resmi nikah canımNikahmi?
Daha nisanliyken neden imam nikahi kiydiniz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nişanlımla başım dertte fikir verin Allah aşkına
- Konu Sahibi hazel1
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?ben 22 o 26Yaslariniz kac acaba?
5 ay varDugune ne kadar var
ben başımı alıp gidiyorum desem daha fena olur sen nasıl gidersin nereye gidicen der yani çıkmazdayım ne olacak böyle bilmiyorum onun sevdigini biliiyorum bende seviyorum ama kavgasız bir günümüz gecmiyo.sürekli intihar etmek istedigimden beni ciddiye almıyo bile artık.cünkü bazen yaşama istegim kalmıyo bu kadar kavgadan.oda intiharcı diyip kenara cekiliyo.arayıp sormuyo .deliricem.inat ne kötü bişeymiş.
Olmaz canım böyle..Bunu bi hale yola sokmalısın.Yoksa hiçbir zaman seni kaybetme korkusu yaşamayacaktır..Otur güzelce konuş,artık kavga etmek istemediğini söyle,ne kadar seversek sevelim yıpranıyoruz de.
denedik ama akşamı yine kavga ettik.oooof ne yapacagımı bilemeyecek kadar cıkmazdayım biliyomusun
Olmaz canım böyle..Bunu bi hale yola sokmalısın.Yoksa hiçbir zaman seni kaybetme korkusu yaşamayacaktır..Otur güzelce konuş,artık kavga etmek istemediğini söyle,ne kadar seversek sevelim yıpranıyoruz de.
Tahmin edebiliyorum canım.O dediğim gün ben de öyleydim.Evde babamla,telefonda sevgilimle uğraşmaktan o kadar yorulmuştum ki,gerçekten topladım valizimi,çıktım evden.Babama da sevgilime de çok iyi ders oldu..Aslında psikolojik sağlığın için bi doktora görünmeni tavsiye edebilirim..Hata nişanlın da görünmeli..Bu söylediğimi yanlış anlama,kendinizi yıpratmamanız adına söylüyorum..denedik ama akşamı yine kavga ettik.oooof ne yapacagımı bilemeyecek kadar cıkmazdayım biliyomusun
daha yeni nikahımız oldu bi hafta filan olmuştur ondan hala nişanlı diyorum şimdi evliyiz desm aynı evdeymişiz iması yaratmak olurdu bu o yuzden..aynen intihar konusunda bende kendime kızsam da beni cok tükettiği icin bu durumdayım.daha önce aklıma gelmezdi intihar.buna ragmen aradaki aşk ayaklarımı baglıyo ayrılmıyorum ve geriye bi tek care bu intihar kalıyo sanki yanlış biliyorum amaResmi nikahınızın oldugunuz biriyle nişanlı değil karı-koca olursunuz.
Sürekli intiharı agzınıza doladıysanız siz de pek masum sayılmazsınız.
evet ezdirdim? şimdi yapacak neyim var sizce? bir yol varmı? ben bunu sordum.sorunun kimde oldugunu degil?Onu yapamam, bunu yapamam.Siz zaten yeterince ezdirmissiniz kendinizi...Sorun nisanlinizda degil asil sizde .Bunu görün bence...
Korkarak soruyorum Oğlak burcu mu?ya her gün kavga etmeye başladık .bi inatcılık bi kincilik...cok kıskanc cok güvensiz.ne isterse yapıyorum sağolsun oda yapıyo ama mesela bugun bana tek başına cıkamazsn nereye gittigini nerden bilicem ben senin dedi.bende ona benzeri şekilde konuştum.sinirlenince.aha benmiyim diyen.kendi dedigini unuttu.sen bana nasıl iftira atarsın diyip yüzüme kapattı tlfnu.ne zaman kapatsa tlf ben hep geri ararım.dayanamam yani tutamıyorum kendimi arıyorum aglaya aglaya.ama o bi anda o tlfnu kapatabiliyo hatta aradıgımda acmıyo bile bazen.akşam olup barıştıgmızdada benden özür bekler.kendi suclu olsada benden sonra özür diler.sonrada seni seviyorum canım cicim aşkım bitanem oluverir.ama ertesi gün yine aynı şekilde kavgalar ..hep bi hata yapınca intikam almaya calışmalar v.s dayanamıyorum artık.cok seviyorum ama asla ayrılmam da ben onun üstüne düşmekten yoruldum birazda o benim üstüme düşsün istiyorum...oda ayrılmaz.ve benim ayrılmıcagmıda bildiğinden daha fazla bi rahat.yani nikahımızda var zaten ayrılık söz konusu degil ama artık bu inatcılık kincilik kendi hatasını görememe olayından nasıl vazgecirebilirim bilemiyorum....
yo haklısın ..aynen bende evde annemle ugraşıyorum.oda nişanlandıgımdan beri beni dışlıyo istenmiyorum evde.psikologu bende düşündümTahmin edebiliyorum canım.O dediğim gün ben de öyleydim.Evde babamla,telefonda sevgilimle uğraşmaktan o kadar yorulmuştum ki,gerçekten topladım valizimi,çıktım evden.Babama da sevgilime de çok iyi ders oldu..Aslında psikolojik sağlığın için bi doktora görünmeni tavsiye edebilirim..Hata nişanlın da görünmeli..Bu söylediğimi yanlış anlama,kendinizi yıpratmamanız adına söylüyorum..
hayır teraziKorkarak soruyorum Oğlak burcu mu?
daha yeni nikahımız oldu bi hafta filan olmuştur ondan hala nişanlı diyorum şimdi evliyiz desm aynı evdeymişiz iması yaratmak olurdu bu o yuzden..aynen intihar konusunda bende kendime kızsam da beni cok tükettiği icin bu durumdayım.daha önce aklıma gelmezdi intihar.buna ragmen aradaki aşk ayaklarımı baglıyo ayrılmıyorum ve geriye bi tek care bu intihar kalıyo sanki yanlış biliyorum ama
Güzelim saçmalama kurtar kendini bu düşünceden çalışıyor musun bir uzmana görünsen. Kendi kendini yiyp bitirirsin böyle
Düşündüysen sakın ihmal etme.Ben ihmal ettim zamanında,olan bana oldu..Sonrasında bana ilaç tedavisi uygulamaya başladı,o kadar değiştim ki..Tabi sen de ilaca başla demiyorum ama bi görünmekte fayda var canım..yo haklısın ..aynen bende evde annemle ugraşıyorum.oda nişanlandıgımdan beri beni dışlıyo istenmiyorum evde.psikologu bende düşündüm
Allah yardımcınız olsun.hayır terazi
Sağlam bir derse ihtiyacı var gibi görünüyor.
O dilden de anlamıyorsa ya ömür boyu bu huyu çekeceksiniz ya da ailenizle konuşup tüm bağları keseceksiniz.
aynen o dersi nasıl verebileceğimi bi bulsam.... yani yüzde yüz hatam olmasa acmasam tlf konusmasam küssem bu defa sen önceden bu hatayı yapmıştın bilmemne demeye başlıyoAllah yardımcınız olsun.
Sağlam bir derse ihtiyacı var gibi görünüyor.
O dilden de anlamıyorsa ya ömür boyu bu huyu çekeceksiniz ya da ailenizle konuşup tüm bağları keseceksiniz.