Nişanlımla Sorunlar :(

isimsiss

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
40
Puanlar
18
Kendisi sosyal paylaşım sitesi kullanıyor. Kıskanıyorum :(

Son düzenleme:
Sanal sorun dışında başka neler sorun ❓

Sanal sorun dışında başka neler sorun ❓
Beni anlamıyor empati kuruyorum beni anlaması için hatalı ben oluyorum kırıcı sözler söyledi Özür bile dilemedi hiç bir şey olmamış gibi aşkım canım bitanem diyor zoruma gidiyor bak sen de kabullendin Özür diledin kapat lm knuyu dyo anlamıyo ki anlayışsız benimle ilgilenmiyor tamam çalşyor bişi demiyorum rhatsz etmiyorum ama sevgisinide hssettrmyor

Beni anlamıyor empati kuruyorum beni anlaması için hatalı ben oluyorum kırıcı sözler söyledi Özür bile dilemedi hiç bir şey olmamış gibi aşkım canım bitanem diyor zoruma gidiyor bak sen de kabullendin Özür diledin kapat lm knuyu dyo anlamıyo ki anlayışsız benimle ilgilenmiyor tamam çalşyor bişi demiyorum rhatsz etmiyorum ama sevgisinide hssettrmyor

Kaç yaşındasın?
17 mi :KK57:

Varda sahip çıkmıyolar atacak yer arıyolar getirdiler görücüyü nişanlımın ailesi daha iyi sahip çıkıyor üzülüyolar durumuma seni kurtrcz dyolar

Neden böyle ailen?
Çalışsan ..
Okusan. .
Evlilik için acele etmeyin. .

Varda sahip çıkmıyolar atacak yer arıyolar getirdiler görücüyü nişanlımın ailesi daha iyi sahip çıkıyor üzülüyolar durumuma seni kurtrcz dyolar
Kimseye bel bağlamadan okuyup önce sen kendini kurtarmaya bak bence :super:

Tek başıma yapamıyorum tek güvendiğim nişanlım tek umudum o oda öyle dvrnnca uzulyrm

evlenip ayrılmak daha zor olur bence güven sorunun varsa şimdiden bitirmelisin çalış kurtar kendini

Back