Nişanlımla sorunlarımız :(

Ailemi karşıma aldım ben bu çocuk için.Buna çok inandım güvendim babamın rızası yokken ikna ettim.Çok çabaladım.Günlerce ağladım bunun için.Cesaretim yok desem ama içmdede soğukluk var

Ailemle aynı ilde olmucam zaten evlenince Diyarbakıra gidicem kimsem olmucak tek nişanlım olcak yanımda ..
izinlerde ancak görebilcem :KK43: Bende istiyorum ki 1 yılımı ailemle dolu dolu geçiriyim .

Oooooo o zaman iyice kötü. Az önce çok iyi düşün demiştim ama şimdi ben senin yerinde olsam evlenmem diyorum.

Benimki hödük hatta odun canım :KK43: Yav he he der geçer. İki gün sonra gene aynı haltı yersin sen der :KK43:
Yok annemde şey diyor sen daha benim evimdesin o kimde izin alacaksın daha onun soyadını almadın hemen sende egemenlik kurmasın diyo kızıyor

Annen yanlış düşünüyor.

Bak benim burda benim bir konum var hatta çok tepki almıştım.

Benim eşimle evlendik bir yıl ayriydik is sebebiyle. Kızgindim ona ve ailesine. Bana tatile gidelim ordan ailemin yanına diye teklifte bulundu. Ara annemden izin al dedim. Benim annem beni bir daha göndermez senin ailenin yanına.

Bak ben kocama söylüyorum bunu ne yaptım ettim annemi de arattirdim.
Çünkü gerçekten annem haklıydi onun ailesine tavır almakta.

Burda ne laflar isittim.
Nikahli kocan annenden niye izin alacak yahu istiyorsa gideceksin tabi falan..

Hiç de değil. .

Ben söyle düşünüyorum nisanlın esin olacak adam senin üzerinde belli hakları var. Tabiki şehir dışına gezi için ondan onay alman gerekir. Bunu sen dusunmelisin. Sen düşünmüyorsan da annen düşünmeli. Bak ben de özgürlüğüme çok düşkünüm. Ama belli sorumlulukların da kacamayiz.

Sen adamın gönlünü burda yapsan o zaten saçmalama boyutunda yasaklar koymaz.

Beni hiç önemsemiyor eşek başı miyim diye sacmalamaya vardiriyor bu kez..

Ee burda nişanlısı söz vermiş ama tutmamis arkadaslariyla tatile gitmiş diye kıza hakverdik o zaman niye?

Daha soyadini almadan karisamaz deseydik.
Iliski varsa bir yerde bağlayıcılik olur. Kimse kusura bakmasin..

Siz neden düzeliyosunuzki yaptıgınız bir hata yok ortada.
Güveni olmayan bir insanla ne zmana kadar gidersiniz? Çocugu değilsiniz bunu anlayın.
ilk başta izin alınmaz ,öyle hayat geçmez ,haber verilir ben şuraya gidicem haberin olsun denir mesela.
Eğer bu hareketler devam ediyosa asıl onun düzelmesini beklemeyin evlenince düzelmez daha da kötüye gider.

İzin değil de haberdar etmen, böyle böyle bir durum var demen gerekirdi bence, sen kendini onun yerine koy ben izmire gidiyorum diye gelse sana, ne hissedersin. Onun bu konuda bi takıntısı oluşmuş olabilir, bunu istemeden sen de oluşturmuş olabilirsin ama nişanlısın bence fikir alman da fayda var, onun da aynı şekilde yapması kaydı ile.

Hala nişanlın yani? Bikere o kimki her adımında izin alıyorsun? Daha nişanlıyken bunları diyen evlenince WC'ye bile karışır ( ban yememek icin kibarlaştırdım) böyle ömürmü geçer? Nişanlılık Tanıma Süreci olmuyorsa ayrılmakta fayda var, itekleyerek, kaktırarak yürümez

Napabilirim ki telefonda bir bağırışı var duyman lazım ya. Öfkesinden korkar hale geldim artık. Gerizekalıı diye bağırıyo ya çıldırıyorm artık ama ne desem ne söylesem beni bastırıyor bi şekilde
Telefonda korktuğun o bağırışını kucağında çocuğun varken yüzyüze hayal et. Öfkesinden korkar hale geldim dediğine göre ileride seni dayak da bekliyor. Hakaretlerin geleceği noktaya değinmiyorum bile.

Bu kadar şeye hala evleneceğim, bir de Diyarbakıra gideceğim diyorsan sevgili arkadaşım sen başına gelecekleri hak ediyorsun.

Hiçbir sinyal vermeden evlilik sonrası böyle olan adamların eşleri evet mağdur ama sen malesef kendi düşen ağlamaz vakası olacaksın gibi görünüyor.

Bazen hanımlar olarak bencilce davrandigimizi düşünüyorum.

Benim eşim yurtdışına gidecekti gondermedim. Onu yapacaktı izin vermedim diye göğüs gere gere anlatiyorlar.

O zaman sorun yok adamın eğitimine, kariyerine engel oluyorsun belki ne hakkın var o zaman?

Sevgiliyken bile bunu yapanlar duydum.

Adam nişanli ama nişanlısı bir arıyor. Napiyosun aşkım?
Ayy bilet aldım Izmir'e gidiyorum!!
.... hmm öyle mi? Kiminle? Neden?
Ayy gezmeye aşkım çok istiyorum..

Kaç kişi bu konuşma üzerine ne güzel aşkım iyi yolculuklar tadını çıkar diyebilir?

Sen daha en başında arasan canım bak böyle bir imkan var gidip görmeyi çok istiyorum bu şehri. Sana da danışmak istedim desen. Tepkisi öyle sert mi olur?

En fazla ben sıcak bakmıyorum bitanem hatrim için gitme ben seni götürürüm söz der.

Üstüne bulusmalarina, fotoğrafına saldırma gereği duymaz.
Iyi hisseder çünkü, iliskide önemsendigini herkes hissetmek ister.

Heytt be Tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin.!

Ben bu hayatta ailem dışında hiç kimseden izin almadım, ailem dışında kimseyi 1. Sıraya koymadım. En son hayatımda olan insan, ' sen zaten ben ne dersem bildiğini okuyacaksın, hayatında ilk sırada değilim' dedi biraz da atarlanır gibi oldu yol verdim gitti. Sevgim umrumda değil. Öncelik meselesi.

Size hangi cümleler kurulmalı ki ayrılın, bilemiyorum . Zaten kurulsa da kişi her daim kendi istekleri ve öncelikleri doğrultusunda hareket edecektir.

Tek bir şey söyleyeceğim. Işte böyle sinyallerle gösteriliyor evlilik öncesi Kadınlara o adamın aslında nasıl biri olduğu ama burada mesele şu ki, kadının bu sinyalleri görüp görmediği, görürse de nasıl yorumladığı. İşte sizin bu sinyalleri yorumlama şekliniz hayatınızı değiştirecek. Hakkınızda hayırlısı.

Psikopat bu ! Sacma fotograf cekilirken onami sorcaksin.
Sen ayrilmazsin bundan ama sen bu adamla ne calisabilirsin, nede arkadaslarinla cikabilirsin. Markete bile gidersen dua edersin.

:KK53:

"Beni adam yerine koymuyorsun" demiş ya, falan adam yerine koymuşsunuz.

Koymasanız ya adam gibi davranır veya sizden uzak olurdu.

Nisanlinin kiskancliginin sahiplenmek degil de egosunu tatmin etmek amacli oldugunu dusunuyorum...Kiskanclik en iyi iliskileri bile yer bitirir ona gore bi karar ver

Napabilirim ki telefonda bir bağırışı var duyman lazım ya. Öfkesinden korkar hale geldim artık. Gerizekalıı diye bağırıyo ya çıldırıyorm artık ama ne desem ne söylesem beni bastırıyor bi şekilde
Senle nişanlandığım için Gerizekalıyım evet ama buna son veriyorum bi daha beni arama de

Klasik kendini sevgilisinin , eşinin sahibi sanan erkek tipi . Karakteri bu asla da değişmez . Bu yüzyılda böyle tipler de var artık ben utanıyorum .

Hiçbir şekilde düzelmez , evlenince düzelir diye umutlanma , artık perdeni bile acamazsın .

Senin de ayrılacağını sanmıyorum o yuzden bu duruma alışsan iyi olur , en azından kabullenince daha az üzülürsün.

Normalde oda söylüyor bişey yaparken ama son zamanlarda hep görevde 1 aydır dışarı çıkmıyor oda bunalıma mı girdi ki diyorum kendi kendime.
Ama beni suçlayarak devam ediyor.Düzelmeye çalışıyorum ama yok düzelme diyor..Artık kırıldım cidden

Söylemek başka izin almak başka
Sen gerizekalı falan değilsin
Kendi kararlarını kendin verirsin

Ama danışmak da bambaşka bişi
İki şey arasında kalırsın danışırsın hangisi diye
Yada kesin karar veremezsin danışırsın
Ama annem baban izin vermiş

Benim takıldığında nokta annen benden neden izin almıyor. Afedersinde hödük doğurduğu çocuğu gezmeye göndermek için senden mi izin alıcak.daha nikah olmamış.benim başına gelip ailem duysa tepkisi ağır çok ağır olur.o nişan atılır.yanıma yaklaştırmazlar.Arkadaşlarından uzaklaştırmaya çalışıyor.seni sindirmeye çalışıyor.Nasıl cesaret ediyorsun bide başka şehire gelin gitmeye. Bu herifle evlenirse köle olursun.kapıya çıkmayı bırak perde açamazsın.kurtul bu heriften.....

Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim :KK43:
Ne yapacaksın biliyor musun? Gönlünün istediğini ve canının çektiğini yapacaksın. Ayrıca, ola ki engellerini kaldırırsa, sen engel basacaksın. Bu ne ya, çocuk musunuz? herşeyden izin alınacakmış, oldu canım, tuvalete gidince de bittiiiii diye de bağırın bari. Sanarsın bebek. 18inden sonra ailen bile karışamıyor. Bu adam neyin kafasında?

X