Nişanlımla sorunlarımız :(

Bir yere giderken senden izin alırım,rızan olmayan yerlere gitmem..Merak etme sana bişey yaparken bir işe girişirken fikir sorarım falan işte..
Güven problemi yaşadığınız bi durum mu oldu
Herkes nişanlanıyo ama herkes sözünden çıkmam etmem diye söz vermiyo, sen bir bireysin nişanlanınca başkasının emrine geçmiyosun hayatını birleştirmek için adım atıyosun sadece

Arkadaşının eşide benim gibiydi sormazdı nişanlısına fikir almaz kendi bildiği doğrusuyla hareket ederdi onlarda çok kavga ettiler nişan atma derecesine geldiler.Ama şimdi evliler ve mutlu bebegi olcak bu ara..
Bak arkadaşımın eşi nasılda iyi eş oldu oda senin gibiydi.Acaba sende düzelebilcekmsn dedi.Senin o arkadaşın sevdiği kadına kıyamıyo yıpratmıyorlar birbirlerini dedim
Benim eşim de nerede olduğumu bilmek ister, hatta ilk yıllarımız da ufak tefek tartışmalarımızın olmuşluğu da vardır bu yüzden. Ama hiç bur zaman beni gözden çıkarmamıştır, ya da kişiliğimi, ailemi hiçe saymamıştır. Evlilikte sahiplenmeyi nişanlın çok yanlış anlamış. Burdan bakılınca sizi yanındaki eş olarak değil afedersiniz sahibi olduğu bir meta olarak algıladığı görülüyor.

Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim :KK43:

Ayaklarını yere vura vura "ben saksı değilim" diye de bağırıyor mu? Sana bir şey diyeyim mi biri bana nişanlının sana yaptıklarını yapsa gülerim. Yemin ederim gülerim, ne olduğunu anlayamadan o çok güvendiği yüzüğünü de kendisine iade ederim.

Belli ki akıllı ve kolay kolay sinmeyen bir kadınsın. Evlenirsen seni yok eder. Ne arkadaşın kalır ne ailen. Annen benden neden izin almıyor demesi çok saplantılı bir şey. Bunları unutur mu sanıyorsun? Evlendikten sonra anneni görmek için beyefendiden izin alman gerekir. Kardeşinle çay içmeye çıkamazsın. Çok çok çok çok iyi düşün.

Düzelmesi gereken asam aslında
Nasıl sindirmişse konu sahibi de kendinin düzelmesi gerektiğini sanıyo
Annesi filan müdahale etse keşke, konu sahibi bunları annene anlat bari
Anneme anlatıcam dışarda gelsinde..Bir yandan anlatmayım içime atayım diyorum Annemde kafasına takıp üzülüyor.Sonra başı ağrıyor o zaman kendimi daha kötü hissediyorum ama çarem kalmadı anneme anlatıp fikir alcam artık

İzin almak ne ya ..
Çocuk musunuz siz?
Kaç yaşındasınız?
Bu adam köle arıyor. .
Eş değil ..
Gözünü aç .
.

Anneme anlatıcam dışarda gelsinde..Bir yandan anlatmayım içime atayım diyorum Annemde kafasına takıp üzülüyor.Sonra başı ağrıyor o zaman kendimi daha kötü hissediyorum ama çarem kalmadı anneme anlatıp fikir alcam artık
Anlatmalısın
Bu bi kerelik bişey değil
Artarak devam edecek
Sen herşeyi açıkça anlat, belki annenin de desteğiyle işler daha da sarpa sarmadan rest çekersiniz gerekirse ayrılırsınız ki bence gerekli

Ben sana yüzük taktım deyip her adımında izin almak zorundasın diyen biri ile ömür geçmez

Güven problemi yaşadığınız bi durum mu oldu
Herkes nişanlanıyo ama herkes sözünden çıkmam etmem diye söz vermiyo, sen bir bireysin nişanlanınca başkasının emrine geçmiyosun hayatını birleştirmek için adım atıyosun sadece
Hayır olmadı işte tek sorunum ona fikir sormamış olmam ve haber vermeyişim bu konuda bana güvenmiyor ne yemn et ne söz ver yapamazsın sen diyor

Hayır olmadı işte tek sorunum ona fikir sormamış olmam ve haber vermeyişim bu konuda bana güvenmiyor ne yemn et ne söz ver yapamazsın sen diyor
Sende niye problemliymişsin gibi herşeye tamam diyosun
Desene evet her adımda izin alamam, işine gelmiyosa evet yol verelim diye
Adam hem suçlu hem güçlü

Ayaklarını yere vura vura "ben saksı değilim" diye de bağırıyor mu? Sana bir şey diyeyim mi biri bana nişanlının sana yaptıklarını yapsa gülerim. Yemin ederim gülerim, ne olduğunu anlayamadan o çok güvendiği yüzüğünü de kendisine iade ederim.

Belli ki akıllı ve kolay kolay sinmeyen bir kadınsın. Evlenirsen seni yok eder. Ne arkadaşın kalır ne ailen. Annen benden neden izin almıyor demesi çok saplantılı bir şey. Bunları unutur mu sanıyorsun? Evlendikten sonra anneni görmek için beyefendiden izin alman gerekir. Kardeşinle çay içmeye çıkamazsın. Çok çok çok çok iyi düşün.
Ailemle aynı ilde olmucam zaten evlenince Diyarbakıra gidicem kimsem olmucak tek nişanlım olcak yanımda ..
izinlerde ancak görebilcem :KK43: Bende istiyorum ki 1 yılımı ailemle dolu dolu geçiriyim .

Sende niye problemliymişsin gibi herşeye tamam diyosun
Desene evet her adımda izin alamam, işine gelmiyosa evet yol verelim diye
Adam hem suçlu hem güçlü
Napabilirim ki telefonda bir bağırışı var duyman lazım ya. Öfkesinden korkar hale geldim artık. Gerizekalıı diye bağırıyo ya çıldırıyorm artık ama ne desem ne söylesem beni bastırıyor bi şekilde

Saçmaladigi bir gerçek ama bana adam çok dolmuş bu sebeple sacmalamaya başlamış gibi geldi. Fotoğraf çekilmek için arkadaş bulusmalari için elbette izin almayacaksin.

Ama il dışına gezmege gitmeden evvel mutlaka danısmalisin ona.

Burada bile gereken tavrı göremediği için ceza olarak bulusmana fotoğrafına kadar saldirmis.

Benim eşim de öyleydi, hiç yabanci gelmedi bana.

Annen benden izin alacak olayı da saçma ama annenin kendi söylemesi gerekir kızım gitmek istiyorsun ama nişanlının onayını alıp git diye.
Benim Annem ufak bir dışarı cikmama bile nişanlına söyledin mi diye hatirlatma yapardı.

Çözüm basit.
Sevdiğin adam biz olarak davranman gereken yerlerde senin kafana göre özgür takılmandan rahatsız ve haklı.

Onunla güzel güzel konuş. Canım il dışı konusunda haklısın düşünemedim sana mutlaka danisirim artık. Ama arkadaşlarımla buluşma basit bir fotoğraf konusunda bile tartışma çıkarma lütfen sana haber vermem yeterlidir. Arayip Nerede olduğumu öğren ve iyi eğlenceler de. Benden senden bunu bekliyorum..
Gibi bir konuşma faydali olacaktır.

Çocukta değilsiniz. .
Bu iş olmaz canım. .
Evlilik sadakàt ister..
Sabır ve saygıdır temeli. .
Ben her ne olursa olsun saygımı hiç yitirmedim en ufak bir olayda bile ağzımı açıp bişey demedim ilerde eşim olcak hakaret etmeyim dedim ..
Sabırı bitmiş beyfendinin. Seninle uğraşacak ne sabrım var ne vaktim dedi.Ben arazide canımın düşünürken aklım sende dedi.işime adapte olamıyorm dedi

Saçmaladigi bir gerçek ama bana adam çok dolmuş bu sebeple sacmalamaya başlamış gibi geldi. Fotoğraf çekilmek için arkadaş bulusmalari için elbette izin almayacaksin.

Ama il dışına gezmege gitmeden evvel mutlaka danısmalisin ona.

Burada bile gereken tavrı göremediği için ceza olarak bulusmana fotoğrafına kadar saldirmis.

Benim eşim de öyleydi, hiç yabanci gelmedi bana.

Annen benden izin alacak olayı da saçma ama annenin kendi söylemesi gerekir kızım gitmek istiyorsun ama nişanlının onayını alıp git diye.
Benim Annem ufak bir dışarı cikmama bile nişanlına söyledin mi diye hatirlatma yapardı.

Çözüm basit.
Sevdiğin adam biz olarak davranman gereken yerlerde senin kafana göre özgür takılmandan rahatsız ve haklı.

Onunla güzel güzel konuş. Canım il dışı konusunda haklısın düşünemedim sana mutlaka danisirim artık. Ama arkadaşlarımla buluşma basit bir fotoğraf konusunda bile tartışma çıkarma lütfen sana haber vermem yeterlidir. Arayip Nerede olduğumu öğren ve iyi eğlenceler de. Benden senden bunu bekliyorum..
Gibi bir konuşma faydali olacaktır.
Benimki hödük hatta odun canım :KK43: Yav he he der geçer. İki gün sonra gene aynı haltı yersin sen der :KK43:
Yok annemde şey diyor sen daha benim evimdesin o kimde izin alacaksın daha onun soyadını almadın hemen sende egemenlik kurmasın diyo kızıyor

Ben her ne olursa olsun saygımı hiç yitirmedim en ufak bir olayda bile ağzımı açıp bişey demedim ilerde eşim olcak hakaret etmeyim dedim ..
Sabırı bitmiş beyfendinin. Seninle uğraşacak ne sabrım var ne vaktim dedi.Ben arazide canımın düşünürken aklım sende dedi.işime adapte olamıyorm dedi
Adam şimdiden başlamış hakarete :KK14:

X