Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni anlamıyor empati kuruyorum beni anlaması için hatalı ben oluyorum kırıcı sözler söyledi Özür bile dilemedi hiç bir şey olmamış gibi aşkım canım bitanem diyor zoruma gidiyor bak sen de kabullendin Özür diledin kapat lm knuyu dyo anlamıyo ki anlayışsız benimle ilgilenmiyor tamam çalşyor bişi demiyorum rhatsz etmiyorum ama sevgisinide hssettrmyorSanal sorun dışında başka neler sorun
Beni anlamıyor empati kuruyorum beni anlaması için hatalı ben oluyorum kırıcı sözler söyledi Özür bile dilemedi hiç bir şey olmamış gibi aşkım canım bitanem diyor zoruma gidiyor bak sen de kabullendin Özür diledin kapat lm knuyu dyo anlamıyo ki anlayışsız benimle ilgilenmiyor tamam çalşyor bişi demiyorum rhatsz etmiyorum ama sevgisinide hssettrmyor
Bitirdim 18 doldurym ailesel şeyler ya onlar uzun hikaye cnmKaç yaşındasın?
17 mi
Bitirdim 18 doldurym ailesel şeyler ya onlar uzun hikaye cnm
Kimsem yok destekçimde yok yurttada kaldım sıkıntıya girdimOkumuyor musun?
Daha çok küçüksün ne evliliği
Varda sahip çıkmıyolar atacak yer arıyolar getirdiler görücüyü nişanlımın ailesi daha iyi sahip çıkıyor üzülüyolar durumuma seni kurtrcz dyolarAilen yok mu
Varda sahip çıkmıyolar atacak yer arıyolar getirdiler görücüyü nişanlımın ailesi daha iyi sahip çıkıyor üzülüyolar durumuma seni kurtrcz dyolar
Kimseye bel bağlamadan okuyup önce sen kendini kurtarmaya bak benceVarda sahip çıkmıyolar atacak yer arıyolar getirdiler görücüyü nişanlımın ailesi daha iyi sahip çıkıyor üzülüyolar durumuma seni kurtrcz dyolar
Herkes kendi yuvasını kurdu beni unuttular eşleri için beni yoksaydılar ananem sahip çıktıNeden böyle ailen?
Çalışsan ..
Okusan. .
Evlilik için acele etmeyin. .
Tek başıma yapamıyorum tek güvendiğim nişanlım tek umudum o oda öyle dvrnnca uzulyrm
Anneannen ile mi yaşıyorsun ?Herkes kendi yuvasını kurdu beni unuttular eşleri için beni yoksaydılar ananem sahip çıktı