeye devam edeceksin malesef.. onun olmazsa olmazi deglsin hatta onun kuklasi gibi olmadigin surece olmamanI istiyo yani senI sevmedigi açıkça ortada ya onun yönetiminde olacaksn ya da bir birey olarak onu daha fazla sinir etmeden ayrilacaksniz.. kukla mi olmayi sececeksin birey mi mesele bu..

daha nişan zamanı gerizekalı diyorsa, iş stresini sana yüklüyorsa evlenince daha fazlası olacak emin ol.
iş stresinden aptal, salak, gerizekalıdan başlayıp aileni dahil ettiği küfürler duyacaksın. iş stresini atmak için bağırmak yetmeyecek belki şiddet uygulayacak.
ev hapsini söylemiyorum bile. güvenliğini bahane edip camdan bile baktırmayacak.

bunla evlenırsen hayatını zındana cevırır. saygı yok sevgı hıc yok ( sevse sana bukadar cektırmezdı) ustelık abartmıs o kımkı sen ondan ızın alacan aılen dururken

belki 50 defa şu tarz konulara aynı mesajı yazdım ..şımartmayın arkadaşım şu tipleri,yol alalım ne demek ,ipsiz sapsıza bak hele,yol alalım diyorsa yol ver şekerim ,senin aklın sana yeter izin al ne demek,ya kölem ol ya ayrılalım diyor bunu da rahatça söylüyor paşam ..cehennemin taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dibine kadar yolu var

Söz verdiğin gibi ol derken, foto çekilirken izin alacağım, annem senden izin alacak diye sözler mi verdin sen. Yol almak isteyene kal denmez bence. Kıskançlık tamam da bu kadarı psikolojik sorun. Sen biliyorsun nisanlini, daha öncennasıldı işi gücü yüzünden mi biz bilemeyiz. Ama bu kadar tantanays ben gelemem şahsen. Fikir alırım, karar veririm, haber veririm o kadar. Ki fotoğraf cekinmek için bile izin almak kusura bakma ama manyaklik.

Bu karakterdeki insanların amacı karşı tarafa baskı yaparak kontrolü kaybettirip hükmetmektir. Gördüğüm kadarı ile başarılı oluyor, siz ilişkinizin selameti için onun isteklerine boyun eğdiğiniz sürece sizin karakteriniz ezilmeye mahkum ve ne yazık ki bunu kabullenmiş görünüyorsunuz.

Fotoğraf olayı saçma doğru ama diğerini katkmayorum burda ki çoğu diğer kız arkadaşın sevgilisi gitmiş niye izin almamış ayrl ayrl at nişan dedi sendede sen izin almıyosun sana diyolar feminenlik söz konusu eğer şehir dışına ckcaksan tabi ki sorucaksn bu emir boyunduruguna girmek değildir önemli hissetmektir kendini eminim bunun tersini anlatmış olsaydn yine sana ayrl seni onemsemeyen adamla durma diceklerdi söylediklerimi iyi düşün annen ise bence haksz esin olucak çocuk tabi haber vermelisin kızım demeliydi.

Çok takıntılı bir adam hastalıklı bir beyin ukela ukela konuşmalar hakaret etmeler rest çekmeler ağırlığını koy affedersin istersen tuvalete giderkende senden izin alayım de belkide mahsus üstüne geliyor ayrılmak için bahane arıyor bukadar saplantılı bir adam olurmu yaa bırak gitsin sakın alttan alma aşırı derecede ben erkeğim egosu var sana çok çektirir aklını başına al canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…