- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
Böyle sevgiyeSeviyorum ama sevgide bi yere kadar. Böyle yaparak uzaklaştırıyor soğutuyr kendinden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle sevgiyeSeviyorum ama sevgide bi yere kadar. Böyle yaparak uzaklaştırıyor soğutuyr kendinden
BendeeBöyle sevgiye
Ailemle aynı ilde olmucam zaten evlenince Diyarbakıra gidicem kimsem olmucak tek nişanlım olcak yanımda ..
izinlerde ancak görebilcem Bende istiyorum ki 1 yılımı ailemle dolu dolu geçiriyim .
Benimki hödük hatta odun canım Yav he he der geçer. İki gün sonra gene aynı haltı yersin sen der
Yok annemde şey diyor sen daha benim evimdesin o kimde izin alacaksın daha onun soyadını almadın hemen sende egemenlik kurmasın diyo kızıyor
Telefonda korktuğun o bağırışını kucağında çocuğun varken yüzyüze hayal et. Öfkesinden korkar hale geldim dediğine göre ileride seni dayak da bekliyor. Hakaretlerin geleceği noktaya değinmiyorum bile.Napabilirim ki telefonda bir bağırışı var duyman lazım ya. Öfkesinden korkar hale geldim artık. Gerizekalıı diye bağırıyo ya çıldırıyorm artık ama ne desem ne söylesem beni bastırıyor bi şekilde
Senle nişanlandığım için Gerizekalıyım evet ama buna son veriyorum bi daha beni arama deNapabilirim ki telefonda bir bağırışı var duyman lazım ya. Öfkesinden korkar hale geldim artık. Gerizekalıı diye bağırıyo ya çıldırıyorm artık ama ne desem ne söylesem beni bastırıyor bi şekilde
Normalde oda söylüyor bişey yaparken ama son zamanlarda hep görevde 1 aydır dışarı çıkmıyor oda bunalıma mı girdi ki diyorum kendi kendime.
Ama beni suçlayarak devam ediyor.Düzelmeye çalışıyorum ama yok düzelme diyor..Artık kırıldım cidden
Ne yapacaksın biliyor musun? Gönlünün istediğini ve canının çektiğini yapacaksın. Ayrıca, ola ki engellerini kaldırırsa, sen engel basacaksın. Bu ne ya, çocuk musunuz? herşeyden izin alınacakmış, oldu canım, tuvalete gidince de bittiiiii diye de bağırın bari. Sanarsın bebek. 18inden sonra ailen bile karışamıyor. Bu adam neyin kafasında?Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim