- 22 Mart 2022
- 35
- 1
- 7
- 3
- 26
- Konu Sahibi Sevgisertap
-
3 saniye aşkı bitirir
Hamile kalirsam mecburum3 saniye aşkı bitirir gülüm
Yok ailemize imam nikahı kıydık dicez olursa artıkbelirti aradigin icin psikolojik olarak belirtiler cikiyor
Valla umarim
Olmaz sonra aldirmak felan daha cok kotu
Gözümde canlandiramadigim şeyi yaşamış
Sizde az degilsiniz valla aksiyonlu bir hayatYok ailemize imam nikahı kıydık dicez olursa artık
Ama daha güzel bi hayat istiyorum inşallah hamile kalmam teşekkür ederim yorumlariniz icinSizde az degilsiniz valla aksiyonlu bir hayat
Hamile değilsinizdir korkmayin. 4 defa boşalma olmuş ama sizde tık yok sanırım.Ben korktugum icin ucunu deydirmedi
Töbe estapitipitiMerhaba öncelikle burda anne olmak isteyen çok aday var biliyorum öncelikle lûtfen morelimi boazacak bir şey yazmayın 4 yıldır birlikteyiz ilk defa yalnız kaldık çok pişmanım zaten keşke evlendiğimizde olsaydı bunlar ama onu çok sevdiğim için bi anlık kaybettim kendimi penisinin ucunu değil bunu söylerken çok utanıyorum sadece alt tarafını o bölgeme kendini baya sert bi şekilde bastırdı bunu nerdeyse 3 kez tekrarladık her seferinde boşalıp kendini temizledi herhangi bir sîvı gelnediğine eminim oda emin ama ben bundan sonra ağzımla yaptım ve ağzıma boşaldı sonra lavobaya gidip ağzımdakileri tükürdüm elimi ağzıma değdirdim mi hatırlamıyorum elimo biraz yıkadım sonra kan geldiğini farkettim vajinamdan galiba biraz hasar gördü sonra kan vajina deliğinden mi diye merak edip elimi oraya goturdum iste şu an korkum bu bundan cidden korkuyorum hamile kalmaktan böyle bir şey olursa ikimizide yasatmazlar cidden böyle bir ailedeyim hiç bir bilgim yoktu cok pişmanım zaten bana biraz bilgi verirmisiniz kendimi çok korkuttum gezmediğim site kalmadı hamilelik belirtilerini göstermeue basladim gaz idrar kasik agrisi var sadece idrar bugun basladi usutmusumdur diye dusunuyorum umarim iyledir reglime daha 12 gun var beni biraz aydınlatabilir misiniz içim hiç rahat değil nişanlimda çok etkilendi benim yüzümden sen kötü olunca bende kotu hissediyorum diyo 2 gündür de pedimden kan kokusu geliyo neden anlamadım akıntım kan kokuyo resmwn ama regl değilim daha 12 gün var
Sevgilim biraz cabuk bosaloyoHamile değilsinizdir korkmayin. 4 defa boşalma olmuş ama sizde tık yok sanırım.
Hakikaten ya adam 4 kez peşpeşe boşalmışHamile değilsinizdir korkmayin. 4 defa boşalma olmuş ama sizde tık yok sanırım.
Noldu ahxhahsTöbe estapitipiti
Sevdiğim icin kaçıramamHakikaten ya adam 4 kez peşpeşe boşalmışburasını hiç düşünmedim…
Burada neler okuyoruz, konu sahibi adamı kaçırma
Hamiş kalmazsam 2 yıl sonraDügün ne zaman
Bak bu pek de iyi bir haber değilSevgilim biraz cabuk bosaloyo
Bazıları sert severPenisin ucu degil baska yeri felan
Aci hissetmediniz mi caniniz acimadimi
Off arkana bakmadan kaçSevgilim biraz cabuk bosaloyo
Ben memnunum ya hem kendini hem beni tatmin edebiliyo hem sevdiğim icin pek umursamiyorum tenini degil kokusunu bakislarini seviyorum ben onun yoksa 4 yil oncrden coktan birlikte olmuatukBak bu pek de iyi bir haber değil
Dogru haklisinBazıları sert sever
Ben onu çok seviyorum benim için sorun değilOff arkana bakmadan kaççabuk boşalan herif mi olur
Dogru haklisinbazilari da tam yeni gelinin sey tuttugu gibi ah acidi ah yandi
3 saniye aşkı bitirir gülümBen onu çok seviyorum benim için sorun değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?