- 22 Mart 2022
- 35
- En iyi cevaplar
- 1
- 7
- 3
- 27
- Konu Sahibi Sevgisertap
-
3 saniye aşkı bitirir
Hamile kalirsam mecburum3 saniye aşkı bitirir gülüm
Sorma bende yastik kullanmistimAyy 1 saat belimin altına yastıkla durmuştum o zamanda oldu 8. Senede hamile kaldım
Kuzum çok dikkatli ol ağır kaldırma vitamin takviyesi al ve stres kesinlikle yapma
Korkma bişey olmıycak negatif enerjileri düşünceleri aklımızdan siliyoruz herşey çok güzel olucakSorma bende yastik kullanmistimtabi catlatma igneside var ama
Dikkat etmeye calisiyorum Kuzum vitamin olarak d aliyorum Birde magnezyuma basliycam unutuyorum insallah iyi gider korkarak ilerliyorum bakalim
Doktor herzaman risk var ama 12. Haftadan sonra riskîn kalmadi dedi biraz rahatladim ama dedigin gibi dusuncelerimi pozitife cevirmeye calisiyorimKorkma bişey olmıycak negatif enerjileri düşünceleri aklımızdan siliyoruz herşey çok güzel olucak
Çocuk erken gelmek istedi babası da erken geliyodu onun dersinBozulması problem değil hamile kalmam problem
Oyle deme çabuk mabuk 4 sefer yapabiliyorsa hızin çok onemi yokBak bu pek de iyi bir haber değil
Mideden rahme giden bir yol bulunur elbetBozulması problem değil hamile kalmam problem
2 gündür de pedimden kan kokusu geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?