Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim
Benimkki kıskançlıkta 1 numara üzerine cidden başkasını tanımamBiz sana evlenme diyeceğiz
Sen dinlemeyip evleneceksin
Yaşayarak öğreneceksin
Yaşa ve gör ne diyeyim
Foto çekerken de izin al diyeni ilk kez gördüm yalnız senin ki tüm kıskanç nişanlıları solladı
Son 1 aydır böyle üzerime çok geliyor.Diyorum ki evet hatalıyım fikir sormadım danışmadım ama bazen gereksiz şeyler içinde izin almak bana saçma geliyor. Anlatamıyorum işin içinden çıkamıyorumAdamda ciddi bi kompleks var yalnız.
"Annen benden neden izin almıyor, benden neden izin alınmıyor"dan itibaren dehşete kapıldım.
Sürekli ben neyinim, bana neden danışmadın diyen biriyle bi hayat hayal edebiliyor musunuz? Ağzınıza salata yerine tatlı koyarken neden kendisine hangisinin daha sağlıklı olduğunu sormadınız diye kavga çıkarma potansiyeli var adamın.
Hala benimki demen hata anlamıyor musun ?Benimkki kıskançlıkta 1 numara üzerine cidden başkasını tanımam
Düzelir mi diyorum bilemiyorum..Birde uzman ortalık karışık hergün arazide görevde oranın stresi korkusu da etkiler mi bilemiyorum
Suçlu hep benmişim gibi davranıyor.Uzatma ilişkinin huzuru bozulmasın dedikçe beni çıldırtma beni deli etme diye kzııyor
Biri annen benden neden izin almıyor deseAdamda ciddi bi kompleks var yalnız.
"Annen benden neden izin almıyor, benden neden izin alınmıyor, ben neyim, benden izin alınmıyor, neden alınmıyor, alın, neden alınmıyor" diye diye sıyırmış.
Sürekli ben neyinim, bana neden danışmadın diyen biriyle bi hayat hayal edebiliyor musunuz? Ağzınıza salata yerine tatlı koyarken neden kendisine hangisinin daha sağlıklı olduğunu sormadınız diye kavga çıkarma potansiyeli var adamın.
Normalde oda söylüyor bişey yaparken ama son zamanlarda hep görevde 1 aydır dışarı çıkmıyor oda bunalıma mı girdi ki diyorum kendi kendime.Ya ayrıl
Ya da evlebince markete gitmek için bile izin al
Böyle yaşanma. Bir süre sonra sevgi aşkta viter hep kavga oluyçr
Yol ver gitsin
Hadsiz
Kendisi senden izin alıyor mu?
Almaz nede olsa o erkek
Son 1 aydır böyle üzerime çok geliyor.Diyorum ki evet hatalıyım fikir sormadım danışmadım ama bazen gereksiz şeyler içinde izin almak bana saçma geliyor. Anlatamıyorum işin içinden çıkamıyorum
Arkadaşının eşide benim gibiydi sormazdı nişanlısına fikir almaz kendi bildiği doğrusuyla hareket ederdi onlarda çok kavga ettiler nişan atma derecesine geldiler.Ama şimdi evliler ve mutlu bebegi olcak bu ara..Adam ne yapacağını söylemiş sana aslında, sorunlu bir evlilik seni bekliyor. Ilerleyen zamanlarda nefes alman bile sorun olacak. Yok evlenince değişir deyip kendini kandırırsan başını duvarlara vurursun.
Bu arada nişanlını takdir ettim hiç kıvırmadan istediğini rahatça söylüyor, iyi düşün ne kadar dayanabilirsin bu esarete.
Siz nasil biri olacaginiza soz vermistiniz ki,habire bana soz verdigin gibi ol diye soyleniyor nisanliniz?Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim
Parmağındaki yüzüğü neden taktım ben sana diyo o zaman ah canımBiri annen benden neden izin almıyor dese
Ben sen kimsin derim
İster nişanlım olsun ister bi başkası
Kadın beni doğurmuş bu yaşa getirmiş, bi yere gönderecekken sana mı soracak hadi ordan
Bir yere giderken senden izin alırım,rızan olmayan yerlere gitmem..Merak etme sana bişey yaparken bir işe girişirken fikir sorarım falan işte..Siz nasil biri olacaginiza soz vermistiniz ki,habire bana soz verdigin gibi ol diye soyleniyor nisanliniz?
Arkadaşlar 1 aydır kavgalıyız nişanlımla.Sorunda bi yere giderken ona haber vermemem vede fikir sormamam.Hep ondan fikir almamı bişey yaparken de onun fikrini almamı istiyor.Bende gerektiği yerde fikir almayı düşünüyorum.Arkadaşlarla buluşup oturdum o kızlarla takılma sevmiyorum dedi ama taa ise arkadaşım nasl bir anda silebilirim arkadaşlarımı..Arkadaşlarımla görüştüm diye tavır aldı bu bir.İkincisi Arkadaşımın kınasında resim çekecektim. Onu telefonda konuşurken dıydu oda kameradaydı.Benim neden haberim yok fotograf işinden dedi.İzin alıncak yada fikir danışılcak bir konu değil basit bir konu içinde izin almak saçma dedim.Ben burda neyim kimim sen benim nasıl fikriim almazsın diye bağırdı çağırdı.Bi ton söylendi Sonra gene küstü konuşmadı benimle.Kardeşim dediki gençlik il müd.İzmire gezisi varmış gidelim mi dedi bende arana tutuyor beni diye korkudan ben gitmek istemedim ama kardeşimi kıramadm başvuru yapmamıştım daha yapacaktım.Anneme sordum tabi git kızım gör kardeşinle dedi.Nişanlıma dedim Annen benden niye izin almıyor ben kimim benden neden izin alınmıyor fikir sorulmuyor bıktım artık benim adam yerine koymuyosun takmıyorsun dedi engelledi beni telefondan ve whatshaptan.3 gün byunca ne aradı ne sordu.Dün akşam konuştuk bıktım artık yeter ya bana söz verdiğin gibi ol haber ver fikrimi sor umursa yada artık birbirimize yol verelim ben böyle eş istemyorum düşün taşın yeter dedi bagırdı hakaretler etti.diyorum ki ya kardeşimle anımız olsun istiyorum başka il görmek istiyorum dedim daha da çıldırdı sen çarşıya değil başka ile gideceksin nasıl bana sormazsın dedi.hatalarını gör diye gözüne sokuyorum anlamıyorsun 1 aydır ben keyfimden mi uzatıyorum ya dedi.Arama beni mesaj atma senle konşunca sinirim bozuluyor mutsuz oluyorum dedi.Sen yazmayınca daha mutluyum abi yazma bana ya dedi.Düşün taşın ya söz verdiğin gibi ol yada cidden yol verelim artık bıktım dedi.Ya anlamıyorum cidden anlamıyorm kendimi ifade edemiyorum artık ona her durumda kendi haklı oluyor.Bu kadar uzatılcak ne var demi ya? Uzatan sensin aynı şeyleri tekrar ediyosun diyor söyleyin kızlar napayım çok çaresizim
Bende sana yüzük taktım deParmağındaki yüzüğü neden taktım ben sana diyo o zaman ah canım
Düzelmesi gereken asam aslındaSiz hala aynı şeyleri sayıklıyorsunuz dikkatimi çekti de. Düzeliyorum diyorsunuz ya olayı bitiriyorsunuz benim gözümde. Siz düzeldikce(!) daha fazlasını isteyecek, hep suçlu ve ezik siz olacaksınız. Ne yaparsanız yapın onu da kendinizi de mutlu edemeyeceksiniz bu mantıkla hareket ederseniz.
Bir arkadaş da yazmış yukarıda yaşayıp göreceksiniz diye, katılıyorum. Allah yardımcınız olsun...