- 9 Şubat 2015
- 555
- 188
-
- Konu Sahibi Hayalimde11
Kabul edilir gibi görünmüyor. Bende beş aylık sözlüyum. Benim sözlümde evin her ihtiyacını karsiliyordu sevgiliyken. Söylemek oturduk konuştuk birikim yapmaya karar verdik ve şu an ciddi bir ihtiyaç olmadığı sürece yardımı kesti. Böyle olmasaydı ben kabul etmezdim. Evlenince sen bir şeyler sahibi olmak için çırpınırken birikim yapmaya çalışırken. Kaynın olacak zat senin eşinin parasiyla sevgililerine hediyeler almaya devam edecek. Ve şimdiden sana söylemiş bu hep bu şekilde devam edecek
Ailesine yaptığı kadar sana yapıyor mu peki? Bu saatten sonra onlara olduğu kadar sana da sorumlu. Tabi ki aile atamaz ama bizde kendi ailelerimizı kuruyoruz.Dinlemiyor beni umrunda degılim nişandan sonra cok degıstı o erkekmiş onu dinlemek zorundaymışım ama zoruma gidiyor dayanamıyorum bana hedıye bıle almayan adam parasıyla kardesı sevgılısıne hedıyeler alıyor sürekli para istiyorlar nişanlımdan para nedırkı diyo hıc sorumluluğunu düşünmüyor nasıl olcak bilmiorum
Ailesine yaptığı kadar sana yapıyor mu peki? Bu saatten sonra onlara olduğu kadar sana da sorumlu. Tabi ki aile atamaz ama bizde kendi ailelerimizı kuruyoruz.
Tahmin ediliyorum tatlım. İstersen özelde n yazabılırsin. Bazı konularda yaşadıklarımi paylasabilirim.Düşün evlenmek üzere olan adam parası ollmadıgı ıcın aılesı kredıkartıyla harcama yapıyorlar annesini görsen bir giydiğini bir daha giymek cok heveslı gezmeye tozmaya markalı elbıseler gıymeye