- 9 Şubat 2018
- 1.738
- 3.490
- 83
- Konu Sahibi mavilimonata
-
Dediğim gibi hep o arıyor bir gün açmasam ikinci gün açmak zorunda kalıyorum.. Kendi annemle dahi günde 1 kere 5 dakika konuşuyorum yetip artıyor bile.Nişanlınizin teyzesi ile telefon çok saçma bence... Mesafe candır... Ben 10yillik evliyim eşimin teyzesiyle telefonlasmam gidersek görüşürüz o kadar...
Çok iyi niyetli, art niyet sezseydim daha farklı bir tepki verirdim zaten fakat burnunu sokması her şeye bıktırıyor:)Aslinda cok ilgilenmis kadin iyi niyetli belli ama bende cok ilgiui sevmiyorum yalan egil :) ama bu ilgiyi hadsizlige cevirmesi cok yanlis tabiki nisanlin uyarmali her telini acmayin bence zamanla azaltir
Haklisin canim ben annem.dahi olsa herseyime karisilmasini sevmiyorum sen acma teliniÇok iyi niyetli, art niyet sezseydim daha farklı bir tepki verirdim zaten fakat burnunu sokması her şeye bıktırıyor:)
israrla açmayın illa pes edecektir. Ben fazla ilgiden kendi ailem de olsa bunalıyorum, bu kadar sık aranmak beni çok rahatsız ederdi açıkçası... Bu yüzden yogunum müsait değilim der telefonları acmaz kalp kırmadan meseleyi hallederdim.Dediğim gibi hep o arıyor bir gün açmasam ikinci gün açmak zorunda kalıyorum.. Kendi annemle dahi günde 1 kere 5 dakika konuşuyorum yetip artıyor bile.
2 hafta hiç aramamıştım hatta bulunduğum şehre gelmişti çalışıyorum diyip gitmemiştim ama dr randevusu olduğunu biliyordum arayınca sağlığıyla ilgili bir problem olduğunu düşündüm açmasaydım ayıp olacaktı ama 5 dk sağlık 40 dk lak lak anlattıSiz telefonu neden açıyorsunuz ki?
Bence bu kadar nişanlıyı devreye sokmaya gerek yok.
Huyunu biliyorsunuz, açmayın telefonu, geri de ertesi gün falan arayın, tam işr giderken mesela, şimdi ofise giriyorum, önemli bir şey mi vardı diye, mecbur özet geçecek.
Kendi nişanlılığımda hatırlıyorum da ben de çok yoğun çalışıyordum, yeri geliyordu nişanlımın telefonunu bile açmıyordum. Önceliği kendine ver, seni zamanla öyle kabul edecekler.
2 hafta hiç aramamıştım hatta bulunduğum şehre gelmişti çalışıyorum diyip gitmemiştim ama dr randevusu olduğunu biliyordum arayınca sağlığıyla ilgili bir problem olduğunu düşündüm açmasaydım ayıp olacaktı ama 5 dk sağlık 40 dk lak lak anlattı
Nişanlımla teyzenin çok aramasından konuşunca hiç aramamazlık da yapma demişti önceden, bende "bundan,bundan dolayı aramak istemiyorum" demek için söyledim esasen.
Aslında öyle de olabilir, şimdi düşününce...:)İyi niyetle kötü niyeti nasıl ayırt ediyorsunuz? Teyze kendi zevkine göre eşya aldırmaya calisiyor,yalnizca sizin annenizi ilgilendiren konularda yorum yapıyor,müdahalede bulunma çabası içerisinde.Size kaynanalik yapiyor tatlı tatli,sohbet arasinda.Bence iyi niyetli olan kişi sizsiniz
yoğunluğum şöyle 2 gün iş, 5 gün kursa gidiyorum kursum 5 saat ama temizliğim, yemeğim(tek yaşıyorum) anca yetişiyorum laklak yapmak için yoğunum evet.. Karışmak gibi değil 5 dakika bi halini hatrını sor diyordu annesi gibi biliyor teyzesini çünkü ama huyunu da biliyor tabi en azından bundan sonrası için kafam rahat "ara" derlerse tırnak çıkartıcam bundan sonraNeden aramıyorsun derse açıklarsınız.
Bilemiyorum nişanlınızın da size karışma hakkı yok ki.
Molamda kimseyle telefonda görüşmem eğer ki kendim aramadıysam. Neden açmıyorsun diyene de öyle çok açıklama yapmam, müsait olmuyorum derim sadece. Herkes kendi keyfine göre yaşıyor da ben niye dış kapının maldalları için kendime ayıracağım azıcık zamandan feragat edeyim ki.
Bunları yoğun çalışıyorum dediğiniz için yazıyorum, yanlış anlamayın.
Görünce iyi davran ararsa teyzecim şarjım çok az Her an kapanabilir de iki dak ya kapatmazsa kapatırsınGünaydınn, gününüz güzel geçsin
Tecrübeli kk üyelerinin tecrübelerine ihtiyacım var.
Kısa tutmaya çalışacağım. Nişanlıyım, nişanlımın ailesiyle iletişimim çok şükür güzel, zaten farklı şehirlerdeyiz olması gerektiği gibi yani
Ammaaa bir teyze var ki duvarları yumruklatıyor
Şimdi bu teyze beni sürekli arar, sorar sağ olsun ama kapatmak bilmez. İşte olurum, arkadaşlarımla olurum, okulda olurum ennn "müsait değilim teyze" dediğimde bile minimum 15 dakika aynı şeyleri söyler söyler durur.
Çok da seviyorum aslında fakat bu telefon trafiği beni sıkıyor, kayınvalidem ben bir şey demeden uyarmış, mavilimonata çalışıyor bugün arama, kursta, sınavı var rahatsız etme falan diye. En son bana gecelik takımı beğenmiş aradı alayım mı diye tarif ediyor(elbise,yatak örtüsü,halı her aradığında yeni bir eşya söylüyor ama hediye değil siz alın diye) Yok teyze onları ben hallediyorum, sağol diyip kesip attım, konu açılınca da kayınvalideme de "çok fazla müdahale etmiyor mu anne sence de rica ediyorum hem kendini yormasın hem de ben iyice streslenmeyeyim zaten eşyayı seninle hallediyoruz" dedim haklısın kızım dedi o konuda yorumları kesti teyze.
Ben epeydir yoğun bir tempodayım evde kalabildiğim tek günüm yok, en son ne zaman bir arkadaşımla kahve içtim hatırlamıyorum bile. Aramıyordum epeydir, dün aradı teyze beni. moladayım dedim 45 dk kapanmadı o telefonen son kökten telefonu kapattım
Bu telefon konuşması sırasında benim annemin eşi ve babamla ilgili bir kıyaslama yaptı hangisi yakışıklıymış diyeBende bunun yorumunu yapmak bana bile düşmez diyip lafı ağzına tıktım. Nişanlım aradı o sırada gerçekten çok gergindim ona söyledim bende o da kızdı baya annesini aramış o konuşmaları bilmiyorum, Akşam görüştüğümüzde nişanlıma "teyzeni seviyorum fakat üstüne vazife olmayan konulardan çok rahatsızım artık aramak istemiyorum onu" dedim haklı buldu beni "teyzem art niyetli değil ama ne dediğini bilmez işte idare ettik biz onu hep tekrarlarsa görüşmeyiz olur biter" dedi. Velhasıl aramama kararı aldık ama bu hafta karşılaşacağız nasıl tepki vermeliyim? İzlediğim yol doğru mu sizce?
Vallahi annesi maşallah ne soğuk, ne mıçmıç her gün konuşuruz onunla hal hatır sorup kapatırız illa patlak verecek bir yerden işte sonra gelinler neden suratsız acaba nedeenNişanlının annesi ile iyi olunursa sorunu teyze çıkartıyor demekki.
İlle biri problem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?