- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.227
Sen görgüsüz değilsin ama nişanlın tam bir görgüsüz. Sonradan görme gibi.Arkadaslar kusura bakmayin yanlisikla tamamlayamadan elimden kacti gitti :) hemen bi msj geleceginide farkettim :))
Konuya kisa girisin ardindan devam edeyim. Nişanimda takilan takilarla kelepce bilezim yaptirmak istedim nisanlim kesinlikle yaptirma deger kaybediyor normal bilezik al dedi. Bende normal bilezik takamam koluma takabilecegim bisey olsun diye heves etmistim. Fuzuli harcamalar yapma diyor. Hakli olabilir ama amaan senden kiymetlimi al tak askim demeli degil miydi ? Evlenince taksitle alayim dedim. Benim param demeye basladin calismayacaksin evlenince dedi. Nisanlimin isi iyi maddi sorunumuz olmayacak ancak calismak sadece para icin degildir. Ben gorgusuz bi insan degilim. Bana neden israrla boyle yapti anlamadim. Simdi isten cikmami istiyo. Ben sana araba bile alirim ama o kelepceyi aldirmam diyo. Konu nerelere kadar gitti altini batsin huzurumuz kalmadi. Kavga etmekten yiprandim. Onu cok seviyorum oda beni. Aramizda para pul lafi asla olmadi cok caliskan ve eli boldur Alllah razi olsun. Birde kayinbabam gidip esyalari kendisi aliyo herseyin en iyisini aliyo ancak beni alisverise goturmuyo bi turlu
"sana araba bile alırım ama o kelepçeyi aldırmam"
Allah aşkına kelepçe dediğin ne kadarlık şey ki daha evlenmeden hesabını yapıyor.
İnsanlar pırlantalar alıyorlar eşlerine. Heveslendiğin bir şey bu şekilde yaklaşması onun hem çok zengin olmadığını hem de görgüsüz olduğunu hem de kaba olduğunu gösteriyor maalesef.