Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımla başım dertte fikir verin Allah aşkına
- Konu Sahibi hazel1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Güzelim sen baya üzüntü yapmissin anladigim kadariyla..Anliyorum ben seni aslinda..Sorun sen de demekle de kendini degistir demek istemistim..Cünkü karsindaki insani asla degistiremezsin...Sen böyle tavizkar davranmissin..O da sana böyle davraniyor.sen davranisini degistirirsen o da senin bu yeni tavrina göre davranacaktir..
Haa seni yeni tavrinla begenmeyip hadi oradan diyorsa zaten seni sevmiyor..Önce sen kendinden emin olmalisin..Saygi duymalisin..yoksa ayni evde baslayinca yasamaya geri dönüsü daha zor oluyor.
Haa seni yeni tavrinla begenmeyip hadi oradan diyorsa zaten seni sevmiyor..Önce sen kendinden emin olmalisin..Saygi duymalisin..yoksa ayni evde baslayinca yasamaya geri dönüsü daha zor oluyor.
Güzelim sen baya üzüntü yapmissin anladigim kadariyla..Anliyorum ben seni aslinda..Sorun sen de demekle de kendini degistir demek istemistim..Cünkü karsindaki insani asla degistiremezsin...Sen böyle tavizkar davranmissin..O da sana böyle davraniyor.sen davranisini degistirirsen o da senin bu yeni tavrina göre davranacaktir..
haklısınız galiba...... iş arası aramadı bile işte.demekki yeni tavrımı begenmedi...
Bir iliski maalesef bir kisinin fedekarligiyla belli bir Zamana Kadar yürüyor..Sonra cikmaza giriyor..Sen kendin ol ve sana hakli olsanda haksizmis gibi muamele edilmesine asla izin verme..Yani önce sen kendinden emin ol nerede haklisin..ona görede ezdirme kendini..sonra kendine saygin kalmayinca Hayat daha zor..bunu kendimde yasadim ondan söylüyorum..Simdilik saglicakla kal..
ikimiz istedik nikah.nikahla ilgili değil ayrılamam diyişim.cok seviyorum bu yuzden ayrılmak tercihim degil ama aynı zamanda tükeniyorumda.napacagımı bilmiyorum inanın bilmyorum o yuzden buraya döktüm içimiKeske hmen nikah olmasayi o yuzde diyorsun ayrilamam diye ... bazi seyler bazen sonra dank ediyor ... ne yapmayi dusunuyorsun simdi.... nikah kimin fikriydi
öyle gerektineden 5 ay önce nşkah yaptınız*
Umarim dugunden once duzelir allah sabir versin ne diyeyimikimiz istedik nikah.nikahla ilgili değil ayrılamam diyişim.cok seviyorum bu yuzden ayrılmak tercihim degil ama aynı zamanda tükeniyorumda.napacagımı bilmiyorum inanın bilmyorum o yuzden buraya döktüm içimi
öyle gerekti
haa tamam o zaman, çok net oldu. konu açmışsınız, aranızdaki ilişkiye sağlıklı yorum yapabilmek için sordum.
ssk dan yararlanim diyehaa tamam o zaman, çok net oldu. konu açmışsınız, aranızdaki ilişkiye sağlıklı yorum yapabilmek için sordum.
ssk dan yararlanim diye
ona bağımlı olduğunuzu bildiği için bu kadar rahat davranıyor işte. hem manevi yönden hem de şu skk olayı açısından...kendisinin vazgeçilemez olduğunu düşünüyor olmalı. onunla beraber olmanızın tek sebebinin onu karşılıklı sevgi ve saygı olduğunu bilmeli. arkadaşların ediklerine katılıyorum, bir kez alttan almayın. sessizce kendinizi çekin. ondan aramasını bekleyin. hiçbir şey kaybetmezsiniz.
katılıyorum arkadaşım bence kaybetme korkusu yok o yüzden böyle yapıyo nikahta varmış çantada keklik görüyo kimse vazgeçilmez değildir öyle bir vazgeçerimki imajı yarat bak nasıl 360 derece dönüyo sevgiyle kal..Sorun bu işte. Azıcık gitme korkusu yaşattırın,telefonu yüzünüze kapattığında aramayın.
''Gitmez'' dedirtmeyin bir de böyle deneyin.
Bence, yol yakınken dön derim canım!ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....
ciddi sorunlar bunlar. evlenemden önce iyice ölç biç... adam sana güvensizlik yaşıyo bunun üstüne sen onunla nasıl evlilik kurabileceksin. Evlenince birden bire sana güveneceğini mi sanıyorsun? İntikam alıyor diyorsun ötesi var mı yaaa?ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....
ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....
Bir erkeğin hastalıklı bilinçaltının dışavurumu ve dile dökülmüş halidir şu işaretli cümle.
Bunu açıklamasını isteyebilseydin keşke nişanlından.
Ne diyelim kendi düşen ağlamaz.
Sizin yaslariniz kac yahu, ergenlik cagindaki yeni yetmeler gibi tavirlariniz...
Guven sorununu asamamissiniz ki, boyle evlilik mi yuruteceksiniz bir de.
Evlenince "oraya gidemezsin, nereye gittin" vs sohbetlerinden gecimez sizin ev artik. Senin nisanlin sana acik acik "ben sana guenmiyorum, kimbilir yalniz disari cikinca kime gidiyorsun" gibi laflar ima etmis. Yaninda biri olmazsa ne yapacagin belli olmazmis hani. Bunun ustune senin telefonu kapatip konusmaman lazim. Bir de pesinden kosuyorsun. Biraz buyuyun bence, sonra evlenirsiniz. Ya da kendine normal biri bul. Boyle hastalikli tipler hayati zehir ediyor. Sonra daha cook aglarsin.
Guven sorununu asamamissiniz ki, boyle evlilik mi yuruteceksiniz bir de.
Evlenince "oraya gidemezsin, nereye gittin" vs sohbetlerinden gecimez sizin ev artik. Senin nisanlin sana acik acik "ben sana guenmiyorum, kimbilir yalniz disari cikinca kime gidiyorsun" gibi laflar ima etmis. Yaninda biri olmazsa ne yapacagin belli olmazmis hani. Bunun ustune senin telefonu kapatip konusmaman lazim. Bir de pesinden kosuyorsun. Biraz buyuyun bence, sonra evlenirsiniz. Ya da kendine normal biri bul. Boyle hastalikli tipler hayati zehir ediyor. Sonra daha cook aglarsin.