- 22 Mart 2022
- 35
- 1
- 7
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sevgisertap
-
3 saniye aşkı bitirir
Hamile kalirsam mecburum3 saniye aşkı bitirir gülüm
Cidden saka maka bu buyuk problem ya tum bulutlarin ustundeyken yere cakisVar öyleleri tabiama o 3 saniyede konu sahibinin hayaller yerle yeksan
Ayy dene insallah da olurBunuda deneyim bakim ise yarayacak mi
Öyle deme çok aşıkCidden saka maka bu buyuk problem ya tum bulutlarin ustundeyken yere cakis
Ayy dene insallah da olur
Bozulması problem değil hamile kalmam problemSonuçta kan gelmiş bozulmuş olma ihtimali yüksek korkutmak gibi olmasın ama
Anlamadığım bizi yaşatmazlar yazmışsın nişanlı değil misiniz? Tamam yine de düğünü bekleseydiniz ama sonuçta nişanlısınız neden yaşatmıyorlar aileniz onu anlamadım ben
Ayrıca ilk ilişki biraz acılı oluyor siz nasıl anlamadınız
İlişki yaşadığınız zaman yumurtlama gününüzse hamile kalma ihtimaliniz var..şöyle söylem her ay hamile kalma şansımız her kadının %50 bazısı tek gecede hamile kalıyor bazısı senelerce hamile kalmak için uğraşıyorBozulması problem değil hamile kalmam problem
Ask kalirmi supheliÖyle deme çok aşık
Sakin ol şampiyon zamanı vardır3 aydır içimde milyarlarca sperm var hiç birinin içinden bebek çıkmadı vallaha yakarım bu diyarı
Sadece sürtünme oldu yazıyı okumadınız galiba hatta boşalmadı bile elime gelen spermden süphelendim kan gelince elimi oraya değdirmistim suya tutup ama reglim bittikten sonraki gün olduİlişki yaşadığınız zaman yumurtlama gününüzse hamile kalma ihtimaliniz var..şöyle söylem her ay hamile kalma şansımız her kadının %50 bazısı tek gecede hamile kalıyor bazısı senelerce hamile kalmak için uğraşıyor
Zirvede bırakmışlar ötesi yok4 yıl sabretmişlerya açılış görkemli olsun dediler demekki
Benim isyanım sürtünerek, göbek deliğinden, makattan bulaşan gebeliklereSakin ol şampiyon zamanı vardır
Hayır anlamıyorum aylarca uğraşıp hamile kaldım takdir edilesi bu şekilde kalanlarBenim isyanım sürtünerek, göbek deliğinden, makattan bulaşan gebelikleresakin kalamıyorum hshdja
İyi peki öyle olsun sürtünmeden çok bildiğiniz başka bişey olmuş gibi yani hiç acı duymadınız mı bence bir doktora gidip baktırın zira bana göre bozulmuş gibi geldi iyi akşamlarSadece sürtünme oldu yazıyı okumadınız galiba hatta boşalmadı bile elime gelen spermden süphelendim kan gelince elimi oraya değdirmistim suya tutup ama reglim bittikten sonraki gün oldu
Yahu kaç sene sonra zar zor hamile kaldım doğurdum milyonlarca sperm içimde ahenkle dans ettiler yine olmadı bir gece hamile kalanları vurasım geliyor ağlamak istiyorum sayın seyircilerBenim isyanım sürtünerek, göbek deliğinden, makattan bulaşan gebelikleresakin kalamıyorum hshdja
Benim henüz 3 aydır ama bilmiyorum ne zamana kadar sürer bilmemYahu kaç sene sonra zar zor hamile kaldım doğurdum milyonlarca sperm içimde ahenkle dans ettiler yine olmadı bir gece hamile kalanları vurasım geliyor ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Gerçekler acıdır yavrumAsk kalirmi supheliAy cok kotuyuz hayallerini bozduk kizin
2 yıl içinde hamile kalıcaksın kuzum ve isteyen herkes içinde dua edicemBenim henüz 3 aydır ama bilmiyorum ne zamana kadar sürer bilmemevliliğin ilk yıllarında o kadar strese girdik dikkat edelim gebe kalmayayım diye o kadar da kolay değilmiş onu anlamış olduk
En son kuzenim korunurken hamile kaldim dedi ikiz dogurdu hic kimsenin agzina vurmayi bu kadar istemedimYahu kaç sene sonra zar zor hamile kaldım doğurdum milyonlarca sperm içimde ahenkle dans ettiler yine olmadı bir gece hamile kalanları vurasım geliyor ağlamak istiyorum sayın seyirciler
Hamile kalıcaksın kuzum üzülme stres yapmaEn son kuzenim korunurken hamile kaldim dedi ikiz dogurdu hic kimsenin agzina vurmayi bu kadar istemedim
Ah Kuzum cok sukur kaldimHamile kalıcaksın kuzum üzülme stres yapma
Ayy 1 saat belimin altına yastıkla durmuştum o zamanda oldu 8. Senede hamile kaldımAh Kuzum cok sukur kaldimdaha 14.Haftadayim
Amaa cidden korunarak felan degil sperm tutsun diye her halti deneyerek cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?