Nişanlımla ev sorunu o müstakil ev ben apartman istiyorum ikisindede oturan evliler lütfen yardımcı

atlasirmak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
520
Puanlar
23
Merhaba ben daha önce bir kac konu açmıştım nisanlımin ailesi evlerinin üstüne ev yaptırmak istiyorlardı kabul etmemiştim her insanın özeli var diye ve ben haşerelerden çok korkan biriyim müstakil evde de çok oluyor suan annemgulin evinde hamam böceği gördüğüm zaman bile tuvalete gidemiyorum kaşıklarım çatlıyor biri gidip bakarsa burda birşey yok derse ancak öyle giriyorum ve ben hayırlısıyla inşallah evlendigimizde böyle birşeyle uğraşmak istemiyorum.
Apartmanda bu yuzden oturmak istiyorum vede bir diğer neden ise kisin evimiz sıcacık olsun istiyorum kaloriferli evde istedigin saatte istediğin şeyi yaşamak güzel evin banyon sıcacık üşümek gibi dersin yok ama müstakilde aşkım bugün hava soğuk güneş çıkmadı su biz gibidir birşeyler yaşamayalım diyip erteleme gibi bir durumda söz konusu olup eşimin benden soğumasını da istemen hayırlısıyla inşallah ya hamile kalıp çocuk doğurursam müstakil evde otururken salonda soba olsa nişanlım saat gece 4 de ise gidiyor o saatte kalkıp sobayı yakmak zor birde yatarken yatak odasında yatmak dikişleri sizlatr diyede korkuyorum hanımlar lütfen yardımcı olur musunuz.
Nisanlımin apartman tutmak istememesinin nedeni maddiyat yüzünden yani memur değil burada apartmanlar çok pahalı bana dediği gülüm bak çok pahalı müstakil evde bir kac yıl lirada oturalim toparlanmaya calisayim dedi hanımlar ne yapacagimi bilmiyorum lütfen yardımcı olur musunuz

Yanlış anlamayın artık gecekondu terimi yerine de müstakil kullanıldığı için sordum.

Apartmanda da hamamböceği olabilir . Altında fırın lokanta varsa risk daha da artıyo.

Madem pahalı çalışmıyosanız çalışın tutun alartman dairesi

çalışıp eşine destek olabilirsin bence de. her şeyi çocukların omuzuna yıkıp sonra beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok. iyi bi evde oturmak istiyorsan durumunuz el vermiyorsa ya destek olacaksın ya da köstek olmayacaksın.

Herkes maddi durumuna gore hareket eder. Nisanlinizin maddi durumu buna elveriyorsa yapacak birsey yok.

Ikinci bir alternatif ustede soylenmis sizde calisacaksiniz. O zaman apartman dairesi kirasi cok gelmeyebilir esinize ama cocuk olunca bakacak kimseniz yoksa isten cikmak zorunda kalirsiniz o da sorun olur. Butun bunlari hesaplayin derim. Ayaginizi yorganina gore uzatmaktan baska careniz yok.

Libido düşürücü şeyler tüketip aşkım birşeyler yaşamayalım deme ihtimalinizi ortadan kaldırıp sizden soğumasına engel olun. Şap bunun için kullanılıyor diyorlar bilmiyorum. Konularınızın içeriğinde hep bi cinsellik maşallah.
Bulaşık yıkarken üşürüm/yemek yaparken hastalanırım demiyorsunuz da odalar arası cinselliği düşünüyorsunuz valla bravo :)))
(Acaba bende mi problem var ya, hormonlarımı ölçtürücem)

çalışıp eşine destek olabilirsin bence de. her şeyi çocukların omuzuna yıkıp sonra beklentiyi yüksek tutup hayal kırıklığı yaşamaya gerek yok. iyi bi evde oturmak istiyorsan durumunuz el vermiyorsa ya destek olacaksın ya da köstek olmayacaksın.
Ben çalışmayı çok istedim hatta yalvardım musade et aileme destek olmak istiyorum çakışmak çalışmak istiyorum dedim kabul etmedi evimiz için apartmanda oturmak istedigimi biliyorsun bari ona destek olayım dedim kabul etmedi kiz meslek çıkışlıyım diplodiplomam ve ustalık belgem var şimdi de işin verirse usta öğreticilik belgesi alacağım sadece ustalık belgemle bile halk eğitim de dikiş öğretmenliği yapabiliyorum ama kabul etmiyor bak en düşük askeri ücret olsa bile en azından yardımım dokunur dedim dinlemedi

Herkes maddi durumuna gore hareket eder. Nisanlinizin maddi durumu buna elveriyorsa yapacak birsey yok.

Ikinci bir alternatif ustede soylenmis sizde calisacaksiniz. O zaman apartman dairesi kirasi cok gelmeyebilir esinize ama cocuk olunca bakacak kimseniz yoksa isten cikmak zorunda kalirsiniz o da sorun olur. Butun bunlari hesaplayin derim. Ayaginizi yorganina gore uzatmaktan baska careniz yok.
Çalışmama o kadar ısrar ettiğim halde bir türlü işin vermiyor üstte de yazdım halk eğitimde hocalık yapma hakkım var bunu kabul etmiyor sen yeterki evde dur kapıyı kilitle benim aklım rahat olsun ben senden başka birşey istemiyorum sen çalışırsan sürekli seni düşünerek ben kendi işimleilgilenemem diyor

Libido düşürücü şeyler tüketip aşkım birşeyler yaşamayalım deme ihtimalinizi ortadan kaldırıp sizden soğumasına engel olun. Şap bunun için kullanılıyor diyorlar bilmiyorum. Konularınızın içeriğinde hep bi cinsellik maşallah.
Bulaşık yıkarken üşürüm/yemek yaparken hastalanırım demiyorsunuz da odalar arası cinselliği düşünüyorsunuz valla bravo :)))
(Acaba bende mi problem var ya, hormonlarımı ölçtürücem)
Evet cinselliğide düşünüyorum çünkü herşeyi düşünerek planlamak gerekiyor planlamak kelimesinde ki kullanma amacım yanlış anlamayın müstakil ev mi daha iyi kullanışlı yoksa apartmanmi durumunu düşünerek sizlere sorarak bilgi olmak mesela müstakil evdede herşey yinede iyi mi masa koysaniz düzenli mi soba yakarken eşyalara sıkıntılı oluyor mu kısacası yeni evliler kalorifersiz müstakil evde rahatlarmi bunları öğrenip bilgi edinerek herşeyi ayarlayıp yola çıkmak istiyorum bende.

Çalışmama o kadar ısrar ettiğim halde bir türlü işin vermiyor üstte de yazdım halk eğitimde hocalık yapma hakkım var bunu kabul etmiyor sen yeterki evde dur kapıyı kilitle benim aklım rahat olsun ben senden başka birşey istemiyorum sen çalışırsan sürekli seni düşünerek ben kendi işimleilgilenemem diyor

Aman seni kurtlar kapmasin :eek::KK48:

Sen evde otur benim donlarımı yıka yemeğimi yap istiyor.

Aman seni kurtlar kapmasin :eek::KK48:
Bu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışte

Evimiz huzurlu olsun aklım rahat olsun diyor

Siz çalışınca eviniz huzursuz mu oluyor? Aklı neden rahat olmuyor? Bir sürü çalışan kadın var, eşlerinin aklından bin tane düşünce mi geçiyor. Ekonomik özgürlük için birine yalvarmanız gerekmesi çok üzücü.

Bu evlendikten sonrasina dair söyledigiydi suan nisanliyiz ve market 3 ev ardımızda ama markete bile gidemiyorum dışarısı olarak sadece balkona çıkıyorum bana söylediği bir yere gideceksen gezmek istiyorsan yeterki bana söyle gelirim herşey gönlünce olur ama bensiz evden çıkmanı istemiyorum der son zamanlarda bir tolerans tanıdı oda ne biliyormusun tamam markete gidip gelebilirsin ama beni arayacaksın sen gidip gelirken telefonun açık olacak benimle konuşarak gidip geleceksin deedi alışmak çok zor oldu suan bile hatta çok bunalıyorum ama durum bundan ibaret ışte
Sen ölmüşsun aglayanin yok. Çok zavallisin

Amman Allah'ım ben bunu yeni okudum. Neden neden neden? Bunu kendinize nedne yapıyorsunuz. İnancınız bu yöndedir, kendi iradenizle Allah rızası için yaparsınız saygı duyarım. Ama bir erkek için neden?

Bunlara evet diyorsan kendi benliğine kişiliğine hakaret ettiriyorsun..
Otur evinde kır dizini ne işin var sokaklarda mazallah kaparlar sonra..
Ailen nasıl göz yumuyor bunlara..

Back