Nişanlımla bir ilişki yaşadık ve bunun hakkında size birşeyler sormak istiyorum

Sevgisertap

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2022
35
1
7
3
26
Merhaba öncelikle burda anne olmak isteyen çok aday var biliyorum öncelikle lûtfen morelimi boazacak bir şey yazmayın 4 yıldır birlikteyiz ilk defa yalnız kaldık çok pişmanım zaten keşke evlendiğimizde olsaydı bunlar ama onu çok sevdiğim için bi anlık kaybettim kendimi penisinin ucunu değil bunu söylerken çok utanıyorum sadece alt tarafını o bölgeme kendini baya sert bi şekilde bastırdı bunu nerdeyse 3 kez tekrarladık her seferinde boşalıp kendini temizledi herhangi bir sîvı gelnediğine eminim oda emin ama ben bundan sonra ağzımla yaptım ve ağzıma boşaldı sonra lavobaya gidip ağzımdakileri tükürdüm elimi ağzıma değdirdim mi hatırlamıyorum elimo biraz yıkadım sonra kan geldiğini farkettim vajinamdan galiba biraz hasar gördü sonra kan vajina deliğinden mi diye merak edip elimi oraya goturdum iste şu an korkum bu bundan cidden korkuyorum hamile kalmaktan böyle bir şey olursa ikimizide yasatmazlar cidden böyle bir ailedeyim hiç bir bilgim yoktu cok pişmanım zaten bana biraz bilgi verirmisiniz kendimi çok korkuttum gezmediğim site kalmadı hamilelik belirtilerini göstermeue basladim gaz idrar kasik agrisi var sadece idrar bugun basladi usutmusumdur diye dusunuyorum umarim iyledir reglime daha 12 gun var beni biraz aydınlatabilir misiniz içim hiç rahat değil nişanlimda çok etkilendi benim yüzümden sen kötü olunca bende kotu hissediyorum diyo 2 gündür de pedimden kan kokusu geliyo neden anlamadım akıntım kan kokuyo resmwn ama regl değilim daha 12 gün var

Sonuçta kan gelmiş bozulmuş olma ihtimali yüksek korkutmak gibi olmasın ama
Anlamadığım bizi yaşatmazlar yazmışsın nişanlı değil misiniz? Tamam yine de düğünü bekleseydiniz ama sonuçta nişanlısınız neden yaşatmıyorlar aileniz onu anlamadım ben
Ayrıca ilk ilişki biraz acılı oluyor siz nasıl anlamadınız

Bozulması problem değil hamile kalmam problem

Bozulması problem değil hamile kalmam problem
İlişki yaşadığınız zaman yumurtlama gününüzse hamile kalma ihtimaliniz var..şöyle söylem her ay hamile kalma şansımız her kadının %50 bazısı tek gecede hamile kalıyor bazısı senelerce hamile kalmak için uğraşıyor

Sadece sürtünme oldu yazıyı okumadınız galiba hatta boşalmadı bile elime gelen spermden süphelendim kan gelince elimi oraya değdirmistim suya tutup ama reglim bittikten sonraki gün oldu

Sadece sürtünme oldu yazıyı okumadınız galiba hatta boşalmadı bile elime gelen spermden süphelendim kan gelince elimi oraya değdirmistim suya tutup ama reglim bittikten sonraki gün oldu
İyi peki öyle olsun sürtünmeden çok bildiğiniz başka bişey olmuş gibi yani hiç acı duymadınız mı bence bir doktora gidip baktırın zira bana göre bozulmuş gibi geldi iyi akşamlar

Benim isyanım sürtünerek, göbek deliğinden, makattan bulaşan gebeliklere sakin kalamıyorum hshdja
Yahu kaç sene sonra zar zor hamile kaldım doğurdum milyonlarca sperm içimde ahenkle dans ettiler yine olmadı bir gece hamile kalanları vurasım geliyor ağlamak istiyorum sayın seyirciler

Yahu kaç sene sonra zar zor hamile kaldım doğurdum milyonlarca sperm içimde ahenkle dans ettiler yine olmadı bir gece hamile kalanları vurasım geliyor ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Benim henüz 3 aydır ama bilmiyorum ne zamana kadar sürer bilmem evliliğin ilk yıllarında o kadar strese girdik dikkat edelim gebe kalmayayım diye o kadar da kolay değilmiş onu anlamış olduk

Benim henüz 3 aydır ama bilmiyorum ne zamana kadar sürer bilmem evliliğin ilk yıllarında o kadar strese girdik dikkat edelim gebe kalmayayım diye o kadar da kolay değilmiş onu anlamış olduk
2 yıl içinde hamile kalıcaksın kuzum ve isteyen herkes içinde dua edicem

En son kuzenim korunurken hamile kaldim dedi ikiz dogurdu hic kimsenin agzina vurmayi bu kadar istemedim

Ah Kuzum cok sukur kaldim daha 14.Haftadayim
Amaa cidden korunarak felan degil sperm tutsun diye her halti deneyerek cok sukur
Ayy 1 saat belimin altına yastıkla durmuştum o zamanda oldu 8. Senede hamile kaldım
Kuzum çok dikkatli ol ağır kaldırma vitamin takviyesi al ve stres kesinlikle yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…