Nişanlımla olan imtihanım

Nişanlınız niye bu kadar abartmış bu kelepçe bilezik durumunu ? Eğer ki satmayacaksanız alıp yaptrın ne var bunda aynı takı seti gibi . Düğünde takı seti alırlar genelde satılmaz bir tek bu var düğünlerde özel günlerde takarım diye düşünerek.

Çalıştırmama konusu ayrı bir mevzu , benim param çalışıyorum gibi bir konuşma mı yaptınız ? nişanlınız karşı çıkıyor çalışmanıza şimdi , daha önceden de böyle bir söylenti var mıydı ?

kelepçe bilezik nasıl oluyor?

ay ben hiç anlamıyorum bu işlerden. hiç sevmem de zaten altın takmayı falan. babanlar altın takacaksa onlara rica et onlar taksın olmazsa kelepçeyi :)

Ben evlenince taksitle alayim dedim senin paran mi var dedi oysa ki ben arttiri biriktirip alirim demek istemistim :KK43:

Valla şunu soyleyim yolun başından bunun sonuda yok açık konuştum ama bir kere sen o adam için önemli bile değilsin fikirleri umrunda bile değil Evlendikten sonra söylediklerini hele çocukta olursa daha iyi anlarsin

Altından önce çalışmanıza müdahele edeceği konusu asıl dert olabilecek olan.
Calismama karismiyodu birden bu mevzu uzayinca benim param lafini ettigimi dusundu. Diyorum ki demedim oyle bisey. Illa calismayacaksin diyo bi bilezik nelere dert acti anlayamiyorum

Valla şunu soyleyim yolun başından bunun sonuda yok açık konuştum ama bir kere sen o adam için önemli bile değilsin fikirleri umrunda bile değil Evlendikten sonra söylediklerini hele çocukta olursa daha iyi anlarsin

Yargisiz infaz sizin yaptiginiz gibi oluyor sanirim. O adam icin onemli bile degilsin deme hakkina sahip degilsiniz. Bende tanimadigim esiniz dostunuz hakkinda onlarin gozunde siz bir hicsiniz diyeyjm tartisalim hos olur mu ? Izleyenimizde bol olur. Benim aklimi doldurup celmek yerine daha pozitif yollar uretin

Babanlara söyleonlar taksınlar sana oda utancından nereye giriyosa girsin

Yargisiz infaz sizin yaptiginiz gibi oluyor sanirim. O adam icin onemli bile degilsin deme hakkina sahip degilsiniz. Bende tanimadigim esiniz dostunuz hakkinda onlarin gozunde siz bir hicsiniz diyeyjm tartisalim hos olur mu ? Izleyenimizde bol olur. Benim aklimi doldurup celmek yerine daha pozitif yollar uretin
Valla buraya yazıyorsan herkes her yolu uretebilir.herkes hoşuna gidecek şeyi yazacak diye bir şey yok.nişanlınız size değer veriyormu vermiyormu bilemem ama bir birey olarak görmediği kesin

Erkeğe ve de kayınpedere ne oluyor acaba? Çok Saçma değil mi. Bi karın ağrıları var galiba.

çok sinir olurdum ben olsam. bi kere nişanda siz ne istiyorsanız size onu takmaları lazım. hadi onu geçtim madem onlar takmadı niye takılana karışıyorlar ki? nişan takıları sana aittir karıştırtma
ben düğünümde bile bilezik takacak olan kardeşime bilezik istemiyorum künye istiyorum dedim. annemlerdende kelepçe istedim.düşün düğünde ama ben takı amaçlı istediğim için şimdi şakır şakır takıyorum elimde 3 künye var düşün. nişanlım karışmadı karışamazdaya ne münesebetle!!!!! bu kadar karıştırtmayın şu erkekleri....

Bir arkadasa yaptiginiz yorumdan anliyorum ki sadefe pozitif yorumlar yazmamizi istiyorsunuz ancak kusura bakmayın pozitif yazilacak bir tarafi yokki. Nisanlinizin tavrı cok kötü. Hani cocukca bi inatlasma olsa baska ama ne demek seni calistirmam param var diye konusmaya baslarsin? Calimasyinca konusturmayacak demek.
Senin paran mi var ayri bir itici.
Arkadasim sen iyi düşün. İlla evleniceksen de kesinlikle calis. Bu donemde kimseye guven olmuyor en azindan alninin teriyle bir guvencen olur.

çok sinir olurdum ben olsam. bi kere nişanda siz ne istiyorsanız size onu takmaları lazım. hadi onu geçtim madem onlar takmadı niye takılana karışıyorlar ki? nişan takıları sana aittir karıştırtma
ben düğünümde bile bilezik takacak olan kardeşime bilezik istemiyorum künye istiyorum dedim. annemlerdende kelepçe istedim.düşün düğünde ama ben takı amaçlı istediğim için şimdi şakır şakır takıyorum elimde 3 künye var düşün. nişanlım karışmadı karışamazdaya ne münesebetle!!!!! bu kadar karıştırtmayın şu erkekleri....

Bende abimden kolye istedim guzel bir kolye yaptirdik. Nişandakileri ceyize harcamayim bilezik yapayim istedim olmaz diyip duruyolar. Git alisveris yap ye ic o parayla ama o kelepceyi alma diyo. Ne olabilir aklim almiyo ya ?

Bir arkadasa yaptiginiz yorumdan anliyorum ki sadefe pozitif yorumlar yazmamizi istiyorsunuz ancak lusura bakmayın pozitif yazilacak bir tarafi yokki. Nisanlinizin tavrı cok kötü. Hani cocukca bi inatlasma olsa baksa ama ne demek seni calistirmam param var diye konusmaya baslarsin? Calimasyinca konusturmayacak demek.
Senin paran mi var ayri bir itici.
Arkadasim sen iyi düşün. İlla evleniceksen de kesinlikle calis. Bu donemde kimseye guven olmuyor en azindan alninin teriyle bir guvencem olur.

Pozitif yorum yapmamak nisanlimin beni adam yerine koymadigini dusunmesi degil. Bu donemlerde insan cok hassas oluyo ve dogru yorumlari degilde kisilerin olumsuz olan yada abartabilecekleri her yorumla doluyo

Bende abimden kolye istedim guzel bir kolye yaptirdik. Nişandakileri ceyize harcamayim bilezik yapayim istedim olmaz diyip duruyolar. Git alisveris yap ye ic o parayla ama o kelepceyi alma diyo. Ne olabilir aklim almiyo ya ?

şimdiden bu kadar karıştırma....nişan takıları kıza aittir istediğini yap...ne münasebet ya...illa birikim amaçlımı alacakmışsın altını....eee bayan olarak takıyı sevdiğimiz aşikar...senin isteklerin neden bu kadar gözardı ediliyor? tamam erkeklerde vardır benimde eşim der "bozdurmaya kalksan yarı fiyatı der aklım almıyo boşa para" der ama benim sevdiğimi bildiğinden ara sıra bana bu tarz uygun takı alır.çünkü ben seviyorum karısı seviyor.ee senin nişanlın niye kendini düşünüyo sadece

O değil de ben işten çıkmanızı istemesine takıldım. Üstelik siz çalışmak istiyorsunuz anladığım kadarıyla. Bence bu bilezikten daha önemli bir mesele, buraya odaklanın derim.

Kayinbaban eşyaları alırken niye cagirmiyo sizi? karar sizin olmadiktan sonra en kalitelisini almış ne farkeder. Bence ailede şu anlayış hakim : Benim param benim kararim! Paran yok mu konusamazsin söz hakkın yok . Bence evlenince sizden altınları isticekler nasılsa ekonomi ortakmis o yüzden değer kaybetmesini istemiyolar

Erkek adam ne anlar kelepceden burmadan?
Nisanda takilanlar sizindir gidin yaptirin, bence soylemeniz bile gereksiz.
Hem durumunuz da iyiymis. Evet kelepce bozuldugunda kaybeder ama bozduracak misiniz ki?
Bence nisanlinizi biri dolduruyor gibi?
Insan sevdiginin dedigini neden yapmasin, istedigine neden karşı ciksin ki?
değer kaybettirdiğini biliyorsa anlıyordur. benim kocam da böyle cin gibi

X